סופי צדקה, ב"חדר של חני" בתאריך....

סופי צדקה, ב"חדר של חני" בתאריך....

היי לכולם! ברצוני למסור לכם מסר- לכל אוהבי סופי/רונה השרופים כמוני ולכל המעונינים- סופי צדקה תופיע בתוכנית "החדר של חני" בערוץ 1 נדמה לי בתאריך: 10/6, אז...אל תפסידו!!! + הריטירנג החדש- כתבה על יעל הדר וגיל פרנק! תודה ויום טוב!

LAE

New member
את יכולה לסרוק את הכתבה ולהעלות

אותה לפורום? עמי, מה עם עדכון כתבות?

עזית1

New member
לניבה

מה הענינים? הייתי חייבת לשנות לעזית 1 כי לא זכרתי את הססמא שלי ואם שלחת לי מסר אז לא הצלחתי לפתוח אותו מה כתוב ברייטינג על גילוש? בי עזית

תגובה לאופיר ולעזית!

קודם כל, איזה כיף- עוד אנשים שאוהבים את סופיל´ה הצטרפו! ברוך הבא!!! אופיר- אני יודעת את זה בגלל שחברה שלי אמרה לי שהיא זכתה בפגישה עם סופי צדקה וזה היה לפני הצילומים של "החדר של חני" והיא אמרה לי זהיא מופיעה שם התאריך זה. אז, חשבתי להודיע את זה כאן בפורום. עזית- היי לך! הכל מצוין! אני מעבירה סוף שבוע מקסים! מה איתך? שלכם,

עזית1

New member
הי ניבה

סופי:לה אכן מקסימה ואם אפשר לשאול היכן הסוף שבוע המקסים הזה? שמעתי כי יש מסיבה ב"אוסקר" בראשון לציון בשבוע הבא, אני לא יודעת ממש פרטים,אבל ידוע לי שסופי תהיה שם שמעת על זה??? בי עזית

I love Sofi......ותגובה לעזית!

היי גם לך
אני הייתי היום בפארק הירקון, היה ממש כיף שם, איזה יום נהדר בשביל טיול ואכלתי שם והסתובבתי..יש שם הרבה אנשים והמון מה לראות אני מאד אוהבת את הסביבה שם, יש לי רעיון לעשות על האש עם המשפחה שלי. וביום שישי הייתי בים, לצעדה, איזה ספורט מצויין! סוף שבוע מצוין יש לי. מה את עושה? ודרך אגב, פגשת פעם את סופיל´ה?

ofirosh

New member
ניבה!

שלחתי לך הודעה בפרטי תעני לי בבקשהההה אני בלחץ היסטרי את לא יכולה לספר ככה על מפגש עם סופי ולהשאיר אותי במתתתתתח

עזית1

New member
לניבה

אני עדיין לא ממש הולכת למסיבות, וגם אם הייתי רוצה ללכת לא הייתי מרגישה בנוח עם כל החברה הממש צעירים, שמחה שנהנית היום בפארק היה מזג אויר ממש טוב, הקיץ השתגע, פתאם גשם, כמו באירופה. מעולם לא פגשתי את סופי:לה רק בסדרה האהובה שלנו שעוד מעט מסתיימת ממש עוד מעט, ושבוע הבא יש לי שבוע עמוס מפגשים , כך שאצטרך להקליט את הסדרה, ולצפות מאוחר יותר , בכ"א תהני בשפים ותספרי איך היה?? מה שבטוח שגילוש לא יהיה כי אם הייתי יודעת שיבוא הייתי אולי באה אולי?? בי עזית

היי עזית...בהחלט יום מקסים!

ממש יום מוצלח! מה עשית את היום? באמת גיל לא יהיה- את יודעת שהוא לא אוהב דברים כאלה...חבל!

עזית1

New member
היום

היינו ביער חולדה היה מקסים, "עשינו על האש" , יש שם מסעדה די חדשה ליד המבצר,שתינו קפה ואכלנו עוגה, והיתה אוירה ממש כיפית, היו המון אנשים, היה נראה כי כולם באו ליער להרגע קצת מהגבינות של שבועות!! וגילוש חבל שכאילו אינו אוהב את זה , אני בטוחה שהוא כן אוהב אבל משום מה "פוחד", חבל שלא נותן לעצמו" קרדיט" כלומר מתאים את עצמו לדורון בסדרה ,ומתחבר קצת לאנשים אחרים ש"אוהבים" אותי, אבל גילוש מעדיף להשאר שחקן תאטרון סולידי נראה שקשה לו לזרום, יש אנשים שקשה להם לקבל שינוי, יש את הספר "מי הזיז את הגבינה," אמנם זה לא רומן, אבל בהחלט מסביר איך לקבל שינוי בכל תחום בחיים , אני לדוגמא אוהבת שינויים וזורמת עם הכל, ככה יותר קל בכל דבר אז בי חמודה עזית

גיל מאד נחמד אבל כנראה, לא מתחבר.

ויא- נשמע שהיה לך יום נהדר, יופי. טוב אני זזתי, אולי אני העלה אונליין אח"כ. ביי בניתיים.

ofirosh

New member
סופילה שולטת

עזית ניבה ולאה.... אין כאן מספיק אנשים שאוהבים את סופיי! המלכה המושלמת החמודה היפה וכו´.......

הג´ינג´ית לשילטון! ../images/Emo23.gif

חיבוק לכל אוהבי סופי צדקה (המושלמת!) ובכלל לאחרים! ברצוני להגיד שאני מאד שמחה שנוספו אוהבי סופי צדקה, תמיד זה היה אני ועוד אחת, ועכשיו גדלו! נקווה שנמשיך כך! סופי, אנו -
אותך!!!!

ofirosh

New member
לניבה לאה עזית וכל שאר מעריצי סופי!

קרן היא חברה שלי והיא גם מתה על סופי המושלמת!!!!!

עזית1

New member
נכון

אין כמו סופי המקסימה, תגלית השנה, נאחל לה הצלחה, בטלנובלה הבאה....

למעלה