סיכום שבועי- השבוע שלכם/ן

סיכום שבועי- השבוע שלכם/ן../images/Emo140.gif

אם זה ילך לנו טוב השבוע נהפוך את זה למסורת שבועית. חשוב לנו לשמוע איך עבר השבוע שלכם/ן, לטוב, לרע, ליפה
ולמכוער
כל יום שישי עולה עונג שבת, אנו מקווים שמהשבוע הזה כל יום חמישי חברי וחברות גאווה וזוגיות גאה יסכמו את השבוע שלהם/ן
איך עבר השבוע האחרון
מהו השיר שאותו שמעתם/ן הכי הרבה השבוע(קראו לזה אפילו שיר השבוע מצידי)
מי האיש שעשה לכם/ן טוב על הלב השבוע
מי האיש שעצבן אתכם/ן ואתם רוצים לתקוף אותו במקל ענקי ולצעוק "קזבובו
"
דבר טוב שקרה השבוע
פספוס השבוע
האם נתקלתם השבוע במקרים של גזענות והומופוביה
האם חתמתם כבר על העצומה של הפורום
אם כן- כל הכבוד
אם לא- פורקה
(למה?!) סכמו את השבוע ודרגו אותו- הצעה לדירוג- לתת +(פלוס) או -(מינוס) לכל אירוע ואחר כך לחשב
משפט לאומה
אתם/ן מוזמנים/ות גם להוסיף תמונה או מה שרק בא לכם/ן

שרימפי

New member
זה משהו שעורכים במספר פורומים

בתפוז ובכל הרשת, את באמת רוצה שאתחיל למנות את הפורומים שעורכים שאלוני סופ"ש? החלטתי לייבא את זה לגם לפורום שלנו ולעברת את זה לצורכינו. אני בטוח שמה שמופיע בפורום לסביות גאווה נשית הוא לא דומה יותר מדי למה שאנחנו עורכים כמו מה שעורכים בגאווה צעירה, בנים בלבד או כל פורום אחר.
שיהיה לך לילה קסום מותק.

אני ראשון! אני ראשון! ../images/Emo66.gif../images/Emo34.gif

איך עבר השבוע.. וואו. שבוע דיי עמוס. התחלתי עבודה חדשה ומאתגרת, הכרתי כמה אנשים חדשים ומקסימים ותכננתי הפתעות ליום הולדת של החבר שיהיה מחר.
שיר ששמעתי הרבה הרבה השבוע? אין לי מושג.. לא יצא לי כמעט להקשיב למוזיקה שלי השבוע, שמעתי קצת רדיו וזהו. אבל רכשתי את התקליט של MIKA
(שרימפ זה באשמתך!)
האיש שעשה לי טוב על הלב השבוע? המממ. קשה. אני חושב שזה יהיה אני
. עשיתי לעצמי המון טוב על הלב השבוע.
.
קזבובו? אהמ. שום אחד מיוחד. אפשר כברירת מחדל לתת לאמא את הכתר בהקשר הזה.
דבר טוב השבוע - עבודה חדשה
פספוס? אממ.. רציתי להגיע לאיקאה להחליף משהו שקניתי שם והתגלה כפגום ולא הספקתי
גזענות והומופוביה, לא השבוע. תודה.
העצומה חתומה
סיכום השבוע: בסולם מ- 3 עד 17 השבוע הזה מקבל אצלי 15 (תסלח לי שאני לא מחשב נכון?) משפט לאומה: שרימפי הוא המלך
שרימפי תעשה לי פורום!

צ פ ע

New member
אני שני? אני שני../images/Emo70.gif

איך עבר השבוע האחרון
פסדר, לא ממש מיוחד...בעיקר התאקלמות בעבודה חדשה
השיר שללא ספק הוא הוא שיר השבוע שלי- Red Hot Chili Peppers - Under the Bridge כי השבוע באמת יצא לי להקשיב למילים של השיר הזה, ומאז אני לא יכול להפסיק (במיוחד בגלל השורה הזו -
It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone
)
עשו לי טוב על הלב השבוע
המשפוחה שלי.
עשה לי טוב על הגוף שלי השבוע
המורה שלי לריקוד שניסה להכריח את הרגלים שלי לעשות שפגט, ללא שום הצלחה...
עשה לי טוב על הקיבה השבוע
כמו כל שבוע- הסושי ב"סושיה"
קזבובו - הולך לאישה
מרגיזה במיוחד בעבודה, שלא מקבלת את העובדה שהיא לא לבד בעולם ... מזל שהיא עפה מהקורס , אחרת אני הייתי מעיף אותה...בבעיטה.
בנוגע לגזענות והומופביה - היה מספיק מזה השבוע בפורום, לא
ובאותו הקשר - ברור שחתמתי על העצומה
פספוס השבוע - החבר הכי טוב שלי מסיים בהצטיינות קורס קצינים, ואני לא הולך לטקס. בוז לעצמי.
בסופו של דבר - שבוע נחמד... שבוע הבא יום העצמאות
- כולי התרגשות
התלבטות לסופ"ש : ביום שני- ללכת לתיאטרון
או לפאג
שיהיה אחלה סופ"ש לכולם

באיחור של יומיים

(מבטיח להביא פתק מההורים): 1. השבוע האחרון עבר בתקווה גדולה לפרוייקט חשוב שאולי אקבל, ואני כבר מתחיל לעבד חוזה וסילבוסים... 2. השיר ששמעתי הכי הרבה השבוע היה יא צבאח אל-ח'יר יאללי מעאנא (בוקר טוב לך, שאיתי) של אום כלתום שלי. לא הכרתי אותו בעבר, והתוודעתי אליו במסגרת הלהקה שבה אני רוקד, והוא חדר לי ללב ממש לאט, אבל בטוח ולתמיד... 3. עשתה לי טוב השבוע מורתי לריקוד, שעימה אני גם בקשר אנושי וחברי עמוק. היא ממש מבינה אותי... 4. אני בחיים לא לא ארצה לתקוף אף לא אחד במקל, וגם לא לצעוק עליו. אבל אתמול ברכבת, בדרך לחיפה, היתה איזו נערה צעירה ששוחחה בסלולרי שלה משל היתה לבד באותו קרון. כשביקשתי מימנה בנימוס ובחיוך להנמיך את קולה מעט, היא סירה בשיא החוצפה. (זה בסדר, עצבנתי אותה בחזרה. שאלתי אותה בקול רם כל רבע דקה אם היא יכולה להנמיך את הקול. היא מה זה התעצבנה, אבל זה עזר, היא סיימה את השיחה ואחר כך עברה לקרון אחר! יש צדק....) 5. לא נשמו פספוסים השבוע... 6. השבוע הבנתי שיום העצמאות הממשמש ובא בא במידה רבה על חשבון אנשים רבים שישבו פה ולא ממש היה אכפת להם ממדינה חדשה שקמה בדרך. מאז נמחקו כפרים, הוגלו אנשים שלא בהכרח התנגדו או לחמו, והמדינה מטשטשת את ההיסטוריה שלהם (בלי קשר לפוליטיקה כמובן), דבר שבא לידי ביטוי על ידי שינוי שמות רחובות והעלמת פרק חשוב זה מההיסטוריה מספרי הלימוד... הצורך בהכרה הזו החל להתעורר אצלי השבוע. 7. לא חתמתי... מכות על התוסיק עכשיו! (אולי בגלל ההצלפות המובטחות?) 8. משפט לאומה - ... מממ... כבד לי מידי לשעה זו של הבוקר. יימחל לי... ויש כוונות טובות מצד מישהו מישהו שנפגשתי איתו לפני שבוע... עדיין העבודה חוצצת (שעות עבודה רבות שמונעות מפגשים), אבל המסנג'ר איכשהו נותן איזה קו תקשורת בין לבין. נראה, נמתין, נקווה, נרחרח לאן הרוח נושבת (אליייי אלייייי.......)

שרימפי

New member
השבוע שלי

איך עבר השבוע האחרון
השבוע בעיקר קיפצתי בין ראיונות עבודה ונזכרתי בדברים שאני לא רוצה לעשות ובשאיפה שלי לעבור למקום משלי(לשכור ז"א) שיר השבוע
אני חושב שבעיקר Carrion של פיונה אפל. מי האיש שעשה לי טוב על הלב השבוע
חבר טוב שלי שהתחיל עבודה חדשה ואחי האמצעי שעוזב את פלאפון ועובר לעבוד במקום טוב הרבה יותר
מי האיש שעצבן השבוע
מנהלת מחלקת כח אדם של חברה מסויימת וידידה שלי שנותנת לאגו שלה דרור. דבר טוב שקרה השבוע
התחלנו בחיפושי דירה והתקדמנו בחיפושי עבודה, אני בטוח שאמצא מהר עכשיו. טפו טפו טפו
פספוס השבוע
היו מעטים, היה מישהו שחבל שלא ראיתי השבוע ואני בטוח שהוא יודע את זה.
האם נתקלתם השבוע בהומופוביה וגזענות
כן, בפורום לדוגמא השבוע היה די קשה. מעבר לחדשות ולקורה בפורום לא נתקלתי בחיי האישיים בגזענות והומופוביה השבוע. האם חתמתם כבר על העצומה
אני הראשון שחתם
משפט לאומה:היי אומה, יש לך ד"ש מרפי
סיכום שבוע- הייתי נותן דוגמא לאיך מחשבים אבל אין לי כח, לכן השבוע יקבל את הציון 5- על התחלה צולעת, המשך משופר וסוף טוב. טפו טפו טפו|טיפה|....הסופ"ש עדיין לא נגמר.

שבוע שבוע...

אי אפשר הכל, למה לעייף אתכם בשבוע שלי... אז חשבתי לקחת נושא אחד ומצא חן בעיניי עניין הקזבובו אלא שלא מצאתי מקל ענק
(הי, לא מה שאתה חושב! סוטה
) לא היתה ברירה והלכתי על "אתם/ן מוזמנים/ות גם להוסיף תמונה או מה שרק בא לכם/ן
". בבקשה, ושיהיה לכולנו שבוע הכי הכי שאפשר. פ

למעלה