"סטאר" זייף תמונה של פיט וג'ולי.

purple floyd

New member
"סטאר" זייף תמונה של פיט וג'ולי.

הצהובון "סטאר" התקנא בתמונות שפורסמו ב"יו-אס ויקלי" ובהן נראים השחקנים בראד פיט ונג'לינה ג'ולי יחד על חוף באפריקה, ולכן זייף תמונה משוטפת של השניים באמצעות תצלומים נפרדים שלהם. בעמוד הראשון של העיתון הופיעה הכותרת "בראד ואנג'לינה" תפסנו אותם יחד בחופשה", אבל בעמוד 8 מופיע הערה המציינת כי התמונה "הורכבה משני תצלומים נפרדים. "יו-אס ויקלי" שילם תמורות התמונות שפירסם כחצי מליון דולר.בתמונות נראים פיט,ג'ולי ובנה בן ה-3 מדקוס משחקים על חוף הים בקניה,אך אין בהן קריבה גופנית בין פיט וג'ולי. התמונות נרכשו מסוכנות הצילום הבריטית "ביג פיקצ'רס". התמונות שהתפרסמו ב"סטאר" נלקחו מתצלומיםשל פיטבאי הקריבי אנגיליה ושל ג'ולי ומתקוס על חוף בוורג'ינה לפני שנה.מתקוס גדל מאוד מאז. פיט נפרד מרעייתו ג'ניפר בחודש ינואר והצהובונים ניסו לייחס את פרידתם לרומן שהתפתח בן פיט וג'ולי בזמן שהשתתפו בצילומי הסרט "מר וגברת סמית".

Shiri from the block

Active member
זה מזוייף??../images/Emo2.gif איך זה לא נראה ככה :| הלוואי עלי לדעת לחבר ככה תמונות..

purple floyd

New member
כן,כן מזוויף.

עושים את זה בגרך כלל בפוטושופ,תוכניות עיצוב למינהן.

Shiri from the block

Active member
כן אני יודעת אני גם עושה דברים כאלה בפוטושופ, אבל לא ברמה כזאת../images/Emo2.gif לא נורא, אולי אני אשתפר../images/Emo3.gif

ה אורחת

New member
התמונה שהעלית לא מזויפת אבל...

התמונה הזו היא המזויפת שכולם דיברו עליה! אוי זה היה כל כך מצחיק שראיתי את זה, ישר רואים שזה מזויף והנה הסיבות: -מדוקס הרבה יותר קטן כאן -מדוקס עם שיער ארוך ועכשיו מהנסיעה לאפריקה (ראו תמונה של purple floyd השיער שלו בגלח) -בראד עם שיער ארוך -החולצה הזו הירוקה שהוא לובש היא אכן משנה שעברה מהחופשה בקריביים -והפאנץ' ליין: בראד יותר נמוך מאנג'לינה?!?!?!חחחחחחחח..... זה פשוט קרע אותי! זה מה שנקרא ןזה מיועד לסטאר כמובן: GET A LIFE!!!...

purple floyd

New member
אופס....

חשבתי שהם בדברים על התמונה הזאת.... אבל בכל מקרה תודה על התיקון!

למעלה