סיכויים קלושים לאחדות

roniway1

New member
סיכויים קלושים לאחדות

במפלגת העבודה מתכנסים היום כדי להחליט בגורל הפריימריס הצפויים שם. אם תינתן החלטה על הקדמת הפריימריס ,הדבר יקטין באופ ניכר את הסיכויים שרון יקים ממשלת אחדות - וטוב שכך! מבחינת פרס , גם השיקול לחסום את ברק נלקח בחשבון אם תבוא הצעה משרון להצטרף לממשלה. בשינוי טוענים שהובטח להם מצד העבודה שלא ייכנסו לממשלה עם המפלגות החרדיות , מה שאומר שאין לשרון סיכויים להעביר החלטה כזו במרכז הליכוד. טומי לפיד צריך מצד אחד לזכור , בפוליטיקה מבטיחים ,אבל לא (תמיד) מבטיחים לקיים...

Robert Peterson

New member
הייתה החלטה ברורה של מוסדות ליכוד

בנושא של צירוף עבודה לקואליציה. מה ההיא כבר בוטלה או שרון סתם החליט לזלזל גם בה ?

Robert Peterson

New member
שרון כבר לא מחויב להחלטות מפלגתו?

מתי הוכרז משטר מלכותי ? או צתן סמכויות מיוחדות לשליט אחיד " פספסתי מה שהו ?

roniway1

New member
סביר להניח שהוא כרגיל מזלזל

כמו שזילזל במשאל המתפקדים ובעוד החלטות של המרכז.

Robert Peterson

New member
אז איך הוא יכול לכהן כראש ליכוד?

אין לדבר הזה תקדים לא בתולדות דמוקרטיה ישראלית ולא בשום מדינה דמוקרטית אחרת. אפילו בערוץ 10 השמאלני הקריאו את אמירתי הזאת. כי זה פשוט לא יתכן ! הוא מצליח להעביר את ההחלטות ע' לחץ , איומי פיטורים ופיטורים בפועל. איך יתכן ששרים אחרים הנחשבים כמתנגדים ממשיכים לשבת באותה הממשלה האומללה שהפכה כבר לבדיחה מטעם רע. בילין , פרס וסריד מחזיקים את ממשלת ליכוד בשלטון למען ההתנתקות והמפלגה עדיין משלימה עם זה ? רק ליכוד אמיתי ואני מקווה שעדיין יש דבר כזה , יכול לעצור בעדו !

roniway1

New member
רוברט ,כך לדעתי צריך לעשות

לדעתי אם אכן יש בחירות ויש פריימריס , צריך לפקוד אנשים רבים לליכוד שגם הם נאמנים לליכוד ולמורשתו - וכך נוכל להוריד מהשילטון את שרון. אני כבר התחלתי לשכנע רבים בעיר שלי שכאשר יהיה מפקד הם יתפקדו.

Robert Peterson

New member
נגיד חלק ראשון מצליח - יש בליכוד

עוד כמה עשרות אלפים של אנשים חברים נאמנים לדרך האמיתית של התנועה ,ואז שוב עושים משאל והוא שוב מזלזל בכל ובינתיים ממשיך בשלו.. ומה הלאה ? איך המפקד ישפיע עליו או יעצור בעדו?.ההחלטות הרי יכולות להתקבל רק במוסדות ליכוד .מי יוביל את המהלך?ואתה חושב שאנשי שרון לא ינסו לעשות אותו הדבר להביא כמה ש ניתן יותר " נאמנים" למנהיג הגדול ? בינתיים ראינו רק איך " מילציית " עומרי מוציאה מהכנס צעירי ליכוד את אלה שהעיזו לדרוש את פרישתו של שרוןת ואיך המתנגדים לשעבר מרימים ידיים בעד ההתנתקות בבושת פנים מרוב פחד שיפטרו אותם. איזו בושה והשפלה !

roniway1

New member
רוברט ,אתה צודק ידידי

לכן אני אומר שצריך לעבוד ממש ,אבל ממש קשה! אם נצליח לפקוד יותר אנשים ממה ששרון יצליח ,אז אולי בפריימריס הצפויים נוכל לנצח ולהחליף את שרון. תנסה גם אתה לשכנע , ותאמר לרבים שישכנעו גם הם. אני וחבריי כבר עובדים במרץ אצלנו ,ואני מקווה שנפקוד רבים כאשר יתחיל המפקד לקראת הפריימריס.

למעלה