סיינה נגמר 3-0 מזל טוב

נו, מה לעשות?

קבוצה שעולה למשחק ללא 7 שחקני הרכב ועוד מקבלת כרטיס אדום במהלך המשחק לא יכולה להוציא נקודה אפילו מול קבוצה קטנה בדמותה של סיינה.

StiMpi1

New member
מה הקשר

תגיד דוגרי מהשחקנים שהבקיעו לסיינה אתה מכיר מישהו?? בלאציו שיחקו היום מוטצי,קוראדי,סטנקוביץ,מיכאלוביץ,פיורה ועוד רבים אחרים שהיו יכולים להריע ולנצח את המשחק בלי הרבה בעיות... סיינה בבית קבוצה חזקה מאוד כדי שתלמדו את זה ולמהמר ותיק במקום לנסות לתרץ אתה גם יכול לפרגן כי למרות שבהאמת היו חסרים כמה שחקנים חשובים באלציו, כדיין ההרכב של לאציו שעלה לשחק טוב פי כמה מאשר ההרכב של סיינה

StiMpi1

New member
ואם

לסבתא היו גגלים ומנועים בתחת אז היא הייתה חלילת, העובדה הסופית סיינה בהרכב חלש יותר משל לאציו[למרות ההרכב החסר עדיין הם יותר טובים], סיינה ניצחה ואפילו הביסה 3-0 במקום לתרץ תירוצים לא תזיק להגיד מילה טובה

בוא אני אסביר לך בפעם האחרונה...

בהרכבים הנוכחים ששיחקו 2 הקבוצות לאציו קצת יותר טובה, אבל בהתחשב שסיינה אירחה את המשחק אז הכוחות מתאזנים, ולכן: אם הייתי יודע על הפציעות הרבות בלאציו לפני שדנו על המשחק, הייתי אומר לך שיהיה תיקו, אבל אתה ממשיך להשתחצן ומתעלם מהעובדות, לבריאות.....

StiMpi1

New member
נו

אז אם חשבת על תיקו בגלל הפציעות וסיינה ניצחו עדיין טעית

מהמר ותיק

תיקח בחשבון שלאציו היא לא הקבוצה היחידה שנפלה בסיינה. קח את רומא שהיא בודאי קבוצה טובה יותר מלאציו ולפי מטב זכרוני,היא עלתה בהרכב מלא למשחק מול סיינה והמשחק הסתיים ב- 0-0 .

טל, אתה חייב להודות

שעל הנפילות שלך, אתה לא ממש מודה באשמה בלשון המעטה... ולמהמר ותיק, התירוצים שלך די צולעים, זה בסה"כ הימור. אני במקומך,הייתי שותק וזהו.

למעלה