ומונה שניה, ניד מאחורה.סוף סוף רכשתי צבע למדפסת.....
וכמובן הארכבתי את הדגם המדהים של נידרופלור של צחקן ! תולה לצחקן כמובן, אבל עשיתי עריכה קטנה...
ועוד אחד !!!!!!!!!!!!!!ומונה שניה, ניד מאחורה.
נכון שזה יפה ????!!!!
והקפצה !!!!!!!!!!!!!!!!ועוד אחד !!!!!!!!!!!!!!
....................
תודהממש יפה!
נראה ממש אמיתי!ועוד אחד !!!!!!!!!!!!!!
....................
ממש יפה! תדפםיס עכשיו מיפרקית.ומונה שניה, ניד מאחורה.
נכון שזה יפה ????!!!!
רוצים גם את זה של "דן"סוף סוף רכשתי צבע למדפסת.....
וכמובן הארכבתי את הדגם המדהים של נידרופלור של צחקן ! תולה לצחקן כמובן, אבל עשיתי עריכה קטנה...
חחח אין בעד מה !רוצים גם את זה של "דן"
ב"ה ואיבגי, תודה רבה לך!. ממש יפה, ישר כוח על ההדמיה. אני רץ לישון אלא אם כן אתה מעלה שדקות הקרובות את של "דן".
יפה מאוד איבגי!סוף סוף רכשתי צבע למדפסת.....
יש אפשרות.יפה מאוד איבגי!
יצחק, אני ממליץ לך להסב את הדגמים שלך באמצעות תמונות וכדומה כך שישקפו באופן יותר מדויק את המציאות - לדעתי הם נראים יותר טוב כך.
ואגב,יש אפשרות.
ב"ה אבל אני חייב תמונות מזווית ישרה שלכל צד וצד בנפרד,וגם את הלמעלה (החלק העיקרי שרואים) שהוא קשהנ מאוד להשגה, אותו צריך לצלם ממש מעלי האוטובוס. ההתאמה היא אינה בעיה, ויש לי את הכלים לכך.
יפה מאוד.סוף סוף רכשתי צבע למדפסת.....
ואוו!!! יצא ממש יפה ואמיתיסוף סוף רכשתי צבע למדפסת.....
אתה מתכוון לתמונה הראשונה?ואוו!!! יצא ממש יפה ואמיתי
יצחק לא אני צילמתי את התמונהאתה מתכוון לתמונה הראשונה?
ב"ה אז"ש הוא צילם ושם במחשב קדימה של אוטובוס אמיתי.
איבגי תתחדש !סוף סוף רכשתי צבע למדפסת.....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.