סוף!

זה כ"כ מרגש לקרוא אותך..

את הכנות, לא הרבה גברים יודעים לבטא בכזו צורה מרגשת את שעל ליבם.. האהבה הזו שאתה מתאר.. היא מרחפת לה מבין מילותיך, היא כאן ועכשיו, לא נעלמה... תמשך.. עד.. האחת האמיתית שתבוא.. והיא תבוא.. בע"ה. עם הרבה תפילות ואמונה. מאחלת לך שתמצא את זו שהקב"ה ייעד בשבילך.. עוד השנה. שתראה רק אושר ושמחה בחייך.

בורבה

New member
אל תשכח אבו 4

סוף זה גם התחלה

איש יקר..

בלי עבר לא יהיה לנו עתיד.. יש אהבות שמטלטלות אותנו..[זוכר את השיחה ההיא בדרך בורמה..שנינו אחרי פרידה קשה..] כתיבתך ריגשה אותי.. אך אין מה לעשות צריך ללכת הלאה.. ללמוד..לנסות..להתקדם..ולשאוף לחוות שוב כזו אהבה אך אהבה לנצח.... בהצלחה איש יקר.

כמה חשוב ההקשר בו נאמרים דברים.... אבו 4 נשמה

ראשית לרבנית: כאשר קוראים דבר כתוב כל אחד רואה דרך הפריזמה=עינים שלו את הדברים. את בחרת לראות את הדברים מכיוון שלילי, ורובנו ( אולי בגלל שאנחנו כן!! מכירים את האישיות מאחורי השם) רואים אותו מהצד החיובי ההקשר מאד מאד חשוב ולכן צריך להכיר את האדם לפני ששופטים אותו . הווי דן כל אדם לכף זכות ולו רק בזכות האומץ להחשף ולכתוב היית צריכה לתת קרדיט לאדם. נא תורך! בבקשה, חשפי נא את צפונות ליבך, שתפי אותנו באהבות/אכזבות שחווית בחייך ואז.. נקבל ממך ביקורת כזו עוד לפני שאת מכירה את האדם ולך אבו 4: חזק ואמץ ,יישר כוח על הנכונות והחשיפה. אבל כמו שאמרו לפני, צריך לתת זמן להתאבלות וזהו!!! להמשיך הלאה ולא להתקע באילו ואולי וכ"ו ולכולם: שימו עצמכם במקומו ודמיינו שהמדובר באקס שהתגרשתם ממנו שעכשיו מתארס, איך אתם הייתם מרגישים? ( חוץ ממאושרת :) כמובן )

ואולי

בגלל שאיני מכירה אז אני פחות משוחדת?!חשבת על זה?! אין לי בעיה עם ההיחשפות של הבחור מגיעה לו מילה טובה על כך. לי יש בעיה עם הדברים שלו,הבחור התעורר רק לאחר שהבין,שט' החליטה לסגור את הפינה הזו ולמסד את חייה עם מישהו אחר. אם הבחור היה כותב באופן כללי מבלי לציין על מי מדובר עוד ניחא, אבל הבחור החליט להעביר מסר על גבי הפורום לאותה אחת כדי לשבש לה את מערכת היחסים ופה הבעיה. העובדה שהוא לא משאיר שום סיכוי לטשטש את זהויה מביא אותי למחשבה שהבחור הטוב שלכם רצה בדברים שלו לגרום לבחורה לבלבול ריגשי אחרון לפני שהיא מחליטה להתחתן. הבחור יודע בוודאות שהדברים יגיעו לאוזניה ולכן הוא החליט להוציא קריאה פומבית אחרונה לפני מיסוד קשריה של הבחורה. אם אבו4 רצה באמת לסגור מעגל אצלו יכול היה לעשות את זה בלי להזכיר פרטים רבים ובלי להשתפך באהבה שלו כלפיה. הוא ידע היטב שהיא דחתה אותו מספר פעמים ולכן בחר באקט פומבי כמעשה יאוש אחרון מבחינתו. מי שכותב פוסט עליו להיות מוכן גם לקבל ביקורת שלילית ולא רק חיבוקים ונשיקות. למנהלת, אני מאוד מקווה שעכשיו הדברים שלי עמדו בכללי הכתיבה בפורום ואין סיבה למחוק דברים שנכתבו כביקורת לגיטימית על אבו4. לך אבו4, אשמח לשמוע את דעתך כתגובה אלי. מבטיחה לך להשיב לך בצורה המכובדת ביותר.

אבו4

New member
תגובה לרבנית!

גם מה שכתבת עכשיו מראה על חוסר הבנה וידיעה , וחוסר בהבנת הנקרא! הניתוח "המלומד" שלך שגוי מוטעה ומוטה! דברייך האחרונים הם כבר ברמה של כל המוסיף גורע! לא בחרתי בשום אקט אחרון משום סוג. לא מכיר אותך והיות שאת מתחבאת מאחורי ניק לא מוכר אין לי כוונה לשפוט אותך או את דברייך! מבחינתי הנושא סגור! הפורום הזה לא סובל ולא יסבול לעולם התבטאויות כמו שלך! לדעתי כדאי לך להוריד פרופיל ולהיעלם קצת , חירבת לרבים מאיתנו! לא מעוניין בשום תגובה ממך לא בפורום ולא באישי.

העמדת לנו דמעות בעינים..מרגש מאד..

ריגשת אותי מאד,אבל אחי..צא מזה..הדרך שלך נסללה באהבה נכזבת..וכעת יש לך סיכוי גדול יותר למצא את האחת היחידה,פחות אחת מכל העולם..יותר נחמד..חחח..בהצלחה לך..

wings23

New member
אבו יקר ../images/Emo140.gif../images/Emo201.gif

חיבוק ענק !! תחזיק מעמד, אם תרצה להתקשקש ולבכות לי - אני כאן יש לך מזל גדול, מצאת אהבה גדולה פעם שניה ודיי מהר אחרי הגירושין, ואני בטוחה שתמצא עוד אהבות, תיקח מכל אהבה את הטוב שבקשר ותמשיך הלאה, אני בטוחה שמה שאני כותבת פשוט עובר מולך כי זה לא קל, מי כמוני יודעת 13 שנה אני מחפשת משהו שכנראה לא קיים הכי חשוב להיות אופטימי ואתה שומע את זה מהבחורה הכי פסימית בעולם

לי כאב מאד לקרוא אותך.

הרגשתי את כאבך ואת מצוקתך. הרגשתי את תחושת הפיספוס וההחמצה,את התחושה של איבוד השליטה על משהו שבעצם מזמן כבר לא שלך...משהו שנגמר אצלה ואצלך השאיר חותם ,זכרונות,מאוויים,חור. משהו אצלך לא נסגר בקשר איתה. וחבל. אני במקומך הייתי מוציאה את כל אלבומי התמונות שלה, מוציאה את כל הצעצועים שקניתם לילדים...הייתי מסלקת מהבית כל דבר שמזכיר לך אותה.כי לי זה נשמע עצוב פאתטי וקצת חולה המקום שבו היא השאירה אותך. ולמה להוציא? כדי למחוק, להתנקות, לשכוח, וכך לאפשר לעצמך לסגור את הפרק איתה כדי לפנות מקום לאשה הבאה. כי בצורה כזאת לא תהיה לך אשה חדשה וחבל. אתה כותב מתוך כאב ומתוך מקום של אגו שמדמם. היא לא הפסידה אותך. היא לא רוצה אותך. אתם לא מתאימים. היא פגעה בך. סימן שלא מספיק אהבה אותך. אז מי צריך אחת כמוה? מה אתה קורבן? האגו שלך נפגע כי היא זרקה אותך. אבל אם אתה כזה אדם טוב ומקסים כדאי שתבין שהיא לא האשה המתאימה לך ומה שהיה שם לא היתה באמת אהבה. ואם כן אז זה מצידה נגמר כי משהו בקשר איתך לא התאים עבורה. צריך לדעת לקבל סירוב. זה לא מוריד מערכך. אתה תהיה בן זוג נפלא אם תדע להניח לה, לשחרר אותה, לצאת מן האובססיה, ולתת לליבך מקום חדש לאהבה חדשה יותר נכונה בשבילך. נדמה לי שכמה שיחות עם איש מקצוע טוב יכלו לעזור לך לאחות את הפצעים, לאסוף את הרסיסים, לקבל תמיכה וחיזוקים ולצאת לדרך חדשה. עושה רושם שיש הרבה בנות שהיו שמחות להיות איתך.אז הפעם תבחר באחת טובה. מאחלת לך המון אורך רוח וב ה צ ל ח ה. קח לך תפוחים ותמרים, המתק נא את יומך, היא לא שווה את הכאב, שמתרוצץ אצלך בלב...רמי קליינשטיין.

כמו עלה

New member
גם אני אהבתי! מצטרפת לדבריה

כל מילה בסלע! רק מוסיפה: האמן בקב"ה . כנראה שאינכם מתאימים. הוא אוהב אותך ויש משמעות לדברים שקורים לך. נסה לברר לעצמך: מה שם היה לך כלכך טוב? מה באותה תקופה היית צריך והיא נתנה לך? או עצם הקשר נתן לך? ושים לב היכן אתה היום. במקום אחר לגמרי. מי אתה כיום? עכשיו? מה חשוב לך? מה הרצונות שלך? הצרכים? הקשב ללב פנימה. האמן בעצמך ובאלהים שבך. ותרקוד כאילו שאף אחד לא רואה.... בהצלחה!

איתן פז

New member
מרגש, מרטיט, ו... מתסכל...

מרגש מאוד לראות שיש את אנשים שחשים למרות התקופה שעברו בגירושין ומה שסביב שהם יכולים עדיין לאהוב. מרטיט הפוסט על כל היבטיו והקשריו (ולא רבנית פורים, אני איני מכיר את אבו וכידוע לך אני חדש כאן ממש). ומתסכל... למה אני רק שמחתי לשמוע לשמוע מגרושתי שהיא מתארסת?! ושמחתי לא כי אני רוצה שהיא תהיה מאושרת, אלא כי אני רוצה שלבתי יהיה בית שלם כלשהו, שהיא לא תשאל אותי למה לכל הילדות בגן אין "תור תור" בשבתות.... מרגש, מרטיט, ו...מתסכל....

touti

New member
אוי אבו קורע את הלב

נדמה שאתה עדיין אוהב אותה בסתר ליבך ומעל גבי הפורום. אבל היא בחרה להמשיך הלאה, ושיהיה לה בהצלחה ובמזל טוב ולך נאחל למצוא בקרוב את החצי שהני שילווה אותך בהמשך חייך והסוף יהפוך להתחלה חדשה.

למעלה