סוף סוף רכשתי צבע למדפסת.....

מצב
הנושא נעול.

איבגי1

New member

וכמובן הארכבתי את הדגם המדהים של נידרופלור של צחקן ! תולה לצחקן כמובן, אבל עשיתי עריכה קטנה...

איבגי1

New member
ומונה שניה, ניד מאחורה.

וכמובן הארכבתי את הדגם המדהים של נידרופלור של צחקן ! תולה לצחקן כמובן, אבל עשיתי עריכה קטנה...
ומונה שניה, ניד מאחורה.
נכון שזה יפה ????!!!!

איבגי1

New member
תודה ../images/Emo140.gif...........

תודה
...........
.................

צחקן

New member
ממש יפה! תדפםיס עכשיו מיפרקית.

ומונה שניה, ניד מאחורה.
נכון שזה יפה ????!!!!
ממש יפה! תדפםיס עכשיו מיפרקית.
ב"ה ולא את הלבנה. הלבנה שבארכיון לא מעודכנת. איפה שיש נקודה, באמל\צע המפרק, שמה שמים "סיכה מתפצלת". חבלי\ה לא עולהב יותר מ 5 ש"ח. וכן, זה יוצא יפה. יפה מאוד. במיוחד בדגם המיפרקי של דן, שבו החלונות (בגלל שהסמל בלבן) הם בכחול לבן מסקר דעת - קהל שנעשה בין כמה אנשים פה מסתבר שהמיפרקית האדדומה של דן מודל לפי 459) היא הכי יפה. כמו"כ קיימת גם גרסה של אגד, ראה בהוגדעה שלי בעמודים האחרונים.

צחקן

New member
רוצים גם את זה של "דן"

רוצים גם את זה של "דן"
ב"ה ואיבגי, תודה רבה לך!. ממש יפה, ישר כוח על ההדמיה. אני רץ לישון אלא אם כן אתה מעלה שדקות הקרובות את של "דן".

איבגי1

New member
חחח אין בעד מה !

רוצים גם את זה של "דן"
ב"ה ואיבגי, תודה רבה לך!. ממש יפה, ישר כוח על ההדמיה. אני רץ לישון אלא אם כן אתה מעלה שדקות הקרובות את של "דן".
חחח אין בעד מה !
תביא לי עוד תמונות כאלה ואני יעשה איתם משהו יענו יאשר אותם ויוסיף מה שצריך.

יפה מאוד איבגי!

יפה מאוד איבגי!
יצחק, אני ממליץ לך להסב את הדגמים שלך באמצעות תמונות וכדומה כך שישקפו באופן יותר מדויק את המציאות - לדעתי הם נראים יותר טוב כך.

צחקן

New member
יש אפשרות.

יפה מאוד איבגי!
יצחק, אני ממליץ לך להסב את הדגמים שלך באמצעות תמונות וכדומה כך שישקפו באופן יותר מדויק את המציאות - לדעתי הם נראים יותר טוב כך.
יש אפשרות.
ב"ה אבל אני חייב תמונות מזווית ישרה שלכל צד וצד בנפרד,וגם את הלמעלה (החלק העיקרי שרואים) שהוא קשהנ מאוד להשגה, אותו צריך לצלם ממש מעלי האוטובוס. ההתאמה היא אינה בעיה, ויש לי את הכלים לכך.

צחקן

New member
ואגב,

יש אפשרות.
ב"ה אבל אני חייב תמונות מזווית ישרה שלכל צד וצד בנפרד,וגם את הלמעלה (החלק העיקרי שרואים) שהוא קשהנ מאוד להשגה, אותו צריך לצלם ממש מעלי האוטובוס. ההתאמה היא אינה בעיה, ויש לי את הכלים לכך.
ואגב,
ב"ה עשיתי אוטובוס עם למינציה, וזה נותן השתקפות ממש כמו אמיתי. אבל, השארתי את האוטובוס ב"מוזיאון" שיש לי ברשל"צ שבו אני שם את הדגמים שלי, שפה בבית לא יחזיקו, בגלל אחי הקטנים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה