סיכום דיג'ימוני

gill142

New member
סיכום דיג'ימוני

היי, אז ככה, היום ישבתי משועמם, ופתאום נזכרתי אתמול בסיכום עולמי מערוץ 2, אז חשבתי למה לא לפתוח סיכום דיג'ימוני, אז הנה זה "סיכום דיג'ימוני" / גיל וחבורת הדיג'יגורלים והדיג'ימונים מהעולם הדיגיטלי::: עונות לדיג'ימון - 4 סרטים - 7 (השמיני לא בטוח אם ייצא) דיג'יגורלים - 23 דיג'ימונים/נשמות של הדיג'יגורלים - 23 סרטים בארה"ב - 3 סרטים בישראל - 1/3 (אני לא בטוח) פסקולים O.S.T - אני לא בטוח, נראה לי חמש פורום ישראלי הכי טוב - פורום דיג'ימון בתפוז ערוץ שמשדר את דיג'ימון בהכי הרבה מדינות - FoxKids ערוץ שמשדר את דיג'ימון ביפן - Fuji TV ו - TV Tokyo (טיוי טוקיו היו הראשונים, וככל הידוע לי העונה השלישית והרביעית שודרו בפוג'י טיוי) שלבי דיג'יגדילה - 7 סוגי דיג'יגדילה - 4 (רגיל ,דיג'יגדילה משוריינת, התפתחות נשמה ועוד משהו מעונה 3 ששכחתי) זהו בשבילי, אם יש לכם עוד דברים להוסיף, תוסיפו, ובסוף ליסטה תעשה לנו טובה ותוסיף את זה למאמרים (נכון ליסטה?
)

lori4

New member
שישודר בפוקס קידס....

בשבת ב-12:00, סביר להניח שהגירסא המדובבת תשודר.

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

אם אתה רוצה שזה יהיה במאמרים זה יהיה במאמרים

Goggle Girl

New member
למה 7 שלבי דיג'יגדילה? O.O

תינוק, שלב אימונים, טירון, אלוף, מושלם, ומגה (בשמותיהם האמריקאים) ואם כבר שכחת בסוגי דיג'יגדילה את הדיג'יגדילה המשולבת. וזה די פסקול אחד לכל עונה, אלא אם כן אתה מדבר על דיסקים שיצאו בכלל שקשורים לדיג'ימון ואז זה מגיע לכמה עשרות אם לא יותר. פס קול לעונה, דיסק עם שירי דמויות, דיסק לחג המולד, האוסף לכבוד איזה הוצאה 100 שלהם, עוד כל מיני הוצאות כאלה...

Snake Bandage

New member
בשלבי דיג'יגדילה יש גם שלב ארמור.

פליידרמון, דיגמון, שורימון וכל שאר דיג'ימוני הדיג'יביצה הם בשלב הזה.

Snake Bandage

New member
זה כן שלב!

סוגים זה משהו אחר לגמרי. ארמור זה שלב שיכול להחליף ושווה בכוחו לשלב הבוגר/אלוף.

בוגר זה השם היפני לאלוף.

כמו שלטירון קוראים ילד ולמגה קוראים אולטימייט. את דרגת העל אני לא זוכר. וסנייק באנדאג', את הופכת את זה. שלבים זה הטירון, אלוף, על וכו' וסוגים זה מה שמחליף אותם. שלבים: תינוק באימונים טירון אלוף על מגה סוגים: ארמור גנטית ביומרג' (מה שהיה בטיימרס) התפתחות נשמה מצבים למיניהם (גאלאנטמון מצב ארגמן, דריימון קיסר מצב לוחם)

Snake Bandage

New member
דרגת על = מושלם (Perfect)

ואני לא מחליפה כלום. אני יודעת ששלבים זה טירון, אלוף וכו', ואני בוחרת לקטלג את ארמור כשלב לגיטימי, מכיוון שהוא מופיע רשמית בקלפים כשלב. הסוגים שאתה מדבר עליהם הם סוגי דיג'יגדילה לשלבים שונים. דיג'יגדילה באמצעות ביצים נמצאת בקטגוריה הזאת, אבל זה סוג הדיג'יגדילה שמביא לדיג'ימון בשלב ארמור.

Snake Bandage

New member
אויש, נו...

ארמור זה שלב, כמו כל ששת השלבים האחרים. הוא שלב חלופי לאלוף. בקלפים של דיג'ימון כתוב שארמור הוא שלב לכל דבר. סוגים זה מה שמחליף אותם? זה לא נכון. ביומרג' זה דרך לדיג'יגדול למגה, התמזגות גנטית זו דרך לדיג'יגדול לדיג'ימון על, וכך דיג'יגדילת דיג'יביצה היא דרך לדיג'יגדול לדיג'ימון ארמור. זה מאוד פשוט.

gill142

New member
ארמור זה שלב וסוג,

דיג'י גדילת ארמור זה דיג'יגדילה משוריינת (אמרו את זה בסדרה הפרקים הראשונים של עונה 2). היא נחשבת כשלב וסוג. סוג דיג'יגדילת ארמור זה שיטה, שמתבצעת עם מכשיר D3 ודיג'יביצה, שגורמת לך להגיע לשלב ארמור. שלב ארמור, זהו שלב שרמתו שווה לשלב אלוף. דיג'יגדילה זו התגלתה רק בעונה השנייה. ידוע שרק פאטאמון, גאטומון, וימון, וורמון, ארמדילומון והוקמון יכולים לבצע את סוג הדיג'יגדילה הזו ולהגיע לשלב זה כתוסף לשלב אלוף. שלב וסוג דיג'יגדילה זו משבשת מעט את מהלך השלבים, בגלל שנוצר גם שלב מגה-על, שזהו שלב שרמתו שווה לשלב העל. תקנו אותי, אם אני טעיתי בכמה דברים ועובדות

Snake Bandage

New member
נו, זה מה שניסיתי להסביר.

למרות שארמור זה רק השלב ודיג'יגדילה משוריינת זה הסוג.

gill142

New member
ארמור זה שלב וסוג,

דיג'י גדילת ארמור זה דיג'יגדילה משוריינת (אמרו את זה בסדרה הפרקים הראשונים של עונה 2). היא נחשבת כשלב וסוג. סוג דיג'יגדילת ארמור זה שיטה, שמתבצעת עם מכשיר D3 ודיג'יביצה, שגורמת לך להגיע לשלב ארמור. שלב ארמור, זהו שלב שרמתו שווה לשלב אלוף. דיג'יגדילה זו התגלתה רק בעונה השנייה. ידוע שרק פאטאמון, גאטומון, וימון, וורמון, ארמדילומון והוקמון יכולים לבצע את סוג הדיג'יגדילה הזו ולהגיע לשלב זה כתוסף לשלב אלוף. שלב וסוג דיג'יגדילה זו משבשת מעט את מהלך השלבים, בגלל שנוצר גם שלב מגה-על, שזהו שלב שרמתו שווה לשלב העל. תקנו אותי, אם אני טעיתי בכמה דברים ועובדות

למעלה