סופשבוע נעים לכולם

מצב
הנושא נעול.

A r i e T

New member
סופשבוע נעים לכולם../images/Emo160.gif

סופשבוע נעים לכולם

מחר אני יוצא בטיסה של ישראייר משדה דב לאילת. אשתדל לצלם כמה שיותר בדרך. שבת שלום

oren*

New member
../images/Emo41.gif גלריית מפגש הפורום

סופשבוע נעים לכולם

מחר אני יוצא בטיסה של ישראייר משדה דב לאילת. אשתדל לצלם כמה שיותר בדרך. שבת שלום
גלריית מפגש הפורום
לא יצא לי לכתוב בפורום מאז המפגש אולם עברתי על ההודעות ולא נותר אלא להצטרף לשבחים והברכות - היה נהדר
נפתחה גלרייה לתמונות מהמפגש, העליתי אליה את תמונת חברי הפורום ואתם מוזמנים להוסיף תמונות משלכם.

fireman

New member
נצל"ש קטן

גלריית מפגש הפורום
לא יצא לי לכתוב בפורום מאז המפגש אולם עברתי על ההודעות ולא נותר אלא להצטרף לשבחים והברכות - היה נהדר
נפתחה גלרייה לתמונות מהמפגש, העליתי אליה את תמונת חברי הפורום ואתם מוזמנים להוסיף תמונות משלכם.
נצל"ש קטן
אמנם באיחור אבל רציתי להודות לכולם על המפגש הנחמד, בעיקר לעמית שארגן את המפגש..... שמחתי מאוד לפגוש את כולכם ונתראה במפגש הבא! אני מעלה עכשיו מספר תמונות מהמפגש לגלריה, להנאתכם.

תמונות יפות ../images/Emo51.gif../images/Emo141.gif

נצל"ש קטן
אמנם באיחור אבל רציתי להודות לכולם על המפגש הנחמד, בעיקר לעמית שארגן את המפגש..... שמחתי מאוד לפגוש את כולכם ונתראה במפגש הבא! אני מעלה עכשיו מספר תמונות מהמפגש לגלריה, להנאתכם.
תמונות יפות

אחלה מזכרת
וואי תראו איזה אסון מתקרב אלינו
הדיקטים

מצויין ! יופי ! קבל ח"ח אחי ../images/Emo45.gif

נצל"ש קטן
מצויין ! יופי ! קבל ח"ח אחי

omer landau

New member
תודה רבה לכם../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

נצל"ש קטן
תודה רבה לכם

מצויין ! יופי ! קבל שבחים !!! ../images/Emo45.gif

גלריית מפגש הפורום
מצויין ! יופי ! קבל שבחים !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה