סט אחרון שלי: נעלים ורגלים 1 תגובות מישהו...
G geostant New member 25/4/04 #4 הנעליים בעונש בפינה ? ../images/Emo6.gif תמונה יפה הרעיון יפה לפחות חבל שאין פוקוס
ק קיקי הצלמת New member 25/4/04 #5 את האמת: זה המקום שלהם יש לי בעיית תאורה בגלל שיש לי מנורות הלוגן בבית יש סוג מסויים של מנורות שמומלץ?
את האמת: זה המקום שלהם יש לי בעיית תאורה בגלל שיש לי מנורות הלוגן בבית יש סוג מסויים של מנורות שמומלץ?
G geostant New member 25/4/04 #6 שימוש בחצובה / פלאש יעזור לפתור את הבעיה תנסי לצלם אותם שוב עם פלאש נראה אם זה יצא (כמובן איזה WHITE BALANCE מקדים על אובייקט בהיר יתן קונטרה לתוספת האור)
שימוש בחצובה / פלאש יעזור לפתור את הבעיה תנסי לצלם אותם שוב עם פלאש נראה אם זה יצא (כמובן איזה WHITE BALANCE מקדים על אובייקט בהיר יתן קונטרה לתוספת האור)
G geostant New member 25/4/04 #8 אז כמו שאמרתי תשתמשי ב-WHITE BALANCE על חפץ "קריר" לפני הצילום ורק אז תצלמי, זה יתן מה שנקרא קונטרה לגוונים הקרירים בעזרת גוונים חמים אם יש לך מצבים קבועים של WHITE BALANCE אז תבחרי SHADE (אצלי זה ציור של עץ) בשביל לקבל צבעים חמים יותר.
אז כמו שאמרתי תשתמשי ב-WHITE BALANCE על חפץ "קריר" לפני הצילום ורק אז תצלמי, זה יתן מה שנקרא קונטרה לגוונים הקרירים בעזרת גוונים חמים אם יש לך מצבים קבועים של WHITE BALANCE אז תבחרי SHADE (אצלי זה ציור של עץ) בשביל לקבל צבעים חמים יותר.