תראה אלון,
רשמת פה כמה דברים מאוד לא מדויקים בקשר לתקיפה שלכם על RE . תראה לי איום אחד שאיימתי על מישהו פה בפורום, כמו שכתבתי קודם לכן - תמצא רק איום 1 ..(כי אם מדברים על הויכוח שהיה פה עם לירן בקשר למי זה המרגל.. זה התחיל בזה שהוא העלה אותי כאופציה ראשונה בתור"בריתות שלא גודלות" ,,כן כן תדפדף בפורום), אז הטענה שלי חזרה כלפיו לגבי הנושא היות ואני יודע יפה מאוד שזה לא אני - ואוראים את זה היום - שהריגולים ממשיכים(וימשיכו מן הסתם). מרגלת מעולם לא הייתה לי , גם הצעתי שתבדקו את המדינות שחיסלתם - הצעתי לפני כמה ימים לבדוק אם יש באחת מהן רמות ריגול,חלילה שתבדקו - הרי האמת ידועה לכולם- שאין לי כזאת. הסיבות כביכול לתקיפה שרשמת הם תירוצים , וגם כל כך מופרכים שאיש לא מאמין להם - אפילו לא אתה. עובדה שהריגולים ממשיכים, אתה מדבר על שליטה ישראלית ותוקף את RE למרות שנתת לי מילה שלא תתקוף פיצויים קיבלתם ואת יתר הפיצויים הייתם אמורים לקבל בהמשך-ממש כמו שהובטח לאלי - ועדיין תקפתם. אני אגיד לך יותר מזה , אני בטוח שאתה מאמין ויודע שהתקיפה על RE לא הייתה מוצדקת ואפילו מכוערת, היות ונסגר שלום בנינו ובו זמנית תקפתם ללא כל סיבה, הוכחה או כל דבר שיזכיר סיבה לתקיפה. אלון, אתה בעצמך אמרת לי לא פעם אחת שהיו חברים באיחוד ובניהם גם אתה ש"פחדתם" מRE וממני כשהתחלתי לגדול בכח מסיבות שרק ה' יודע,(עבדנו יחד יום ולילה בזמנו ופחדתם ממני?!). פחדתם והבטחתם לא לתקוף וכן הלאה , עד שלא יכולתם לעמוד בזה יותר ותקפתם ונישארתם שלושה (כביכול פחות מסוכן ). אל תקשרו את התקיפה על אולג שזה הסטוריה לא קשורה , והתקיפה על 3 מדינות מהאיחוד בניהן שלך ושל חן משום שהיו סיבות לתקיפה ומעבר להכל - הייתה שיחה ובה נסגרו התנאים לשלום - וקיבלתם מדינות פיצוי ועדיין תקפתם , איפה דעתך כעת אלון? רק לידע כללי - מעשה כזה של סגירת שלום + פיצויים ומיד אח"כ לתקוף - זהו מעשה נבזי שמעולם לא נראה בעולם גינדיס - והיו מעשים נבזיים בעבר , כך שיש לכם במה להתגאות "בתרומה" שלכם לעולם החדש. אה כן התגובה של אלי הייתה..חח שים לב , " דרור אתה הבטחת שלדודו לא יהיו גישות למדינות" רגע רגע .. אני מבין שאלי החליט שאני לא משחק גינדיס יותר - בתור תנאים לשלום ועוד תירוץ,, הויכוח עם לירן (כשזה מפיץ פה שמועות שאני מרגל על האיחוד(כמה מפתיע מצידו). מה זה ??? ,,srry come again ? חתיכת תירוצים אה. אני גם יודע מה התגובה שלך תהיה , לא ניראה לי שאני טועה,, " שמע אני לא מנהל את האיחוד ,, אני גם לא יודע למה וכמה אבל כשהאיחוד מחליט והחליטו.. אני מחוייב ובלה בלה" , ובעצם התשובה הנכונה היחידה היא : תקפתם כי נוח לכם לראות פחות ישראלים עם כח. אגב,לחזור מפרישה,,אין סיכוי, הגעלתם את המשחק באופן שאין חשק לחזור, רק לצפות מהצד ולהגיד אמרתי לכם בסוף. אמרתי לכם לפני שבוע, מצידי תגידו תקפנו כי בא לנו רק לא לשקר שקרים דוחים כאלה בבקשה - זה מראה את הפנים האמיתיות שלכם וזה לא ניראה טוב .