סופסוף! כוכב המנג'ר יעבור ??

sok777

New member
סופסוף! כוכב המנג'ר יעבור ??

פרדי אדו, כוכב מנג'ר ואחד הפוטנציאלים הגדולים בו. פרדי בן ה17 משחק בדי.סי יונייטד והוא כבר שנה מועמד לקבוצות הגדולות בעולם והוא רוצה לעבור. כרגע על הפרק במיוחד: מנצ'סטר יונייטד וצ'לסי. האם הפעם הוא יעבור או שוב לא? לדעתי מגיע לו והוא צריך. יאללה פרדי!

temptation411

New member
אני כבר קניתי אותו..

ב2006 הוא היה מעולה אז אמרתי למה לא אפשר לנסות הבעיה היא שעד שהשגתי לו אישור עבודה לקח לי הרבה זמן ובסוף הוא חתם אצלי אבל עדין יש לידו wp והוא לא יכול לשחק בפועל בליגות זה מסתדר מתישהוא? ד"א אני משחק עם מנצסטר

למה לעזאזל צ'לסי צריכה אותו?!

שישב על הספסל עם הניגרי, שון ריט פיליפס, ג'ו קול, ועוד כמה שחקנים שעולם הכדורגל מפסיד בגלל הכסף של אברמוביץ? הוא חייב ללכת למנצ'סטר, גם אם צ'לסי יציעו לו 100% יותר בשכר, ארמון בלונדון, 10 מכוניות, ומטוס פרטי. הוא בן 17 והכסף יגיע, והוא גם בכלל לא מסכן, אני זוכר לפני שנתיים שלוש הוא עשה עיסקה עם נייק והרוויח 40-60 מליון דולר. (איזה ילד טוב....) פשוט עצוב, אני נוטה לתמוך בכל החוקים המוזרים שפיפא רוצה להוציא בשביל להגביל את החופשיות בשוק. (הם כל כך צריכים את התמיכה שלי...) וזה גם מראה את פרצופה המכוער של צ'לסי (בעצם זה הפרצוף היחיד שלה) שמנסה לפגוע ביריבות שלה בכך שהיא גונבת שחקנים. את זה עושים רק במנג'ר!!!

Big Joni1

New member
10 מכוניות ומטוס?

לא נראה לי שיש לו רישיון... אולי אופני הילוכים

GeorgeChip

New member
איזה שטויות,

אף אחד לא מכריח את החשקנים ללכת לשם, הם חותמים על חוזים. כנראה הם מעדיפים את הכסף הגדול מלשחק. לקחת שחקנים ליריבות זה לגיטמי.

למעלה