סיבוב הצורה לפי מקום

גיל מור

New member
סיבוב הצורה לפי מקום

איך אני יכול לסובב את הצורה לפי המקום בפלאש. כלומר כאשר אני לוחץ על צד אחד אז הוא יסתובב לצד הזה ועם הוא בצד השני אז הוא יסתובב לצד אשני. דרך הגב איך עושים שהוא בכלל היסתובב? תודה רבה רבה על היחס

פלאשר

New member
לא נרהא לי שיש פקודה כזאת...

אם יש בבקשה תתקנו אותי, כי אני רוצה לדעת.

גיל מור

New member
אז איך אפשר...

לעשות רק שיסתובב רגיל. אני בטוח שאפשר לעשות משהו כזה לו?

גיל מור

New member
כן תודה

עם תוכל להסביר לי זה יהייה ממש טוב ותודה רבה רבה על ההיתיחסות!!!

גיל מור

New member
אתה יכול...

להסביר לי??? ואני לא רוצה יותא לשגע אותך אז תודה על הכל ביינתים ועם אין לך כוח אז לא משנה

BlackLabeL

New member
ok

i have some problems writing in hebrew so i´ll try to explain it to you in english. first make a button, then select the button, press F8 and choose movie clip. now you have a button in a movie clip. now go to the movie clip´s actions and write this: setProperty(this, _rotation, this._rotation+r); this will make the movie clip rotate. (r=0 so it won´t rotate now) if r>0 the MC will rotate cw and if r<0 the MC will rotate ccw now go to the button´s actions and write this: on (press) { r = _root._xmouse-this._x; } this will change the variable R according to the distance betwen the movie clip and the mouse (x). now if you want that the rotation speed will slow down, simply do this: go to the MC actions again and add this line: r = r/1.1; i hope you understood this...

גיל מור

New member
תודה רבה רבה אבל

אני לא הבנתי כלום!!! למה אתה לא יכול להסביר לי את זה באנגלית??????? הבנתי בערך אבל שעשיתי את זה כמו שאמרתה אז זה לא עבד!! אולי תוכל להסביר את זה בעיברית. תודה מראש על כל המאמץ!!!!!!!

BlackLabeL

New member
sorry

sorry, i don´t have hebrew on this computer... make sure you wrote the actions correctly, and if it still doesn´t work, copy the actions from my example.. i´ll try to install hebrew tomorow

גיל מור

New member
טוב תודה רבה

אז נדבר מחר ורק שתדע שהעתקתי את כל הפקודות שכתבתה!!! אז בתוך יצא נכון מבחינת תחביר

גיל מור

New member
טוב תודה רבה הבנתי הכל!!!!!!!!

תודה רבה על הסרטון שהכנתה ועל כל הסבלנות

למעלה