סיימתי

מממאיה35

New member
סיימתי ../images/Emo99.gif

1000 חלקים, נקנה ב טויס אר אס NY
הרכבה קלה וכיפית, נהנתי מאוד מאוד! (אין על באפלו, כבר אמרתי..)

מממאיה35

New member
קצת תמונות שבדרך

ממש קצת כי התעלצלתי לצלם.. אגב, למרות שהיה פוסטר, כמעט ולא נעזרתי בו, בעיקר לחלק הקשה ביותר - הסטריפים הלבנים
ואין מה להשוות את ההרכבה הזו לפוטומוזאיק הקודם
מיון עושה את כל העבודה

ssyוM

New member
הוא קשה../images/Emo35.gif

איך היית מדרגת אותו מבחינת דרגת קושי

מממאיה35

New member
הי לי ממש קל

גם כי רוב הצבעים בהירים, גם כי אפשר בדיוק היה לראות איזה ציור יש על כל חלק ואז לסדר את החלק לפי הכוון שלו, ועם שיטת המיון שלי - הפאזל רץ, וגם כי לא היה חלק אחד שדומה לאחר, הלשונות היו מאוד מיוחדים וגם זה תרם להרכבה מהירה. להבדיל אלפי הבדלות מהפוטומוזאיק הקודם
ותגידי, יש לך גם איזה אחד שהתחלת והפסקת או שממתין לך באיזו פינה אפילה ונידחת, לא?

jocie1

New member
מקסים..יצא מאוד יפה

בהחלט מקבלת את ההמלצה שלך לגבי חברת באפולו. איכות טובה. חלקים מתלבשים טוב ולא מתפרקים. צבעים חיים. ממש עושה חשק לקנות את הפאזלים שלהם. הבת שלי השלימה סדרה של 6 פאזלים של בפולו. מאוד נהנתה מההרכבה

123נעמי

New member
מקסים מקסים מקסים ../images/Emo9.gif

תמונה מקסימה אהבתי מה מחכה בתור?

מממאיה35

New member
../images/Emo6.gif

יש מלא שממתינים
בעקרון אני רוצה להתקדם ל 5000, אבל - גם צריכה להכין לו משטח עבודה ראוי, וגם אני מעדיפה להתחיל אותו אחרי אחזור מחו"ל (אחרי פסח..) אז אולי בקטנה איזה 2000 חלקים ככה לדרך..

123נעמי

New member
כל אלו מחכים בתור?

אני בוחרת בשבילך
הבא בתור יהיה השישי מלמעלה אצלי נמצא בדיוק כזה על השולחן באמצע עבודת הרכבה. פאזל נחמד בהצלחה

מממאיה35

New member
מממ כבר התחלתי למיין אותו

לפני איזה חודשיים, כשקניתי, אבל הכל ירוק, לא?
נראה לי שארכיב 2000 מסדרת החתולים המוזהבים. זה קל והתוצאה יפה

123נעמי

New member
יש הרבה ירוק....

אבל לא נורא אני התחלתי עם האנשים והצבעוניות שבאמצע שיהיה בהצלחה עם החתולים גם פאזלים חמודים מחכים לתמונות

שהם10

New member
איזה יופייייי....

עשית לי חשק לעשות פוטומוזאיק זה נראה לי מגניב אני מתלבטת בין מיקי לפו יש הצעות???

שהם10

New member
אלה שמופיעים באתר...

של פאזלנד, אני מזמינה מהם דיי הרבה כי באזור אין לי ממש חנויות של פאזלים, יפים לפחות וזה מאוד נגיש לי ונוח למרות שלא הכי כלכלי הינה הקישור לפו הדב: http://www.puzzleland.co.il/product.asp?f=3427&p=55 וזה הקישור למיקי: http://www.puzzleland.co.il/product.asp?f=3422&p=55 יש המלצה??? בכלל נכנסתי לקטע של להרכיב פאזלים של דיסני

pink dimond

New member
עשיתי 4 פוטומוזיאק

1. פו הדב בשלכת שאין בארץ הבאתי מחו"ל. 2. 2 הפאזלים שנתת קישור. 3. טייגר עם הרקע הירוק 3 האחרונים הזמנתי מחו"ל לפני שהגיעו לארץ כולם נחמדים לכי על מה שהכי מושך לך את העין ומתחברת אליו יותר. אני בטוחה שבסופו של דבר תעשיתי את כל הסידרה. מההזמנות הקודמות שלי רציתי את הפוטומוזיאק של סנופי אבל מכיוון כבר שהגעתי למקסימום הזמנה (עניני מכס) נאלצתי לוותר כך שבקרוב אני בונה על רכישה חדשה ...

למעלה