סורי שלא הייתי פה הרבה..

S H I L G I

New member
סורי שלא הייתי פה הרבה..../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif

פשוט ההוריםש שלי כמעט גילו שאני בפורום הז..וכהם לא ממש אמרוטם לדעת.. בקיצור.. אחרי כל האברון של הפסיכולוג הוא שלח אותי לפסיכיאטרית שתתין לי כדורים.. וכזה דיברנו.. וכל הזמן שיקרתי.. פשוט לא יכולתי להוודת שאני מרגישה רע. היא כל הזמן תיארה מצבים שאולי אני נמצאת בהם, ואני חשבתי שאולי זה כתוב לי על המצח? כמעט כל מה שהיא יארה היה נכון! אבל לא יכולתי להודות.. לא האמנתי שאני מסוגלת לשקר ככה.. אבל בכל זאת..היא נתנה לי תרופה כדי שאני ארגיש יותר טוב ואצליח לישון בלילות.. תרופה נגד דיכאון וחרדה.. אבל בכל זאת.. היא רוצה שאני אלך לפגישות עם פסיכולוג.. לא רוצהה!!
טוב פאק ההורים שלי הגיעו אני חייבת לסיים.. איזה דיכאוןןן לא רוצהההה לא רוצההה!!

S H I L G I

New member
וחוץ מזה...

עכשיו גם מישהי מפורום סוסים מנסה לסכסך ביני לחברה טובה שלי ואין לי דרך להוכיח לחברה שלי שזה לא נכון וחוץ מזה נמאס לי מהילדה הזו (שמנסה לסכסך)!! היא עולה לי על העצבים!! אני הולכת לשחוט אותה!!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שילגי יקרה...../images/Emo39.gif

מבינים את ההרגשה אחרי הפגישה עם הפסיכיאטרית... כי הקושי להחשף ולספר את הדברים הכי אישיים, שהם הכי שלך, ברור... וכמו שאמרת, למרות ששיקרת היא אמרה לך דברים שהבנת שהיא צודקת.. ובין המילים שלך, יקרה, אנחנו מבינים שלא כל כך נוח לך עם השקר הזה... מתי שתוכלי, שתפי אותנו עוד בלבטים לגבי הפגישות עם הפסיכולוג...בואי ננסה לחשוב ביחד מה המטרה בפגישות הללו והאם בכל זאת אולי אפשר לתת להן צ'אנס על מנת להשיג את אותה מטרה?...

למעלה