סחיבת ציוד לאילת

סחיבת ציוד לאילת

שלום, יצרתי יודר סוף סוף הודעה ראשונה (אני פסיבי בפורום כבר קרוב לשנתיים). לאחר הסופ'ש האחרון באילת, הגעתי להחלטה שכנראה הגיע הזמן להתחיל לחשוב על ציוד. אבל מכיוון שאין ברשותי מכונית אני מגיע לאילת בד'כ באוטובוס. ועכשיו אחרי האקספוזיציה לשאלה: איך סוחבים לאילת את הציוד באוטובוס? איך נמנעים מזה שהוא יהרס\יגנב\יתפוס כנפיים ויעוף? יש מישהו שעושה את זה? או שעדיף לחכות עם הקנייה? תודה מראש.

הקרפיון

New member
עשיתי את זה בעבר לא פעם

ציוד יקר ממש (וסת + מחשב + מסכה אופטית, אם יש) נשאר בתיק גב קטן שנשאר אתך. שאר הציוד בתיק לא של ציוד צלילה, ולדאוג שישב במקום טוב באמצע תא המטען. משקולות - לקחת רק קטנות אם אתה צריך, ואת השאר להשכיר במועדון. כדי לשמור על הציוד, אני מעדיף קופסה קשיחה לציוד. הטובה ביותר שאני מכיר היא ארגז הכלים הגדול ביותר של כתר (עלותו כ150-250 שח, טלוי במבצעים). הוא עמיד, יש לו גלגלים נוחים, והוא לא נראה כמו ציוד צלילה. אם מביאים אחד כזה, להביא אזיקון ולסגור את המכסה סגור. אזיקון ולא מנעול - מנעול אומר "יש כאן ציוד יקר, גנוב אותי". אזיקון זה רק איבטוח שהארגז לא יפתח במקרה (וגם מונע "פתיחה מקרית" של בעלי ידיים זריזות - לא שיש להם בעיה להתגבר על אזיקון או מנעול, אבל יותר קל לטפל בתיק של משהו אחר).

Nitrox 36

New member
מה זה הארגז כלים של כתר?

משהו גדול קשיח ונח עם גלגלים? מה הגודל שלו?

חי בר

New member
מספיק גדול לסט קומפלט של ציוד

סנפירים ארוכים לא ייכנסו (ג'טים נכנסים).

איך אתם מכניסים את כל הציוד לארגז?

גט פינס חליפה מלאה מאזן מסיכה (בקופסה) נעלים שנורקל לייקרה וסת אורינגים

חי בר

New member
אצלי יש כרגע בארגז

מאזן (וקטור 1000, דגמים אחרים תופסים הרבה פחות מקום) חליפה מלאה שתי מסיכות שני פנסים שני וסתים בוטיס לייקרה שנורקל כפפות גלגלת וספול כובע צ'יקן וסט מחשב צלילה קופסא קטנה ל-GPS חגורת משקולות בשביל אורינגים, קליפסים ופיצ'פקעס יש מגירות במכסה
הג'ט פינס נאלצים לטייל מחוץ לארגז. עם חליפה קצרה, ורק וסת אחד אפשר גם לשים את הג'טים בארגז. סנפירים רגילים בכל מקרה לא נכנסים (סיבה מספיק טובה לעבור לג'טים, לא?). איך מכניסים הכל? כמו שמכניסים 4 פילים לחיפושית, בזהירות (לא חייבים עדינות
)

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
בעדינות אך בתקיפות.

כולל מאזן זיגל מסורבל, פנס ווגה II, שרוול סימון + ספול וחליפה 5.5 מ"מ ארוכה כולל כובע. הסידור כולל הכנסת הבוטיז לתוך הג'טים, הינדוס חללים והרבה קללות בשפת בני דודנו.

חי בר

New member
ולא לשכוח לרפד את הארגז מבחוץ

עם מדבקות של הפורום ומארסונים

ארגז קשיח

לי יש מתוצרת ZAG אחלה של ארגז בגלל השעה אני לא מכניס תמונה, אבל מחר מבטיח להכניס

וברכב

בארז כל הציוד צלילה, כולל פנס, כפפות, מסיכה ספר, ושרוול דקו. מה חסר, רק המאזן.

אילוניק

New member
קיסר יקירי תן לי לתת לך עצת חינם

אוליי אפילו עצה מצילת חיים שמכניסים מיכל לבגז הברז הפוך לכיוון הנסיעה אם חלילה יקרה פיצוץ הברז יעוף לאחור ולא לתוך המכונית

אילוניק

New member
מאחורי הכב שלי אתה יכול

לנסוע בביטחה המיכלים שלי ושל גל נמצאים במשמורת במועדון הבית מדוזה

למעלה