סחירות של SV650

Gal K

New member
סחירות של SV650

אני מתכנן למכור את ה500GS שלי ולהחליף לSV650. לפני כשבוע נודע לי כי אני כנראה אטוס לחו"ל לתקופה ארוכה בעוד כ4 חודשים.
הרציונל אומר להישאר עם הGS ולמכור לפני הנסיעה, אבל הלב רוצה לקנות את הSV ולמכור אותו בעוד כ4 חודשים.
האם זה פרקטי? אשמח לשמוע מנסיון של אנשים על הסחירות של הכלי ואם זה כדאי.
תודה,
גל.

השאלה היא מה אורך התקופה...

יכול להיות שישתלם לאכסן את האופנוע אצל חבר מאשר למכור ולקנות אחר בהמשך...

ברנדון הציג נתונים לפני כמה ימים, לפיהם מספר האופנועים על הכביש ירד בשליש/חצי בשנים האחרונות (בעקבות הביטוח, בין השאר), אי לכך, הסחירות תפגע...

קח בחשבון גם את התקופה של למצוא קונה. כלומר, מהרגע שתקבל את ה-SV, תצטרך למצוא קונה, שיקנה כאשר אתה טס... הרי לא תרצה למכור את האופנוע כאשר אתה בחו"ל...

הייתי מחכה עם המכירה של ה-GS.

Gal K

New member
שנתיים עד חמש

כנראה שלא יהיה משתלם לאכסן את האופנוע...

avi elbaz

New member
היום מכרתי את ה SV שלי.

אני אסייג ואומר שזו המכירה הראשונה שלי אבל רק אציין שכמעט ולא היו פניות כשפרסמתי לראשונה בחודשים מרץ-אפריל ובחודש האחרון פנו אליי באופן משמעותי יותר אנשים.

המשפט שאומר שאופנועים קונים בחורף ומוכרים בקיץ עובד לרעתך בתור מוכר פוטנציאלי בתקופת הסתיו/חורף.

המלצתי שתמתין אחרי שתחזור מחו"ל לקנית ה SV. מצבך כקונה בחורף יהיה טוב הרבה יותר.

RIDE TO LIVE

New member
מברוק

vstrom1000

New member
מזל טוב

זה לא טריביאלי למכור אופנוע בישראל. ממדי השוק המיניאטוריים הופכים את המוכרים לברי מזל. והקונה מחזיק את המוכר בביציו וברצונו לוחץ.

לפני פחות מ3 שנים מכרתי ויסטרום 1000 יד 1 אחרי בילוי משותף של 7 שנים. המכירה ערכה כחודשיים אבל בסכ"ה רק 2 התעניינו. נותר רק 1.
בסוף נמכר לקונה ה1 שנותר שבמקום לתת 45,000 נתן 35,000 ולא הייתה לי יכולת עמידה על המקח כי לא היו לו מתחרים.

R-o-i

New member
לא יודע איפה תהיה בארה"ב

אבל חבר קנה פה SV650
שעמד שנתיים במוסך, ב 1800 דולר.

gray

New member
הממממ. יכול להיות בעייתי קצת, חכה שתתאקלם.

המציאות שם קצת מורכבת, יש שם אופנועים, לא מעט אפילו, אבל זה אחרת מישראל, מהרבה בחינות.

iec

New member
מזל טוב
עכשיו תקבל כאן יחס מועדף..מבטיח!

Pumi

New member
מה הטעם לקנות אופנוע אם הוא יעמוד?

לא פרקטי כלל לקנות עכשיו אם יש סיכוי שאתה לא תהיה פה כמה שנים.
אם תקנה עכשיו, יש סיכוי טוב שתתקע עם למכור אותו לפני שתעזוב.

דווקא במקרה שלך הייתי ממתין.
לקנות אופנוע עוד 4-5 חודשים יהיה לך קל יותר. תחילת החורף, מי שמוכר יהיה לרוב מוכן להתגמש קצת רק בשביל שהאופנוע לא יתקע אצלו כל החורף.

ursvamp

New member
כדאי לקחת בחשבון גם את הסחירות של העז

בתור בעלים של כמה GSים בשנים האחרונות אני יכול להעיד מנסיון שזה לא הכלי הכי הסחיר בלשון המעטה. קח בחשבון שאם אתה לא מוכן לרדת מאוד-מאוד נמוך אין לך הרבה סיכוי להיפטר ממנו בתקופה של מס' חודשים, במיוחד אם המצב שלו לא טיפ-טופ (שזה המצב עבור הרוב הגדול של הכלים הללו).

Gal K

New member
לא פנו אלי הרבה אנשים

אבל זה לא מת לגמרי. הכלי שלי במצב מעולה ואני דורש מחירון. אם יבוא מישהו רציני אני אוכל להתגמש קצת במחיר, אבל לא אשחט אותו...
בינתיים לאור ההמלצות החלטתי להקפיא את המכירה ולנסות למכור אותו סמוך למועד הנסיעה שלי.

למעלה