סיכום יומי: ולמפספסים הידד אין צורך להיכנס לתוכן ההודעה.
י יונה בומבר New member 14/12/14 #2 אני מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו בימים האחרונים ובחודשים האחרונים. אני לא עושה את זה מתוך רוע אלא דווקא מתוך טוב. תעמיקו מעבר לשיח המפרגנים והמעודדים.
אני מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו בימים האחרונים ובחודשים האחרונים. אני לא עושה את זה מתוך רוע אלא דווקא מתוך טוב. תעמיקו מעבר לשיח המפרגנים והמעודדים.
פ פי 10 מארס Well-known member 14/12/14 #3 לא מספיק .. הרוע .. אל תחמיא לעצמך .. כפיים הבטחת גיהנום אני רואה 0.7 אדום וגם זה לצאת ידי חובה אתה טוב מדי אלינו .. התרככת .. בלב
לא מספיק .. הרוע .. אל תחמיא לעצמך .. כפיים הבטחת גיהנום אני רואה 0.7 אדום וגם זה לצאת ידי חובה אתה טוב מדי אלינו .. התרככת .. בלב
פ פאול הינדמית New member 15/12/14 #6 יונה בומבר לפורום נמאס מההטעיות הבזויות שלך ! רק כשנכנסים לתוכן הודעתך רואים שלמעשה ישנה בקשה מפורשת שלא להיכנס לשם. זוהי זריית מלח בעיניים, הטעיית הציבור ביודעין ,עשיית מרמה ודבר שקר ועוד ועוד כעת תעמוד בפינה של הפורום עד להודעה חדשה
יונה בומבר לפורום נמאס מההטעיות הבזויות שלך ! רק כשנכנסים לתוכן הודעתך רואים שלמעשה ישנה בקשה מפורשת שלא להיכנס לשם. זוהי זריית מלח בעיניים, הטעיית הציבור ביודעין ,עשיית מרמה ודבר שקר ועוד ועוד כעת תעמוד בפינה של הפורום עד להודעה חדשה
פ פי 10 מארס Well-known member 15/12/14 #8 בלי ממשלה, נצטרך להמתין מה יחליטו הקברניטים בחול ולהיגרר עם התלמג הנמוך שלנו בעקבות העדר.