סוף!

אבו4

New member
סוף!

לפני שנה בדיוק בערב פסח, פחות מ24 שעות לפני ליל הסדר ,היא זרקה אותי אחרי שנה וחצי בהן השקעתי בה ובילדיה את הנשמה! מאז זרמו הרבה מים בנהר החיים! וים אדיר של רגשות ודמעות הציף כל פעם את חדרי הלב ו...הכרית. תקופה ארוכה ניסיתי למצוא כל דרך חזרה , הבנתי איפה כל אחד מאיתנו שגה , עשיתי חשבון נפש. התגעגעתי , חשבתי , הצטערתי , בסוף הסתגרתי. כי בכל פעם שניסיתי לפנות מחדש נתקלתי בתגובה פוגעת ומכאיבה מקודמתה. הרגשתי כבר מושפל, אפילו אמא שלה כבר לא יכלה לראות את זה ואמרה לי להמשיך הלאה ושחבל לי על הזמן... ואני פשוט לא הבנתי איך יכולתי כל כך לטעות בה? איך נפלתי ככה? איך כ"כ התאהבתי בה? במקביל לקחתי אחריות על השגיאות שלי... למדתי שיעור ולקח לחיים. (הבל החן ושקר היופי במלוא המובן כי אצלך זה היה האופי..) הבנתי שגם לטימינג (הכל בחיים לא?) היה חלק בדבר, היא כבר הייתה עם קילומטראז' ארוך בעולם הגרושים ואני הייתי בתחילת דרכי, תועה , מבולבל , עדיין לא מבין כלום מחיי, ועדיין לא מוכן להתחייב... הייתי זקוק לעוד זמן ואת זה היא לא הסכימה כבר לתת... ההורים לחצו.. השעון הביולוגי... הלחץ השחיקה וההתמודדות עם המון משתנים והאקסים ב2 הצדדים ו6 ילדודים קטנטנים עשו את שלהם. אני מודה ששם בפנים איתה לפני הסוף כבר לא הייתי בטוח , אבל אהבתי , שיתפתי ונהגתי ביושר , הייתי כספר פתוח. ורק לאחר כברת דרך וזמן מהפרידה הבנתי את גודל הטעות הפספוס וההפסד... לבסוף החלטתי לצאת החוצה ולהתחיל מחדש. הרווחתי בדרך המון חברים חדשים. (כן גם אתם ה"פורום" של "גרושים דתיים"). מודה: השארתי שובל של כמה וכמה לבבות שבורים מאחורי בתקופה שעברה מאז ואני אומר זאת לא בהתנשאות. אני מנצל את ההזדמנות לבקש סליחה מאלו שנפגעו ואני יודע שיש מביניהן ו"ממקורבותיהן" שהן קוראות סמויות כאן. יבושם לכן.... ("נשמות טובות וכיפתיות" ודי לחכימא ברמיזא...
) רק לא מזמן הבנתי שבעצם מה שאני מחפש זה את התחושה שחשתי שם. מעולם לפני כן לא הרגשתי כה רצוי נאהב ומוחמא! ט' את ריפאת אצלי משהו כל כך עמוק ובסיסי , ה' שלח לי אותך... לעד אזכור לה את התקופה שלנו יחד שהיתה ותהיה תמיד חלק חשוב ובלתי נפרד מחיי. לטוב ולרע. (נסיון מתוק ו...מר). על המדף בבית אלבומים עמוסים בתמונות שלא משקרות ומראות המון חיוכים שלנו ושל הילדים... בביתי ובביתה נשארו חפצים רבים שרכשנו אחד לשני וכל היתקלות בהם מרעידה את הנימים... גם בחדרי הילדים שלה ושלי נמצאים צעצועים בהם פינקנו כל אחד את צאצאי השני... חשבתי שפעם הם ישחקו בהם יחד ואולי יתוסף גם אחד משותף... כבר דיברנו על חתונה ואיך היא תיראה... ושמאהבה כזאת חייבים להביא ילד... אני אחראי לשרשור השניצלים לשבת.... ידעתי שהיא עברה לפחות 2 בני זוג אחרי ושהקשר הנוכחי "רציני"... ונמשך כבר כ 5 חודשים.... אבל היום... כשבא מכר משותף שלנו שעובד איתי והודיע לי שהיא התארסה... נתקעתי... לרגע לא הצלחתי להמשיך... מודה כאן לראשונה שבאיזשהו שלב חשבתי שאולי זה יגמר שם ואוכל לנסות לאחות את השברים... היה לה תפקיד חשוב מאוד בחיים שלי ויכול להיות שאם הייתי פוגש אותה היום אני הייתי עומד במשבצת של הצעת הנישואים אחרי 5 חודשים... אך לא כך התגלגלו הדברים ... יד הגורל... ורצון אלוקים... מה שבטוח הוא שאני חש שאני חייב לה כל כך הרבה, ובכל זאת יש איזו צביטה בלב והרגשה של החמצה עמוק בפנים... כועס על עצמי על חלק מהדברים... וכבר לא עיוור לטעויות שלה לפינות החדות ולפגיעות שהיא פגעה בי... אז ט' שיהיה לך ול 2 הקטנטנים המון הצלחה ופרק ב' מאושר ושתזכי להמון אהבה אושר בריאות כיבוש פסגות ושיאים חדשים. זה שזכה בליבך הגיע למזלו ולאושרו בטימינג הנכון , סללנו לו את הדרך , והוא עשה בחירה טובה , בחירה של חכמים... ואני מודה שאני עדיין אוהב אותך (להבדיל ממאוהב) , ואולי לתמיד , אבל בצורה אחרת שכבר פינתה מקום לרגשות חדשים... אני מאמין ויודע שיכולנו להצליח ... אבל את בחרת אחרת... ואת... הפסדת אותי וזה המון.... ושוב אולי זה רק מפני שכך הוא רצונו של אלוקים... מעניין מה צופן לנו העתיד בחיים... ממני שהיה שם בשבילך תמיד וכל כך רצה.... סוף!

מלודי6

New member
נעתקו מילותיי

ריגשת אותי בכתיבתך, בהרגשותיך. שתבורך באושר וכל-טוב, שתחוש שוב איך זה להיות נאהב, למי שאתה גם כן אוהב שהאהבה הזאת תחזיק, תתעלה ותתייפה מרגע לרגע

נשמע מפחיד

אתה עורך סיכום של תקופה? קרה משהו מיוחד לאחרונה שאתה שופך את חייך פה? למה נראה לי שאתה שולח חיצים לבנות אחרות פה?

אבו4

New member
רבנית../images/Emo46.gif

למה תמיד אנשים כמוך צריכים להבין כל מיני דברים שאף אחד בכלל לא מתכוון אליהם? לא שולח חיצים לאף אחד. את לא מכירה אותי , אם היית באמת מכירה אותי לא היית כותבת את הדברים הנ"ל. תתנצלי , נעביר לך...

ציפי81

New member
חחחח את פשוט לא מכירה אותו

מי שמכיר לא חושב מחשבות כאלה, אבו ידידינו.

אני רק מבינה

שחלק מהבנות יכולות בקלות להיות מעודדות. אף בחורה לא תשמח לקרוא את הדברים הללו לאחר שהיא החליטה למסד את הקשרים שלה. אני מעריכה שחלק מהאנשים כאן מכירים אותה ומה שהאדון מנסה לעשות הוא ליצור בלבול ברגשות הבחורה. מוטב שהדברים לא נכתבו מאשר נכתבו.

לא מוצאת

מקום להתנצלות. אני לא אחת מהמעודדות שלך. קראתי מספר פעמים ומה שעלה לי כל הזמן לראש,שאתה שחצן (מצטערת). במסווה של איחולים לט' אתה בעצם מאחל לה שהזיווג ישתבש לה. ט' (שאיני מכירה אותה כלל) החליטה להמשיך בדרכה ואתה בעצם מנסה לשים לה גלגלים בחייה. לא מוצאת שום עניין במה שכתבת חוץ מאשר לבוא ולומר לה ולמכריה שהיה עדיף, שהיא הייתה בוחרת בך ולא בבן זוגה. עד כמה אהבה הייתה לך בשבילה,עד כמה הצלחת לראות את ילדיה כילדייך ואתה לא בטוח שבן זוגה יוכל להכיל את כל זה. ועדיין יש לה הזדמנות לחזור בה ולבחור בך. אני חושבת שמוטב שהדברים הנ"ל לא היו נכתבים ובמיוחד שהינך מעיד שהיא קוראת סמויה פה. אם אתה מכבד אותה באמת ואף אוהב אותה עלייך להבין שהיא המשיכה בדרכה ואסור לך להפריע לה בזוגיות העכשווית שלה.

ציפי81

New member
אני בהלם

נפגעת בשביל אבו. אין לי מושג מה את רוצה ממנו, הבנאדם כל כך לא כזה! יש לו לב רחב מאוד. אני פשוט לא יודעת מה את רוצה ממנו, ומכיוון שגם אותי אינני מכירה, אבהיר לך שאין לי שום דבר איתו, פשוט התרשמתי מבן אדם ואין לי מושג מדוע את מתקיפה אותו.

ציפי

את לא צריכה להיפגע בשבילו. אנא קיראי שוב את הדברים והעמידי את עצמך במקום אותה ט' שצריכה לקרוא את הדברים. הדברים אולי נשמעים נהדר לאוזנים רומנטיות אך בקריאה שניה ושלישית תוכלי להבין את הדברים אחרת. הבחור כותב שיר הלל לעצמו עד כמה הבחורה הפסידה את האהבה הגדולה בחייה.הוא ממשיך וכותב עד כמה הוא אהב ואוהב אותה בזמן שהיא נמצאת בכלל בקשר עם מישהו אחר. אולי תסבירי לאדיוטית כמוני מדוע לכתוב את הדברים דווקא שנודע לו שהבחורה מתכוונת למסד את קשריה עם בחור אחר. אני רואה בכך איזו משאלה שלו שיחסיה ישתבשו כדי שהוא יזכה בה,לפי עדותו היא סירבה לחזור אליו ובחרה להמשיך בחייה ועל כך עליו לכבד את רצונה. אם הדברים היו נכתבים על אהבה נכזבת הייתי מבינה.פה הדברים נכתבו מנק' מבט כזו שהבחורה תבין עד כמה היא מפסידה אהבה של פעם בחיים ומדוע היא מתעקשת להתעלם מבחור "זהב" כפי שהוא מעיד על עצמו. אני בטוחה שהבחורה קוראת את הדברים וכועסת ובצדק

סאני42

New member
רבנית!!!!../images/Emo2.gif

אל תהרגי לי את הילד!!! תני לו להתבטא....

ציפי81

New member
אני מנועה מלכתוב לך פרטים

כשתכירי את אבו, פשוט תביני למה את טועה.

ידידי, אבו

אתה אחלה גבר!!!
איך אומרים?! שיחיו הקנאיות ויתפוצצו (גם אם הן רבניות....)

reo2

New member
../images/Emo201.gif מרגש מאוד

אתה תמצא את האחת שתקים איתה את ביתך מאהבה גדולה ומהרגשה שאתה שלם עם הצעד החשוב הזה. כשתהיה לך הזוגיות המופלאה עם האישה שאתה אוהב, האהבה לט' תהפוך לזכרון מתוק ואהבה החדשה תהיה משמעותית עוד יותר שתמשך לנצח!

ותשחק

New member
../images/Emo23.gif

אבו יקר, ולו רק, שאותה אישה תשמע את מילותיך ורחשי לבך, אולי בכך יוקל המשא הכבד שמעל לבך.. ומקדישה לך מילים שאינן שלי.. יומן מסע מילים ולחן: אביב גפן אינספור שבילים ויציאה רושם בתוך יומן מסע להתערבב ולא להיבלע רושם בתוך יומן מסע והיה אם מישהו בא אל תסתובב כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב יפרוק את הכאב בשלווה מגע הרוך גובר על המכה רושם בתוך יומן מסע כולנו עשויים אבק של אהבה רושם בתוך יומן מסע מביטים למעלה ונושאים תפילות כשבינתיים שוכחים שהמשמעות לחיות היא לשאול את השאלות ולענות והיה אם מישהו בא...

../images/Emo201.gif

אני,שצריך לפעמים ללמד אותה לשתוק פשוט נגמרו לה המילים. כל מה שאומר רק יגרע מעומצת הכאב והצמרמורת שעברה בי כאשר קראתי את מילותיך. ובמקום בו נעתקות המילים מתחילים החיבוקים.

סאני42

New member
האמת? קראתי פעם ופעמיים ו...

וואו צריך אומץ גדול לחשוף כך את צפונות הלב במיוחד אם מישו מה"מקורבים" קורא כאן.... להודות שניזרקת ועדיין אוהב.... להודות שקשה... אבו 4 הופתעתי!!! אתה אמיץ! עדיין לא יודעת איך "לאכול" את זה.... איני חושבת שלי היה האומץ לו.... אתה גדול!

ליאהה

New member
השארנו מאחור

אהבות אכזבות רצונות הלב מכיל את הכל נאחז בהכל כמוצא רסיסים של חיים שאבדו ואינם. ממשיכים הלאה לייצר עוד ועוד אהבות,אכזבות ורצונות.. וככה אוספים בחיינו רסיסים של חיים וחוויות שמרכיבים את מי שאנחנו. אני מקווה בשבילך שתדע ליצור את רסיסי החיים הנכונים והטובים לך שהאור יאיר לך את הדרך והאהבה תשכון אצלך !!! ושהעבר יהיה עבר בחייך ולא ההווה והעתיד ושנדע כולנו להמשיך הלאה למרות הכל ובזכות הכל...

למעלה