סושי

talush2005

New member
סושי

היי לכולם

אני לא אוהבת סושי אבל אני רוצה לקחת חבר ליומולדת כי הוא מאד אוהב. אשמח להמלצה על מסעדה עם סושי הכי טוב לדעתכם באיזור רעננה הרצליה ורמה"ש לאמצע שבוע בערב.
חשוב שהאווירה תהיה נחמדה אבל כמובן הכי שהסושי יהיה הכי טוב שיש לדעתכם ...

אשמח לעזרה !
תודה מראש

Gרר

New member
מזל טוב!

המלצה על מקום אני אשאיר למומחי הסושי אבל בכל זאת המלצה קטנה בשבילך... אם אין לך ממש רתיעה מובנית מסושי ואת לא אוהבת רק בגלל שכל הפעמים שניסית סושי לא היתה במסעדה שממש מתמחה בזה אלא בכל מיני מסעדות סוג ג' או באירועים וכאלה - אז כדאי לך בכל זאת לנסות לטעום מהחבר ואולי תגלי שאת בכל זאת אוהבת סושי.

הרבה אנשים אומרים לי שהם לא אוהבים סושי וכשאני שואל אותם איפה יצא להם לנסות התשובה שלהם "טעמתי בקבלת פנים בחתונה" ושם בדרך כלל מדובר בסושי מחרידדדדדדדדדד שאני לא מסוגל לאכול בכלל. יש הבדל מאד גדול בין סושי במקום שמתמחה בזה לבין סושי חתונה אז אם לא יצא לך לטעום סושי "אמיתי" שווה לתת לזה את הצ'אנס

ובכל מקרה - יפה שאת דואגת כך לחבר גם כשאת עצמך לא אוהבת את הסיגנון. שיהיה במזל טוב!

הכי מקצועי, מינאטו בהרצליה. אבל בהתאם המחיר.

ברמה"ש, הסושי בנוץ' לא רע בכלל יחסית לשאר ה'סושיות' בעיר זו. ברעננה אין לי מושג.

talush2005

New member
תודה לך - אתה יודע אולי

לגביי רשת קיוטו ? הסושי שם נחשב טוב ?

passioneta

New member
הכי כדאי מינאטו בהרצליה

בקיוטו הסושי בסדר, אבל במינאטו לדעתי הכי טוב. שווה לשאול אילו דגים טריים יש ולפי זה להזמין.

netaliem

New member
יאמטויה בהוד"ש

סושי מצוין לדעתי ויש שם לא מעט מנות אחרות שאולי תאהבי.

talush2005

New member
תודה רבה לכם !

ואני לא אוכלת דגים פשוט בגלל זה אני לא אוהבת סושי לא בגלל שטעמתי בחתונה או משהו כזה ... תודההה

למעלה