סיבוכים מניתוח קיסרי...צריכה עזרה

בובית123

New member
סיבוכים מניתוח קיסרי...צריכה עזרה

אני 6 שבועות מאז ניתוח קיסרי וסובלת מכאבים ודימום עדיין, לאחר אין ספור קיטורים לרופא נשים שלי(וזלזול ענק מצידו) הוא עשה אתמול אולטראסונד וגילה שיש ממצא בתוך הרחם והחשד הוא או שיש שם כריש דם או שארית מהשלייה,למישהי יש ניסיון עם זה? יודעת מה עושים? הרופא הפנה אותי לאולטראסונד מיוחד ולאחר מכן אני רוצה לפנות למומחה(אין מצב שאני רוצה חוות דעת מהרופא שלי), מי הכי טוב בנושא אולטראסונד?תודה מראש.

לי זה קרה, אבל הוא יצא לבד

זה היה גם אחרי כמה שבועות שפתאום יצא קריש גדול ונבהלתי. התקשרתי למיון יולדות לשאול והם יעצו לי לנסוע למיון נשים. שם עשו לי אולטרסאונד ואמרו שיצא הכל, אז אני לא יודעת מה עושים במקרה שלא, אבל מציעה לך לפנות לרופא אחר, או לבקש הפניה למיון וללכת למיון נשים.

ניקולי

New member
מה זאת אומרת

שארית מהשלייה ?? מה לא הוציאו את השליה בשלמותה ??? שלא נדע!! יש לי דודה שנשארה לה חלק מהשלייה לאחר ניתוח ואז ניתחו אותה שוב.. חוץ מזה למה את מחכה אם את חושבת שהרופא מזלזל בך ורק עכשיו הוא אומר שזה יכול להיות קריש דם או שארית מהשליה.. אני לא הייתי מחכה והייתי רצה למיון.. זה לא צחוק!

מממ79

New member
זה לא חייב להיות מהניתוח

אבל בהחלט שווה בדיקה כבר ביום ראשון. אני הייתי פונה דווקא למוקד של הקופה כי בדרך כלל יש שם גם מומחים להריון בסיכון ולסיבוכי הריון, שיכולים להיות התשובה במקרים כאלה.

טינ

New member
אני אומרת

שאם את מרגישה טוב עכשיו- אין חום או חולשה קיצונית, או כל הרגשה לא טובה אחרת- לבקש הפניה למיון נשים למחר בבוקר. כבר קרה שנשארו חלקים מהשיליה ברחם (לא יודעת אם בניתוח, אבל בכל מקרה...) וזה עלול לגרום לזיהום. את צריכה בוודאות אולטרסאונד כדי לאבחן את העניין, ואם אכן שארית של שיליה- יש להוציא אותה!! ושאלה: את מניקה? מרגישה כאבים בזמן הנקה? הרבה הצלחה, מקווה שלא הלחצתי יותר מדי...

נשמע קצת חסר אחריות מצד הרופא

אם יש ספק קל ביותר שיש שארית שיליה או קריש דם צריך להפנות אותך לגרידה (ניקוי רחם במקרה שלך).

אם פי 3

New member
קריש דם לא בהכרח מצריך פעולה

לי גם היה קריש דם א-סימפטומטי בבדיקה של אחרי 6 שבועות (למרות שכבר לא היה דימום). הרופא הנחה אותי לעסות את הרחם, ולבוא לבדיקה חוזרת, לא זוכרת תוך כמה זמן. בבדיקה החוזרת, הקריש נעלם (הוא נספג, לא יצא כדימום). זה לא אומר כלום על המצב של בובית, שיכול להיות שונה לגמרי - אלא רק שלא תמיד הפתרון הוא כירורגי.

היי בובית

אני כמעט באותו מצב כמוך, חודשיים פלוס אחרי לידה בניתוח קיסרי. אצלי לא היו כאבים החל משלב מסויים, אבל באולטרסאונד ראו רירית לא סדירה, כלומר חשד לשאריות שיליה או קריש דם או משהו אחר. הרופא הפנה אותי לבצע בדיקת היסטרוסקופיה אותה אני אמורה לעבור השבוע. מדובר בבדיקה בהרדמה, בודקים את פנים הרחם ואם יש ממצא מטפלים בו כבר באותה הזדמנות.

למעלה