סופ"ש!

svety

New member
סופ"ש!../images/Emo190.gif

בננות, כבר חמישי בערב. איך זה שאין כאן שרשור סופ"ש? יאללה, שוטו!

svety

New member
מיאו-../images/Emo190.gif

היום- אלטרנטיב. יהיה מטאל :] מחר- נזרום. אולי פלסטיק, שוב ^^ מחרתיים- נולי בבית אז נזרום עם הכפרה :] מיאו?

OverSharing

New member
על הפנים.../images/Emo103.gif

היום- עוד מעט ישב"צ. מחר- אחרי ביתספר לשילת לקנות דברים לחניכים, בשלוש לשבט עד עשר וחצי בערך. יש מסיבה לחניכים. אח"כ נראה מה הבנות מתכננות, וכנראה לישון אצל עמרי כי יש לו בית ריק. שבת- אני חייייייבת לקנות בגדים ואמא לא רוצה אז אני אציע לתמר. אני מאמינה שישיבת צוות. שיעורים במתמטיקה, להתחיל ללמוד היסטוריה.

SuGaRBabe1

New member
אני רעבה!

היום- הייתי ברמת אביב בבוקר, חזרתי בצהריים, הייתי אמורה להפגש עם ידיד אבל בסוף לא יצא. יותר מאוחר חברה תבוא אליי, ובלילה נצא עם עוד שתי חברות לאיזה פאב או משהו. מחר- בבוקר הולכת עם אחותי לקניון לקנות מתנה לאבא ליומולדת, בערב למזכרת בתיה ליומולדת של בן דוד שלי, ובלילה לחממה עם החברות מהבית + חברות מהצבא. יהיה כיף :) שבת- בצהריים מסעדה עם אבא ואחותי לכבוד היומולדת של אבא. אחר כך לסדר את התיק לבסיס ובמוצ"ש להפגש עם הידיד שהייתי אמורה לפגוש היום, ואחר כך אולי נעשה משהו עם חברה. סופ"ש נחמד :]

tamarosh

New member
לסדר תיק?

זה בהחלט לא צריך להיות בTO DO LIST תתכחשי לזה כשאת בבית!!! תתכחשי!!

SuGaRBabe1

New member
אממ

ביום חמישי בסוף היינו במקס ברנר, אכלתי סופסוף שרינג והיה טעים וכיף :] אתמול.. הלכתי לקניון בבוקר, אחר כך ישנתי מלאמלאמלא, בסוף לא הלכתי ליומולדת של הבן דוד [לא יפה מצידי, לא נורא], ואז נסעתי לחממה עם 2 חברות מהבית ועוד חברה של חברה כזה. הייתה מסיבה לא משהו, המוזיקה קצת ביאסה והאנשים עיצבנו ממש! כ-מ-ה מציקים... כ-מ-ה בנות 88... ואיפה האנשים היפים?! :[ נראה לי שזאת הפעם האחרונה שלי שם... דווקא חבל, עד שהתחלתי להתקמבן על שתיה וחינמים כל שבוע
קיצר... קמתי היום ברבע ל-1, נסענו למסעדה לבנונית משו בפתח תקווה.. אכלתי כ-ז-ה הרבה והיה ממש טעים... והנה פתאום אני רעבה שוב P: יותר מאוחר עוד לא ברור מה נעשה - או שאני אלך עם החברות סתם לשבת איפשהו, או שאני אפגש עם חברה מהבסיס.. נראה מה יבוא לי. בכל מקרה צריך גם לסדר את התיק [התכחשתי לזה כל השבוע תמרי! אבל אין מנוס...] ולישון מתישהו... ומחר צבא לא כייייייייייייף :[

Cranberry Sauce

New member
D:

מחר- בבוקר תל אביב עם חברות, מה שאומר שאולי סוף סוף מעיל וחולצות ארוכות, ועם עוד לא קנו אותה-השרשרת משתיים
שבת- לפה באים חברים של ההורים, מה שאומר שאני אצל חברה שלא ראיתי כבר שלושה ימים;;

EVE Lights

New member
יואו כמה חם לי ../images/Emo10.gif

אני לובשת פליז של FOX שמסתבר שהוא 100% פוליאסטר = זה כמו חולצה תרמית. וזה עוד שניה הורג אותי
היום - סווטי מנסה לשכנע אותי לבוא לאלטרנטיב איתה. ומה זה אין לי כוח
והאמת שבא לי, באמת בא לי, אבל אני בטטה מדי! אז נראה מה עם זה. כמו שאני מכירה את עצמי אני אלך לישון ב- 11 בלילה
והיוםםםם ההוריםםםם נוסעיםםםם לחו"לללל
ווהו! בית ריק לפנים ל-5 ימים!
(מישהי רוצה לבוא להתנחל?) מחר - כנראה שהבנות (ענבר-קרן-הדר) יבואו להתנחל פה בערב לסרט + פיצה
יהיה תענוג. יום שבת - שיר חוגגת יום הולדת + מסיבת שחרור (מאוחרת למדי יש לציין
) בקפה נגה בת"א, וכנראה יש לי טרמפ (כפרה על עידו!) אז אני אהיה שם.
אלכוהול זה בריא לנפש
מוי כיף. וזהו
סופ"ש נעים לכולןןן!

Summer moved on

New member
חביב..

היום- סתם יום ארוך ומיותר. אבל היה נחמד בבי"ס, והיה לי מצב רוח טוב, דבר נדיר לאחרונה.. עכשיו לומדת ללשון. שישי- בי"ס. מבחן בלשון. אחר כך עם אמא לקצת קניות. בגדים, ומתנות למשפוחה שפוגשים ביום שבת. בערב לצאת עם הבנות. אולי סרט. שבת- למשפחה בצפון. מנגל וכאלו:p אני מניחה שנהיה שם עד הערב ככה..

©big smile©

New member
קפא לי האף.

היום היה יום ארוך בביתספר עוד רבע שעה אני יוצאת לחדר כושר אח"כ אני אולי הולכת לברר על חוג קלאסי עם חברה מקלחת, ארוחת ערב, מחשב ולישון מחר ביתספר מ8:30-10:30 שיעור נהיגה ב12:40, או שיהיה כפול מ12:00 דיאטנית לישון לצאת בשבת אני מקווה לעבוד על הבגרות במחול אבל מה זה משנה הכל, הכי טוב זה שאני לא צריכה ללמוד לכלום! :)

tamarosh

New member
טוב אז

-היום- הייתי בקניון עם יקירי ואח"כ נסעתי הביתה. נחתי קצת והלכתי לסידורים עם אמא. לייטר הוא בא ואז אני יוצאת עם חברות -מחר- אני בקניות עם חברות על הבוקר ובצהריים לא יודעת...בערב מסיבה אדירה של פיצקי והח'ברה שלו -שבת- מי יודע

כלווווווום

לא רוצה לעשות כלום ! כלוםכלוםכלום! קר בחוץ!!! אם מישהו ירצה לבוא אז שיבוא אני נשארת בבית! [:::

סופ"ש עצוב... ../images/Emo42.gif

היום- לומדת לביולוגיה.. מקווה לסיים... מחר- בבוקר לומדת לביולוגיה, בצהרים אזכרה לסבתא, ובערב בייביסיטר. יום שבת- לומדת לביולוגיה........... למה יש לי כ"כ הרבה ללמודד?? =[

סופ"ש

היום קמתי ממש מאוחר, הלכתי עם אמא להסתפר ועכשיו אני הולכת לקניות בסופר מחר ומחרתיים אני חוגגת שנה עם אהובי בכנרת (סופשבוע רומנטי באוהל.. חח נקווה שלא יהיו יותר מידי גשמים שיתלשו לנו את האוהל מהמקום)

למעלה