סיכום חודשי../images/Emo26.gif
אוקי, אז קצת כדי לסדר לנו את החודש שחלף לו כמעט, נשארו עוד יומיים... אבל אני כנראה לא אהיה פה ביומיים האלה, אז החלטתי לעשות את זה טיפה קודם... כל דבר ששכחתי, שהוספתי סתם, ובלה בלה בלה- אתם מוזמנים לכתוב, בכל זאת פעם ראשונה ואני מוכנה לקבל תיקונים וכו'
05\4\30- שיר השבוע ''קח את הזעם'' (
קטרפי)
05\5\4- ערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה נפתח שירשורון לזכר שישה מיליון שנספו בשואה
05\5\6- מכבי ת''א ניצחה
05\5\7- שיר השבוע ''נאמנות ותשוקה (
קטרפי)
05\5\8- Annabel קמה עם מצב רוח לשאלות ושאלה אותנו:
מה יותר חשוב באלג'יר, המוזיקה או המילים?
עד כמה אנחנו מתחברים למוזיקה של אלג'יר?
05\5\8- אחרי המשחק, הפעם אנחנו אלופי אירופה
בפעם השלישית
05\5\9- אלג'י הופיעו עם עוד הרבה אומנים בבארבי ת''א לזכר יום הזיכרון. בשרשור אפילו יש סיכום שלי.
.
05\5\10- ערב יום הזיכרוןן לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה
05\5\13-
החוליה החלשה- העפנו את אזהרות לנפש 1995
(
funky crime 1989)
05\5\13- יום העצמאות
פתחנו שרשור של 57 סיבות למה דווקא לשמוע אלג'יר. שאגב, השרשור לא נגמר... טחחח
05\5\14-
החוליה החלשה- לא הצלחנו ממש לבחור בין 'שלי' לבין 'מכתבים למיכלי'... (
funky crime 1989)
05\5\17- התפקדות
05\5\18- למישהו היה משעמם, טחח, הייתי חולה ופתחתי שירשור 'עד כמה אתה אוהב את אלג'יר?' תודו רעיון טוב
05\5\19- גילינו שאלג'יר והבנה לא באים יחד- שירי ליהיא שיר עצוב פתחה בשירשור של בעיות דיקציה והבנה קשות.
05\5\22- זוהר פתחה בחידון נחמד
05\5\22- לא היה מזמן- אלגיראית פתחה שירשורון- מה השיר האהוב עליך. והגענו בסוף למסקנה ש''זה לא קל...''
05\5\22- בדיקת מערכת
05\5\27-
החוליה החלשה. ואחרי שלא היה קל לבחור... יצא
מכתבים למיכלי... (
funky crime 1989)
05\5\28- בשורות רעות- יעל סיפרה לנו שאלג'יר מתפרקים, ואחרי חששות ודאגות גילינו שהם פשוט יוצאים לחופשה
וכמו שהיה כתוב שם- נקווה שהם באמת יחזרו רעבים... נתגעגע, נחכה בקוצר רוח, אבל סה''כ זה לטובה- שלנו ושלהם.
נהיה חזקים
ולסיום כמה דברים
החדשים שהצטרפו אליו-
אלגיראית- שפתחה שאלון לכיף funky crime 1989
- שהיא לא חדשה, אלה חזרה... והתחילה בפוקום את החוליה החלשה
.
סוקוריטה1- שבזכותי הגיע לכאן
|v| Symbolic- שלפחות אני מאוהב הזדהתי עם מה שהוא כתב. ברוכים הבאים לחדשים, שהאמת כבר רובם לא ממש חדשים
הופעות או לא להיות-
אלג'יר והתזמורת האנדרלומוסית (איך כותבים את זה?!) במופע משותף, כולל את האורחים- שלום גד והחזן רפאל הלוי. 1.6, יום ד', שעה 21:00 בתיאטרון גשר- אולם נוגה, יפו שד' ירושלים.
אלג'יר במופע 'מנועים קדימה' 11.6 מוצ''ש, שעה 22:00, תיאטרון בית הראשונים, מטולה.
אלג'יר במופעה 'מנועים קדימה' 18.6, יום ד', שעה 22:00 ירושלים, מועדון הסטנגה.
תודה לomerikooo על האינפורמציה.
האלבומים של גבריאל בלחסן יוצאים שוב בקרוב... בהצלחה לו
. לסיום-
פינת הצל''ש
לקטרפי על שהתמידה ופתחה כל שבוע את
'שיר השבוע'.
לfunky crime 1989 שלקחה יוזמה ופתחה את
'החוליה החלשה'.
וכעיקרון לכל הפורום, שהשתתף וכתב, והשקיע, ונמצא פה, יחד עם כל אוהבי אלג'יר
וזהו. שיהיה לכם המשך שבוע מהנה. ואם אני קצת בורחת בזמן האחרון אני מבקשת שתסלחו לי... אני אחזור.
הדר.
אוקי, אז קצת כדי לסדר לנו את החודש שחלף לו כמעט, נשארו עוד יומיים... אבל אני כנראה לא אהיה פה ביומיים האלה, אז החלטתי לעשות את זה טיפה קודם... כל דבר ששכחתי, שהוספתי סתם, ובלה בלה בלה- אתם מוזמנים לכתוב, בכל זאת פעם ראשונה ואני מוכנה לקבל תיקונים וכו'