סוף סוף!...

boazbh

New member
סוף סוף!...

תודות לכם הכל הסתדר לי באובונטו: יש לי תמיכה מעולה בעברית, גישה מלאה לכונן הNTFS והכל נראה די טוב חוץ מ: נכנסתי לתקיית הMP3 שלי בכונן הNTFS והשירים שם מופיעים בעברית אבל כשאני מפעיל אותם דרך הנגן (בדקתי שלושה) אני רואה את שם השיר בג'יבריש. ההתקנה של אובנטו היא בעברית והוספתי פונטים של מיקרוסופט וכאמור רואים את שמות הקבצים בעברית ללא בעיה רק בנגן לא... מישהו מכיר את הבעיה? האם זו בעיה של הנגן? מה לעשות? תודה מראש...

הראל

New member
על איזה נגן אתה מדבר ?

בניגוד למיקרוסופט. בלינוקס יש הרבה נגנים... ממליץ לך על ה- AMAROK

boazbh

New member
בול! זה מה שבסוף התקנתי והוא...

באמת אחלה, והסתדר לי גם העברית. עכשיו שתי שאלות קטנות: 1. אייך אני מגדיר את הנגן הזה להיות ברירת המחדל שלי? 2. אייך אני יכול להוסיף קיצור דרך לתקייה מסוימת על שולחן העבודה?

lior wohl

New member
תשובות:

2. עכבר ימני על התקייה שאתה רוצה ואז Make Link (לא יודע איך זה בעברית) 1. עכבר ימני על אחד מהשירים ואז Properties ושמה להכנס לטאב של Open With ולהוסיף את התוכנה הרצוייה

boazbh

New member
הכוונה בבררת מחדל היתה ש...

כשאני לוחץ על כפתור במקלדת שלי הנגן שיעלה הוא amaroK ולא נגן אחר... יש פתרון?

שוּלה

New member
מה הכוונה ב-גישה מלאה ל-NTFS ?

האם יש לך אפשרות כתיבה / מחיקה / עדכון לקבצים שם?

gabbiz

New member
הוא בטח מתכוון לזה

Leaves much to be desired

gabbiz

New member
ויש גם את זה

אבל השמועות אומרות שזה עדיין באגי וכל המשתמש בו שם את דאטתו על קרן הצבי ותורם את זמנו, מרצו ובריאותו הנפשית למען האנושות הלא-מונופוליסטית.

boazbh

New member
אני דווקא מדבר על...

http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=217009 וזה עובד לי מעולה...

gabbiz

New member
ברור שזה עובד לך מעולה

עד שאאוט אוף דה בלו יתקרש לך הדיסק ותאבד את כל הדאטה.
שמת לב לטקסט האדום, כן? אלא אם כן כל ההתקנה שלך שם היא למטרות נסיוניות ולא מכילה כל מידע קריטי.

boazbh

New member
ברור שזה ללימוד המערכת בלבד

אבל אין סיבה שזה יתרסק, אם לא מנסים לעשות דברים חריגים...

שוּלה

New member
איי קרמבה! זה מה שאני צריך

יש לי המון MP3 לא קריטיים שצריכים לשבת איפשהו אנקדוטה Editing file with gedit in an ntfs partition may fail, becuase of the way it backup the file. You should use every other text editor.

למעלה