סופסוף ספארי לסיני...

ביקו

New member
סופסוף ספארי לסיני...../images/Emo42.gif

טוב, למען האמת רק מיני ספארי בן 3 ימים ורק לאזור שארם. הדרמנו ביום רביעי 16 צוללים לסיני ועלינו על ספינה נהדרת ומרווחת בשם EL WASSEEM לצלילות באזור מיצרי טירן בעיקר. הצלילות היו נהדרות למרות האכזבה הראשונית שלי מכך שלא התאפשר לנו לצלול באזור ראס מוחמד, אך האכזבה פינתה מקום להפתעה מכך שאינני זוכר את ה JACKSON,WOODHOUSE,TOMAS וה GORDON REEF במצב בה טוב. כנראה שמיעוט הצוללים בשנה+ האחרונה רק היטיבו עם המקום. או שזה רק בדמיוני... ביצענו 11 צלילות ביומיים וחצי-כל אחת מוצלחת מקודמתה. הייתה לי הזדמנות טובה לרדת למים עם מצלמה דיגיטלית לראשונה בחיי ולהשיק את הסוני והמארז לראשונה
. בימים הקרובים אעלה חלק גדול מהתמונות ל PIC 4 U. הנה כמה דוגמאות קטנות. ודבר נוסף
לכל המהססים לרדת לסיני בתקופה הזו-היחס מכל הנוגעים בדבר בסיני היה פשוט נפלא ! לא הרגשנו עויינות מצד איש לרגע, נהפוך הוא, היחס היה ידידותי ונפלא מתמיד. אני ממליץ ודווקא עכשיו.

ניב ד

New member
וואו !! איזו תמונה מדהימה !!

ביקו - קולה תמונות גאוניות פשוט !! אחלה שנסעת בסוף ואני מקווה שאכן נרגעת כדבעי... התמונה הזו ממש גולת הכותרת !! ואגב מקווה לפגוש אותך מתישהו באילת.

אבי ע

New member
תודה על הדיווח והתמונות ../images/Emo39.gif

שמח שהצלחת בסוף
אגב, תעדכן אותנו כשיש הזדמנויות כאלה, אולי עוד חברים רוצים... אם זה רלוונטי, כמובן. מעניין אם עוד צוללים התרשמו כמוך משיפור(?) במצב הריף. האם באמת היה ריק מצוללים? כי כשאנו היינו בטיראן לפני כחודשיים היו עוד כעשר ספינות איתנו - אולי זה פחות מבעבר אך עדיין לא מעט.

philips

New member
האם באופן פרטי??

או שמא מועדון?? 16 איש זה קבוצה מכובדת... אני פשוט סקרן לגבי עלויות...

חי בר

New member
סחתיין, אחלה תמונות

נראה שחחגתם אחלה מרתון צלילות: 11 צלילות ביומיים וחצי...

בובי

New member
יפה יפה

טוב לראות שמישהו נהנה שם בסיני הזנחתה את הוידאו לטובת הדיגיטלי ? מקווה שגם אני יגיע לשם בקרוב

ביקו

New member
תודה לכם ../images/Emo13.gif . תשובות:

הספארי אורגן ע"י אוקטופוס-דוגית והיה מראש מתוכנן לצוללים מאותגרי ויזות. החלטתי להצטרף אליו באופן ספונטני לאחר שהמחסור בשעות סיני הפך להיות קשה מנשוא. התכנון המקורי היה לרדת לספארי בן 4 ימים לאזור ראס מוחמד, אבל נאלצתי להתפשר עקב מיעוט אופציות אחרות בימינו. כפי שאפשר לראות, הפשרה לא הייתה כואבת מדי... אבי, לגבי שאלתך, כולם התרשמו עמוקות ממצבו המצויין של הריף אך רובם של הצוללים לא הרבו לצלול באזור בעבר, כך שלגבי השיפור במצב, היא סובייקטיבית בלבד. לגבי מיעוט הספינות, ברוב האתרים היינו לבד לחלוטין, חוץ ממקרה או שניים בו עגנה לידינו ספינה נוספת. זכורים לי מספר מקרים בהם ניסיתי "לפתות" כאן חברי פורום להצטרף אך זה לא עלה בידי. ולשאלתך בובי, לא זנחתי את הצילום בווידאו, אך נחמד לצרף אופציה נוספת.

siliconarts

New member
אחלה תמונות - שאלת ציוד

ביקו, דבר ראשון, התמונות נהדרות. 2) האם תוכל לפרט את ציוד הצילום שברשותך? 3) אשמח אם תוכל לפרסם את דרכי הקשר למארגני הקבוצות הללו. תודה בראש (מראש) siliconarts

ביקו

New member
ציוד.

מצלמה דיגיטלית של סוני מדגם DSC-P1 עם מארז תואם של סוני. התאורה הגיעה מהפלש המובנה ללא עזרים מיוחדים. לגבי מארגני הספארי, צור קשר עם דוגית אוקטופוס, זה פשוט.

גרזנית

New member
תתחדש ותבלה ותעשה חיים

ותמשיך לשלוח לנו עוד תמונות שנקנא קצת... יופי של דיווח ותמונות, אני ממש מחכה לנסות גם את המצלמה והמארז שלי עושה המון חשק לחזור לסיני, אולי נתפתה כאשר רמות החנקן הזנזיברי ירדו (דרך אגב זה מאד מוזר, עדיין לא בא לי לצלול אחרי הצלילות בזנזיבר)

למעלה