סופ"ש מקסים לכולם

blue skies

New member
סופ"ש מקסים לכולם ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם אני לא יודעת אם אתם זוכרים אבל לפני מספר ימים (יום שני ושלישי) פניתי בבקשה לעזרה למקומות ומסלולים בעיר חיפה ליום רביעי האחרון רציתי רק לספר שיום רביעי היה פשוט יום מדהים מעייף מאוד אבל היה כלכך כיף שינוי אוירה מקומות חדשים לראות דברים שונים פשוט כיף כיף כיף עשינו את הטיול לא בלחץ של להספיק את הכל אלא היה לנו מסלול מוגדר ודברים שרצינו לעשות ולראות אבל זה לא היה לפי זמנים קבועים וסטופר אלא יותר לפי מה שהתחשק לנו באותו הרגע אני לא ארחיב כרגע יותר, רק רציתי לספר לכם איך היה ובשבוע הבא שיהיו לי תמונות אני אספר את כל מה שעשינו ואצרף תמונות (אם אתם רוצים וזה בסדר מבחינתכם כמובן) אז תודה לכל העוזרי והמייעצים ומוסיפי הקישורים
ושתהיה לכולנו שבת שלום ומקסימה נ.ב. צריכה המלצות לטיול קטן, לא קשה ולא ארוך באזור רחובות - גדרה- נס ציונה

סאקרה

New member
../images/Emo24.gifאיזה יופי של משוב!

מחכה לדווח, בטוחה שגם לנו יהיה כף.

טיול בין רחובות וגדרה - לבקשתך:

סע לאנדרטת הצנחנים. הגבעות ממערב לאנדרטה נקראות מע'אר, ע"ש הכפר שהיה שם, שהיה מפורסם בשפע המערות שחצבו תושביו. יש שם תצפיות נוף יפות ושפע של פריחה. פריחה כנ"ל יש גם בשטחי הבור שבין גבעת ברנר והאנדרטה. םשוט ללכת בין השיחים. לא תצטער. וגם תהיה לבד, פחות או יותר.

../images/Emo127.gif../images/Emo51.gifמע'אר ???

יש קשר לכפר מע'אר בגליל? שם הוא נקרא גם כפר מרר או מג'ער בפי התושבים...

למעלה