סיכום השנה שלכם - 2015

yair_bar

New member
מנהל
סיכום השנה שלכם - 2015


חברים יקרים,

בעוד כמה ימים תגמר שנת 2015 ותפרוץ בקול תרועה רמה שנת 2016

אשמח לשמוע איך אתם מסכמים את 2015 מבחינה קולינארית ומה האיחולים שלכם לעצמכם ולפורום בשנה הבאה.

1. מה המאכל שהכנתם הכי הרבה פעמים השנה?
2. באיזה כלי השתמשתם הכי הרבה השנה במטבח?
3. מה המאכל שניסיתם להכין לראשונה השנה?
4. באיזו מסעדה הכי נהניתם השנה לאכול?
5. מה תכנית הבישול שהכי אהבת השנה בטלוויזיה?
6. מה הטרנד הקולינארי שהייתם מעדיפים שיעלם?
7. מה הטרנד הקולינארי שישלוט בשנה הקרובה?
8. איך אתם מסכמים את השנה האחרונה בפורום?
9. מה אתם מאחלים לפורום בשנה הקרובה?
10. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הקרובה?
 

ady18

Member
עונה

פיצה טורטיה הכנו הכי הרבה \פיצות והיה סוגי חצילים בכול מיני סגנונות
מאכל שהכנתי לראשונה : פלאפל אפוי ....
מסעדה השולחן
טרנד: לא אוהבת את הכרוב קייל
טרנד שישלוט יחזור החצילים שוב?
מאחלים לפורום שימשיך לגדול.....
 

Maldini Girl

New member
עונה גם

1. מה המאכל שהכנתם הכי הרבה פעמים השנה?
אני חושבת שכבד בוריאציות שונות, או ביין אדום עם דבש, או עם בירה ומייפל, או עם יין לבן ותבלינים (בהרט, כמון, פפריקה), או ברוטב של יין לבן, ציר עוף ולימון, ואורז. כי אצלי כבד תמיד הולך עם אורז.
&nbsp
2. באיזה כלי השתמשתם הכי הרבה השנה במטבח?
בסקוצ' שאיתו שוטפים את הכלים. האמת העצובה.
&nbsp
3. מה המאכל שניסיתם להכין לראשונה השנה?
אחרי שהשתחררתי מביה"ח הכנתי לראשונה מוסר ים. לקחתי את המתכון מתוך מאסטר שף (נדמה לי) כשהם התבקשו להכין מנה ממושלנת מאיזושהי מסעדה. לקחתי משם את ההשראה אבל שיניתי אותו מאד, וגם התוצאה יצאה שונה.
&nbsp
4. באיזו מסעדה הכי נהניתם השנה לאכול?
מטמורפוזי הממושלנת ברומא. הייתה ארוחה מופתית.
בארץ בטופולינו (טופוליאונה) מאז שהפכה לבשרית היא רק הולכת ומשתבחת.
&nbsp
5. מה תכנית הבישול שהכי אהבת השנה בטלוויזיה?
הייתי רואה את TOP CHEF באדיקות עד שהם עברו לשעות בלתי אפשריות.
&nbsp
6. מה הטרנד הקולינארי שהייתם מעדיפים שיעלם?
לא נתקלתי באחד שעיצבן אותי במיוחד השנה.
7. מה הטרנד הקולינארי שישלוט בשנה הקרובה?
אין לי מושג.
&nbsp
8. איך אתם מסכמים את השנה האחרונה בפורום?
לצערי הרב מאד, לא לטובה. הרגשתי שהשנה עסקה הרבה פחות במתכונים והרבה יותר באינטריגות אישיות, דיונים שהפכו למריבות, התכתשויות, והרבה תגובות שמטרתן היחידה לעקוץ ולהעליב
&nbsp
9. מה אתם מאחלים לפורום בשנה הקרובה?
שזה ייפסק. הפורום הזה איבד במשך השנים כ"כ הרבה אנשים טובים בגלל זה. אז בואו נפסיק, שכל אחד יחשוב לפני שהוא מגיב, איך זה נשמע מהצד השני? למה לעקוץ? אולי אפשר פשוט לפרגן, או לא להגיב בכלל? שנחזור לפורום גדול, חברתי, של מתכונים מעוררי תיאבון.
&nbsp
10. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הקרובה?
הרבה אוכל טעים.
&nbsp
בתמונה, מוסר הים על קרם כרוב, עם קראסט של אגוזים, ופרחי רוזמרין למעלה.

 

TCHM

New member
8 - זאת השנה הגרועה ביותר מאז הוקם הפורום...

9 - שהפורום יעסוק באוכל, לא בשטויות דוגמת 'שמייח במטבח'
ו/או רכילות ביתית שאינה מוסיפה דבר.

כל שאר השאלות לא רלוונטיות.
 
אני בד"כ לא טורחת להגיב לטרולים, הפעם אחרוג ממנהגי


הפורום עוסק באוכל-בהכנתו,בישולו, אפייתו ובהתייעצות עם יאיר התחלנו בהעלאת הפינה הזו.
לא כולם אוהבים להשתתף ולשתף בשרשור הנ"ל וזה בסדר גמור, לא לכל אחד זה מתאים ולעומת זאת-יש כאלה שזה עוזר להם ברעיונות מה להכין וזוהי אחת המטרות של השרשור הנ"ל.
&nbsp
&nbsp
 

Maldini Girl

New member
מסכימה

השרשורים של מה אוכלים השבוע הם לחלוטין חלק ממה שהפורום נועד עבורו, לדעתי.
הם חשיפה למה שאחרים מכינים ולי הם נותנים השראה ולא פעם ביקשתי מתכון בעקבות מה שכתבו גולשים אחרים.
 

שיח סלימאן

Active member
מנהל
טרולים ?

כשמישהו מביע דעה שאינה עולה בקנה אחד עם דעתך (גם אם היא כתובה בבוטות מה) זה עדיין לא הופך אותו לטרול.

נתבקשנו לכתוב מה דעתנו על הפורום וסעיפים 8 ו9 הם בהחלט בקשה לכתיבת ביקורת. אני לא חושב שהמשורר התכוון לכך שתכתב אך ורק ביקורת חיובית.

בקיצור כל מה שכתבת לעייל מקובל אבל הכותרת שלך בהחלט לא במקום.
 
צודק, בגדול


פשוט הדרך שהוא כתב את זה הכעיסה אותי והתגובות שלו לאחרים גורמת לי להרגיש לפעמים שהוא מתנהל בטרוליות.
מתנצלת על הכותרת בהודעה הקודמת-היא באמת לא לעניין.
 

yair_bar

New member
מנהל
TCHM אינו טרול, ו"שמייח במטבח" זה לא "שטויות"

וזו בעצם הבעיה הגדולה שהייתה בפורום בשנה האחרונה.
&nbsp
אנשים מתבטאים בצורה מאד לא הולמת.
&nbsp
שמח ש-2016 הולכת להיות אחרת לחלוטין.
&nbsp
השבועות האחרונים בפורום היו בהחלט יותר רגועים ונעימים ואני מתכוון להקפיד שכך יהיה גם בשנה הבאה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 
עונה


&nbsp
1. מה המאכל שהכנתם הכי הרבה פעמים השנה? פסטה

&nbsp
2. באיזה כלי השתמשתם הכי הרבה השנה במטבח? בביצה כזו ששמים במים כשמכינים ביצים קשות.
&nbsp
3. מה המאכל שניסיתם להכין לראשונה השנה?צוריסוס
&nbsp
4. באיזו מסעדה הכי נהניתם השנה לאכול? מקום שנקרא "The writing room" פה בניו יורק.
&nbsp
5. מה תכנית הבישול שהכי אהבת השנה בטלוויזיה? הממ...לא מחובבי תוכניות הבישול.
&nbsp
6. מה הטרנד הקולינארי שהייתם מעדיפים שיעלם? מנות קטנות במחיר גדול

&nbsp
7. מה הטרנד הקולינארי שישלוט בשנה הקרובה? הממ... המולטי קייק.
&nbsp
8. איך אתם מסכמים את השנה האחרונה בפורום? שנה מלאה תהפוכות, הרבה טרולים ואנשים שמחפשים איך לריב וחבל

&nbsp
9. מה אתם מאחלים לפורום בשנה הקרובה? להיפטר מהטרולים, להיות מלא במתכונים ושרשורים כיפיים ומעניינים.
&nbsp
10. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הקרובה? להביא ילד לעולם, להצליח ולהתפתח מקצועית.
&nbsp
 

Bגוד1

New member
עונה.

1 - בורקס גבינה ותרד מבצק פילו , לחם מחמצת.
2 - ווק ומיקסר.
3 - גבינה טבעונית מקשיו.
4 - לינק בירושלים.
5 - ליאון אלקלעי.
6 - הטרנד של שגב אקספרס.
7 - אוכל טבעוני
8 - הפורום גלש למקומות שלא קשורים באוכל.
9 - שיחזור למוטב.
10- בריאות
 

חנהפ

Member
מנסה לענות

1. מה המאכל שהכנתם הכי הרבה פעמים השנה? אני מגוונת המון
2. באיזה כלי השתמשתם הכי הרבה השנה במטבח? בכולם
3. מה המאכל שניסיתם להכין לראשונה השנה? המון חדשים
4. באיזו מסעדה הכי נהניתם השנה לאכול? לומינה
5. מה תכנית הבישול שהכי אהבת השנה בטלוויזיה? מאסטר שף
6. מה הטרנד הקולינארי שהייתם מעדיפים שיעלם? מולקולרי
7. מה הטרנד הקולינארי שישלוט בשנה הקרובה? ??
8. איך אתם מסכמים את השנה האחרונה בפורום? חלש, כל התנצחויות לא חביבות עלי
9. מה אתם מאחלים לפורום בשנה הקרובה? חדש ימינו כקדם
10. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הקרובה? בריאות טובה והרבה יצירה
 

גםאני5

New member
תודה יאיר, הסיכום שלי:

. מה המאכל שהכנתם הכי הרבה פעמים השנה? סלט
2. באיזה כלי השתמשתם הכי הרבה השנה במטבח? סכין מעולה לקיצוץ עשבי תיבול (חלק מציוד המטבח בדירה שכורה, ארצה לקנות לעצמי כזו), אף פעם לא היה כ"כ קל לקצוץ עלים, ואני מכורה לתוספת הזו כמעט בכל מתכון.
3. מה המאכל שניסיתם להכין לראשונה השנה? גלגולי ממולאים מאתגרים למיניהם.
4. באיזו מסעדה הכי נהניתם השנה לאכול? לא מצאתי אחת כזו לצערי (בעיות תקציב)
5. מה תכנית הבישול שהכי אהבת השנה בטלוויזיה? לא יצא לי לצפות.
6. מה הטרנד הקולינארי שהייתם מעדיפים שיעלם? בריאותנות (תגגלו) ,אנשים עם טיעונים קיצונים נגד מוצרי מזון בסיסיים.
7. מה הטרנד הקולינארי שישלוט בשנה הקרובה? חזרה לשפיות, בתקווה שבכל התחומים במדינתו האהובה.
8. איך אתם מסכמים את השנה האחרונה בפורום? תפוז באופן כללי נהיה שקט יותר,אפילו מבחינת הטרלה כבר אין אותו ה"אקשן". כולם עברו לפייסבוק?
9. מה אתם מאחלים לפורום בשנה הקרובה? פריחה ושגשוג והמון תמונות של אוכל, טעים וביתי.
10. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הקרובה? אחרי תקופה של סנדביצים וסלטים ומטבח שלא מתפקד בגלל בעיות בחשמל - חזרה לבישולים,לפחות לארוחות ערב חורפיות.
 
עונה בשמחה!

1. מה המאכל שהכנתם הכי הרבה פעמים השנה? אני מגוון המון
2. באיזה כלי השתמשתם הכי הרבה השנה במטבח? בכולם ויש חדשים
3. מה המאכל שניסיתם להכין לראשונה השנה? מטבח הודי
4. באיזו מסעדה הכי נהניתם השנה לאכול? - מה קשור? TCHM צודק !
5. מה תכנית הבישול שהכי אהבת השנה בטלוויזיה? TCHM צודק !
6. מה הטרנד הקולינארי שהייתם מעדיפים שיעלם? שממציאים שם ובעיקר מדינות למאחלים שאין להם קשר, לדוגמה שופכים רוטב סויה וזה ניהיה אסיתי וכו...
7. מה הטרנד הקולינארי שישלוט בשנה הקרובה? ימשיכו לתת שמות ומקומות לא קשורים למנה
8. איך אתם מסכמים את השנה האחרונה בפורום? חלש ובעיקר

9. מה אתם מאחלים לפורום בשנה הקרובה? אם אני אכתוב קרוב לוודאי שאני אחסם
10. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה הקרובה? המון הצלחה! והגשמת חלומות
 
למעלה