סוף סוף

OFIRB9

New member
סוף סוף

הצלחתי להכניס תמונות למחשב, אמנם בשחור לבן אבל חיים עם זה הנה הפוקימון הראשון שאני שמה כאן, אני המצאתי, כולל תעודת זהות תהנו שם:רובומבר סוג:מיסתורין,חושך התפתחות\קטינה:אין הסברים: המסכה על פניו גורמת לו להראות מרושע אבל הוא יצור מאוד מאוד נאמן עם חוש ריח מעולה

OFIRB9

New member
אוי שיט

הוא לא עלה סליחה חברה אני לא מבינה מה קרה, זה הוביל אותי להעמוד לא קיים סורי... אני אנסה משהו אוף חברה אני לא מצליחה! למה מייאנמון עלתה והוא לא?!?!. זה לא בסדר מה קרה...

OFIRB9

New member
ניסיון שני

שם: רוגבי סוג:קרח גדילה\קטינה:בוליוריקל אממ, הוא לוטרה אבל הוא לא יודע לשחות אלה יותר לשרוד בשלג

OFIRB9

New member
היי זה הצליח!!! עוד

שם: וויטשרה סוג:מיסתורין גדילה\קטינה:אין היא חוזה עתידות ויודעת מה המתקפה הבאה שלך היא כל כך יודעת להבהיל עד שהיא הופכת אנשים לאבן כשהיא קופצת ליפנייהם

K00lVulpX

New member
גם אני המצאתי פעם פוקימון

שם - ראפגסוס (Rapegasus) סוג - אש מעופף מתפתח מרפידש בעת העתיקה, קיסרים ומלכים היו עפים על גבו לקרב. ראפגסוס דומה לרפידש, רק שיש לו זוג כנפיים, כמו לסוס המיתולוגי פגסוס.

moon flower

New member
חחח אני פעם המצאתי קטינה לסקיטי

(ולא אורי סקיטי לא וורוד!)

OFIRB9

New member
נו איידיא

תגידי מה אני יעשה עם התמונה של מייאנמון לא תעלה לי 0\/\/\/0

אוף, חשבתי שגם אני אוכל להעלות

תמונות, כי אין לי סורק, אבל גם פקס אין לי

OFIRB9

New member
תגידו לי להתחדש!!!!!!

יש לי שתי אוגרות חדשות! ללבנה קוראים סינימיני או סינאמי, ולשחורה קייאירי שתייהן אוגרים רוסים פרוותיות! מיני מתה עלייהן ועכשיו לפוקימון הזה, שכמו איבי יש לה 4 התפתחויות שם:ליליקאט התפתחיות-אש-קטוניק-מים-קטסי-ברק-קטורם-על-שחכתי... סוג-רגיל יש לה שלוש זנבות מים ברק ואש וזה שמחזקים יותר בסוף גורם לה להתפתח, אלה שמגדלות זנב רביעי הופכות להתפתחות על

moon flower

New member
אבל לא הבנתי... איך מייאנמון נראית

? נראה לי שהיא חתולה או משהוא...

OFIRB9

New member
^^ אאאאא איזה כיף!

שמו את ציידי הדיג'ימון במאמרים! אני אכתוב היום עוד פרק מה מון לא ראית את מייאנמון? היא אימפמון לבן חכי שתיראי את אנולימון היא מדהייייימה

למעלה