סופית חזרנו לראשון בספטמבר

דש1דש

New member
איןם לי פייס בעבודה - מה לגבי כל ימי החופש

שהם חייבים לנו?
לא היה גם אקסרא יום בפסח - אולי לא יקחו אותו עכשיו?

Koru

New member
למעשה 7

אבל 5 מתוכם אמורים להיות ביטול של ה-5 שנוספו בשלוש השנים האחרונות עקב קיצור החופש הגדול.
איך תתייצב תוכנית החופשות בהמשך, רק אלוהים יודע (כלומר אף אחד).

זואי74

New member
תתייצב? איזו אופטימיות!

הרי הזיגזגים האלה ימשיכו וימשיכו. אם לא עם השר הזה, אז עם השר הבא אחריו בעוד שנה שנתיים, שיהיה בטח בעל אותו שעור קומה כמו כל שרי החינוך האחרונים.

Koru

New member
כן, כן, אופטימית חסרת תקנה

דש1דש

New member
ממש לא 7.

ה-3 של הגשר לא יהיו כי גם אין את הימים בחופש. כבר שכחת שזה לא היה ככה פעם?
הם ביטלו את התוספות (אני מקווה שאת כולן.... צריך יהיה עוד לבדוק! כי הוסיפו לנו יום בחנוכה גם, בעבר זה לא היה 8 ימים!!! כלומר בשנה הבאה אמורים לחזור ל-7 ועוד להוריד 2 - כלומר רק 5 ימי חופש.... כן בטח....)
התוספות שהיו מול 5 ימי הקיץ היו 3 ימי הגשר המפורסם, יום בפסח ויום נוסף ששנה שעברה היה בלג בעומר והשנה בשבועות.
אם יחזירו לנו רק 4 מתוכם - הם כבר גוזלים אותנו....
אבל אנחנו רגילים.

Mישהיא

New member
אני גם חושבת

ש"מחזירים לנו " פחות ממה שלקחו
אבל אני לא זוכרת
מה היה לפני
ולא עושה "רשימת קניות"
וכמו שדשדש אמרה

אנחנו כבר רגילים

כן, סופית... הצחיקו אותי ונמאסו עם כל הטלטלות

המטופשות שלהם.
סופית כמו השינויים הקודמים.

נוRית

New member
ומה קורה עם השבועיים-שלושה ביולי?

זה יקרה השנה?

אני מודה שלא התעמקתי בהשלכות של החזרה ל- 1/9 (אבל מעדיפה את התאריך הזה) - האם ה"גשר" בין יום כיפורר לסוכות בעינו עומד?

אגב, אם הבנתי נכון, את הימים ש"לקחו" בקיץ שעבר החל מ- 27/8 החזירו במהלך השנה הזאת,
כלומר - החזרה ל- 1/9 לא צריכה "להפריע" לאף אחד מבחינת "חובות" של ימי חופש, או שאני טועה?

Koru

New member
1. הגשר בוטל

2. הפוך, המורים קודם קיבלו ימי חופש ורק אח"כ הוקדמה פתיחת שנת הלימודים, אבל נראה שאף אחד לא מתכוון ממש להתחשבן על זה
3. אומרים שיהיו קיטנות מסובסדות בבתי הספר בתחילת יולי לילדי א-ב בלבד השנה, אם הבנתי נכון. נדמה לי שזה לא רלוונטי לך, לא?

למעלה