סטודיו C - מישהי הולכת

סטודיו C - מישהי הולכת../images/Emo35.gif

אמנם לא באותה כבדות ראש כמו ההחלטה לגבי מיש שפיר, אבל גם לגבי זה יש לי התלבטות. סיימתי בחינות. עכשיו אני רוצה להרשם לסוטדיו/קאנטרי כלשהו ולהתחיל להזיז ת'עצמי
אני מתלבטת בין קאנטרי ובו בריכת שחיה וחוגי יוגה, עיצוב וכד' רגילים לבין סטודיו C עם חוגי העיצוב/יוגה להריון שלהם. יש המלצות

אניני2

New member
בחום רב!! אני שם הרבה שנים

וזה כדאי ומומלץ!!!לנשים, רגוע, מחטב. זה לא אירובי. רק עיצוב.

אני אתחיל ללכת../images/Emo59.gif

אבל אני לא בהריון. סתם כתבתי לך את זה. חברתו של אחי לא מנצלת את המנוי שלה והיא מעבירה לי אותו. יש לי דקה מהבית (בצמרות, הרצליה) וזה אולי יגרום לי להוריד איזה גרם מהאוזן.

אניני2

New member
זה לא אירובי..זה רק עיצוב את לא תור

תורידי גרם...סוררי ממוש..רק בתזונה..

עשיתי את זה../images/Emo70.gif

הפעם אני לא רק מדברת
נשאר רק לראות שאני באמת אתמיד...
נרשמתי לחוג ההריון שלהם. פעמיים בשבוע של עבודה על רצפת האגן + חיטוב הישבן והירכיים. אולי עוד יש לי סיכוי בארבעת החודשים שנותרו לי עד ללידה

calabaza

New member
עושים חיים, כמה זה עולה?

האמת שאני לא מתלהבת מהם- בזמנו בעיר הקודמת שגרתי בה כשהתעמלתי שקלתי ללכת אליהם אך היו יקרים וגם חברה שהיתה שם לא המליצה. מצד שני, עכשיו עם ההריון יש לי הרבה פחות אפשרויות, ואולי גם בעיר הנוכחית הסניף יותר טוב. אבל- צריכים לחסוך כסף (לשנה בבית עם הילד טפו טפו טפו) אז חשוב לי לדעת כמה עולה

האמת, שאני הופתעתי ../images/Emo12.gif

הם דורשים התחייבות לחודשיים בלבד, 229 ש"ח לחודש קלנדרי (נניח, מה-22 עד ל-22 לחודש הבא) לפעמיים בשבוע, כל שיעור 45 דק'. לדעתי, לא נורא בכלל
ותחשבי על זה, שזה ייתן לך הזדמנות לפגוש עוד הריוניות בסביבת מגורייך

shalhevet2

New member
../images/Emo207.gifיוגה בהריון

עם כאבי צוואר שלא נגמרים ושיאצו שהיה כמו כוסות רוח למת, החלטתי ללכת ליוגה. יש שיעור ניסיון ביום שישי הקרוב (קצת מוקדם בבוקר...
). מישהי עשתה את זה? ועוד שאלה- אני מהפדלעות הלא מתעמלות. אני אהיה מסוגלת להזיז את עצמי עכשיו? מה דעתכן?

אני עושה יוגה לנשים בהריון...

וגם אני מהפדלאות שלא עושות עם עצמן כלום. התחלתי שם בשבוע 16 בערך אם אינני טועה... האמת - אני הכי גרועה בקבוצה, אבל מסתדרת איכשהו. יש את העניין של ההרפיה (עם זה כמובן אין לי בעיה...
), ויש את העניין של תרגילים שדורשים גמישות ואולי טיפה מאמץ, ואז יש לי כמובן בעיה. אבל המדריכה חוזרת ואומרת לעשות רק עד הנקודה שמתחיל להיות לא נוח. כלומר, אם נגיד מתכופפים ולא נוח לי, אז לכופף ברכיים. אם עושים בישיבה וקשה לי - אז אעשה בשכיבה. וכו וכו. בקיצור, זה דווקא טוב, ובטוח יותר טוב מלהמשיך לא לעשות כלום. כמעט תמיד יוצרת מהשיעור במעין התרוממות רוח כזו, השרירים קצת יותר רעננים, זה נעים. את באה לשיעור נסיון ב"דארמה" ברחובות במקרה?

anatina

New member
../images/Emo9.gifאין בעיה עם היותך פדלעה

זו לt יוגה שמטרתה לאתגר את הגוף, אלא יותר לתמוך, להרגיע נקודות כואבות, ולחזק שרירים שנחוצים לנשיאת ההריון. בד"כ שיעורי יוגה להריון הם מאד רגועים, ולוקחים בחשבון את העובדה שלכולן בהריון קשה לזוז. ונצל"ש- בנות באיזור רחובות מוזמנות ליוגה להריון במרכז דארמה בפארק המדע, עם מורות מקסימות ומקצועיות. www.darmayoga.co.il

טליושה

New member
מאוד ממליצה לך על יוגה, מתרגלת

הרבה זמן. וגם התעמלות לנשים בהריון של סטודיו c מומלץ. התחלתי לפני כחודש.

שופי 27

New member
בקשר לדארמה ברחובות

אני בשבוע 29, יש טעם להתחיל לחשוב על זה? הגב שלי הורג אותי ואני מחפשת משהו שטיפה ימתח אותי. באיזה ימים/שעות השיעורים?

אני, אני, אני

סיימתי עכשיו את הקורס שלהם ואני מתחילה את הסופר C. כמובן שעכשיו שהצטרפתי לפורום הזה אני איידע את המדריכה וכנראה שאקבל פטור מתרגילי הבטן. אני מאמינה שבשלב מסויים אעבור לחוג של הנשים בהריון. ממליצה בחום. רואים תוצאות מיידיות.

למעלה