סופ"ש

Padod

New member
סד"ע

שילוב של שני גורמים אחרים (עבודה ובחורה) הובילו לכך שהמשחק יזכה למקום נמוך בסדרי העדיפויות. סליחה.

Padod

New member
הסוגיה מתפתלת

היות ולכל אחד מהמותגים שאתה מציין יש מספר גרסאות שונות לשווקים שונים. לצורך העניין, לגורדונס יש 3 גרסאות בנות % אלכוהולי שונה וזה משפיע רבות על פרופיל הטעמים של הג'ין. לכן כשאתה אומר שהביפיטר הוא האגרסיבי אצלך, ואצלי הוא העדין והמדוייק ביותר - ייתכן ואנחנו מדברים על גרסאות שונות בתכלית. לסיכום? ג'ין זה משקה מעולה. טרם מצאתי קוקטייל מבוסס-וודקה שג'ין לא משדרג אותו. כנ"ל, אגב, לגבי וודקה-רדבול....

tuvia444

New member
ידוע, ידוע...

אני יודע שלגורדונס יש 47%, מלבד ה37% הנפוץ אליו התכוונתי. אני מבין שיש גם 40%... בביפיטר יש טעם של ערער נקי, מזכיר אורנים (אשתי טוענת שמזכיר מטהר אויר...), אבל הטעם של הערער קשה למתחילים, זאת כוונתי ב"אגרסיבי". אני מאוד אוהב את שניהם, תלוי במצב רוח... מכיר טנקריי רנגפור?

nimrodrosen

New member
///

בחמישי בושמילס לבן שישי, לגוולין 16 עם רומיאו וגולייט מספר 3. שבת, חיטה שלנו בצהריים אח"כ בערב 2 בקבוקי סיידר של חבר עם 2 סוגי שמרים שונים (שמפניה בבקבוק אחד, שימרי סיידר יעודיים בבקבוק שני) היה הבדל קטן לטובת שמרי הסיידר.. אח"כ ווסטמל טריפל - טובה אבל לא משהו מיוחד בעיני.

nukke

New member
בירוש

שישי צהריים: לה טראפ איזידור שבאה לי בטוב בנינקאסי וגניבות מהמקשוף של בנזוגי. בערב: Moerlein Christkindl Winter Warmer Ale שבת: אמבר אייל וDESERT ALE IPA של אייסיס.

matroz

New member
לא הרבה

כל מיני דברים שאין מה להרחיב עליהם חוץ מ: צ'ילאג, סולו, מרלו 2006 - הרבה פרי, בשל מאוד, יין מצויין לטעמי.

מני.ת

New member
אמש,

טעימת לאפרוייגים. גולת הכותרת, לאפרוייג 10 חוזק חבית פס אדום. בכל פעם שאני טועם אותו אני נדהם מכמה שהוא טעים ביחס למחיר שלו ובכלל.

למעלה