נחל כפירה
בפעם הקודמת ניחשת נכון.
נחל כפירהסחלב הגליל, בנחל קטלב?
בפעם הקודמת ניחשת נכון.
נחל כפירהסחלב הגליל, בנחל קטלב?
נחל כפירהנחל כפירה
בפעם הקודמת ניחשת נכון.
מתי צילמת ובאיזה חלק של הנחל?נחל כפירה
בפעם הקודמת ניחשת נכון.
בחלק שמצפון להר הרוח, בין עין כפירה לנטףמתי צילמת ובאיזה חלק של הנחל?
יפהפה
כזה עוד לא ראיתי
סיכום והערות
השוואה מסוימת עם הסיור הקודם (שהתקיים ב־14/02/15) תוכלו לקיים כאן:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=394&messageid=177817181.
כפי שניתן לראות בתמונות מעלה, העבודות בעיצומן, והפועלים החרוצים ממשיכים לעבוד בלי הפסקה, והתוצאות לפנינו (לא ב־HD).
בכללי, היה נחמד לטייל באזור עד שהגעתי למקום שבו כלבי השמירה יצאו מהעמדות והתחילו לרוץ אחריי.
ככל הנראה, אקיים את הסיורים בפער של כחודשיים וחצי. עד אז – שיהיו חיים תפוח בדבש!
בברכת שבוע טוב,
nOnAmE134.
תודה רבה!סיור עצמי בתחנת הרכבת אופקים הנבנית
שלום לכולם.
זהו הסיור הרביעי במספרו באזור תחנת הרכבת אופקים. לצערי, התמונות לא יצאו באיכות טובה, אך מקווה שהתצלומים מובנים. היהנו מהשרשור!
תודה רבה!סיור עצמי בתחנת הרכבת אופקים הנבנית
שלום לכולם.
זהו הסיור הרביעי במספרו באזור תחנת הרכבת אופקים. לצערי, התמונות לא יצאו באיכות טובה, אך מקווה שהתצלומים מובנים. היהנו מהשרשור!
סחבק ... זה ה- פרח שנחשב לאצולת הנגב ...תודה רבה!
גם לי יש שני פרחים בשבילך. בשונה מהד"ר ש"מרמה" אותך ושולח אותך לגליל, סחבק מביא עבורך את אצולת הנגב - ממש אין צורך לרעות בשדות זרים.
לפי מגדיר הצמחים שברשותי, הפרח הזה לא פורח בנגב.סחבק ... זה ה- פרח שנחשב לאצולת הנגב ...
כנראה שאנחנו לא מטיילים באותם שטחים פתוחים בנגבלפי מגדיר הצמחים שברשותי, הפרח הזה לא פורח בנגב.
אני מבקש שתארגן לי סיור פרטי בנגב בהקדם האפשרי!כנראה שאנחנו לא מטיילים באותם שטחים פתוחים בנגב
הנה פרח נוסטלגי מב"שאני מבקש שתארגן לי סיור פרטי בנגב בהקדם האפשרי!
ויש גם בירוחםאני מבקש שתארגן לי סיור פרטי בנגב בהקדם האפשרי!
פארק, האם זהו פרח רב עונתי ?ויש גם בירוחם
זו שאלה בוטנית, אני יותר גיאוגרף...פארק, האם זהו פרח רב עונתי ?
היי היי היי אני צריך לעשות הסבת מקצוע לבוטניקאיזו שאלה בוטנית, אני יותר גיאוגרף...
זה פרח שמוצאו מהרי האטלס, כמו הפרח משדרות שאתה העלית...
אלן אתה מתכוון סיור פרטי או קבוצתי דומה לסיור ב- A1 ?אני מבקש שתארגן לי סיור פרטי בנגב בהקדם האפשרי!
פרטי פרטי... יש דברים שלא משתפים.אלן אתה מתכוון סיור פרטי או קבוצתי דומה לסיור ב- A1 ?
כמו כן פרחים אלו פורחים בקיץ כשמאוד חם
מיקום מדוייק למפגש ימסר בפרטי
על חברי הקבוצה להגיע עם בגדי עבודה מתאימים .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.