סיימתי את האהיל!
ד דניאלה99 New member 11/2/04 #4 ברגע שתהיה לי שוב מצלמה, אני מבטיחה לצלם מעוד זוית. גם התמונה הזו, היא תודות לdiklar שהקטינה לי אותה, כדי שאוכל להעלות אותה לכאן.
ברגע שתהיה לי שוב מצלמה, אני מבטיחה לצלם מעוד זוית. גם התמונה הזו, היא תודות לdiklar שהקטינה לי אותה, כדי שאוכל להעלות אותה לכאן.
ד דניאלה99 New member 11/2/04 #9 זה ממש פשוט לעשייה וכל כך מסובך לי להסביר מילולית. צריך לראות את זה. אבל אני אנסה: בכל פעם משחילים מעט חרוזים, יוצרים לולאה, ומשחילים את קצה החוט לבסיס הלולאה הקודמת (כמו קשקשים של דג). לא נראה לי שהצלחתי להסביר, אבל אולי...
זה ממש פשוט לעשייה וכל כך מסובך לי להסביר מילולית. צריך לראות את זה. אבל אני אנסה: בכל פעם משחילים מעט חרוזים, יוצרים לולאה, ומשחילים את קצה החוט לבסיס הלולאה הקודמת (כמו קשקשים של דג). לא נראה לי שהצלחתי להסביר, אבל אולי...
ח חנדוש New member 11/2/04 #10 דני זה יותר מסובך או יותר קשה לא הבנתי כככככככככככלום. אבל בכל זאת רוצה לדעת מה עושים?
ד דניאלה99 New member 11/2/04 #12 הבושה הגדולה... רק אחרי שסיימתי אותו גיליתי, שאין לי אף מנורה בבית שאני יכולה לתלות אותה עליו.... וחנדוש - עניתי לך במסרים.
הבושה הגדולה... רק אחרי שסיימתי אותו גיליתי, שאין לי אף מנורה בבית שאני יכולה לתלות אותה עליו.... וחנדוש - עניתי לך במסרים.