סוף סוף שמרתי

BrownEyedGirl

New member
סוף סוף שמרתי

היום שמרתיייייייייייייי ייפייי!!! התחלתי את הבוקר עם כוס ברנפלקס וחלב 3% ב12:00 אכלתי 4 פתית עם מעט מעט גבינה 5%. הייתי במכון וייצמן ועשיתי גם ניסויים פיחסיים על עכברים...יאאקקק...מה גם שהלכתי את כל הדרך לשם ובחזור ברגל (סה"כ 4 ק"מ). כשחזרתי ב16:30 אכלתי כוס פתיתים ועכשיו ב21:00 שתי פריכיות עם קוטג´, מלפפון, 1/4 בייגל קטן, ביצה ועגבניה. אתם חושבים שעברתי את ה1000?

kiticat

New member
למה את כל כך מנסה

לא לעבור את ה1000? את וודאי נערה צעירה- ותשמעי מניסיון שבקצב הזה את מובילה את עצמך לכישלון. למה השיטה של שומרי משקל עובדת? כי היא אומרת לך כמה את צריכה לאכול מכל דבר. שתאכלי בדיוק כמה פחמימות שאת צריכה. שתאכלי בדיוק כמה סידן שאת צריכה. שתאכלי בדיוק כמה חלבונים את צריכה. השיטה עובדת, כי לחשב קלוריות זה הרבה יותר מסובך. השיטה עובדת בגלל שהיא מובילה לחשיבה תזונתית נכונה. של אכילה מאוזנת בצירוף גיוון ולא חד גווני. זה הרעיון- להגיע לחשיבה הנכונה. לא לחשוב אני בדיאטה כל היום. ולא, אני לא בשומרי משקל.

BrownEyedGirl

New member
../images/Emo132.gif

בגלל שעשיתי חישוב שהצריכה היומית שלי אמורה להיות 1260 קל´ ועכשיו אני מעוניינת לשמור על המשקל הנוכחי (43), לא לעלות ולא לרדת ולכן חשוב לא לעבור את ה1200. מה שכן כל פעם שאני חורגת מהתפריט אני מרגישה זוועה...אולי בגלל שכל החיים קראו לי שמנה וקטלגו אותי בתור שמנה... את המשטר הזה אני עושה כבר קרוב לחצי שנה ובינתיים אני בסדר ומרגישה בסדר...מקווה לא להשבר...

kiticat

New member
תראי

אני שמנה כבר מכיתה ג´. ועוד עם משקפיים, אז אני יודעת מה ההרגשה. אבל לעזאזל??? 1260 קלוריות ליום? זה לא יכול להיות. פשוט לא יכול להיות.

hillator

New member
שאני אבין משהו..

אם המישקל שלך 43 מה הגובה שלך ולאיזה משקל את רוצה להגיע.. כי נראה לי שאת מתדרדרת לאנורקסיה.

BrownEyedGirl

New member
NOT MUCH...

אני מעוניינת להשאר 43 ק"ג...בינתיים הגובה שלי 1.53-1.54...לפי הטבלאות של הרופאים זה סביר ביותר בהתחשב בעובדה שאני לא מי יודע מה פעילה פיסית וסה"כ מבנה גוף מאד מאד מאד קטן... כל פעם שאני עולה ק"ג דואגים להגיד לי ש"השמנת קצת, לא?"...

hillator

New member
המלצה שלי..

תישארי 43 קילו ותעשי קצת פעילות גופנית אני ההיתי פעם משקל כזה על גובה זה והרגשתי טוב.. בת כמה את בכלל? בכל מיקרה אני ממליצה לך לחזור לתפריט של 1200 קלוריות ליום כי תפריט של פחות מ-0 הורס את הגוף..

BrownEyedGirl

New member
היי הילה

זו התכנית :) אני מנסה להגיע ל1200 :) אבל תמיד כשאני חורגת מזה אני מרגישה הכי שמנה בעולם...מתסכל...

hillator

New member
אז תעשי פעילות גופנית..

עכשיו חופש.. יש זמן.. ותאמיני לי זה מאוד עוזר בעיצוב הגוף..

BrownEyedGirl

New member
:)

http://www.pittsburgh.com/health/special/caloryneeds.html מכאן חישבתי את הקלוריות...ועיגלתי למעלה... וכן, אני עושה חצי שעה ביום קיקבוקסינג ומשתדלת ללכת הרבה...

girman

New member
את מגזימה

קחי את עצמך ביידים. לא אכלת היום כלום.

BrownEyedGirl

New member
I KNOW

לא הייתי בבית...ניסיתי לאכול מסודר אבל אי אפשר...במיוחד העכברים האלה במכון הגעילו אותי כל כך שרק כשחזרתי הביתה יכלתי לאכול משהו...

למעלה