סוף סוף רובי ויוגב הלכו לישון!!!!11

hen1xc

New member
סוף סוף רובי ויוגב הלכו לישון!!!!11

עכשיו אפשר לדבר נורמלי

hen1xc

New member
אלון

תסכים איתי שאם חיסלתם את דודו והריגולים ממשיכים אז מאיפה זה בא???????? או מהאיחוד או מלא מסומנות עכשיו תחליט כל ההתנגדות הזאת לא לעניין כי גם עליך מרגלים על כל ברית אז בקיצור הפעם אני רוצה לראות אחת ולתמיד למי יש מרגלת ברמות מטורפות ולמי שיש יצטרך להביא גישה אל תשחק אותה לא אכפת לך כי זה אמור לעניין אותך ואת החברים שלך אל תעלים עין

חן

ברצינות למה אתה חושב שמישהו יביא לך גישה למרגלות שלו ? אני בכל אופן מוכן לתת גישה למספר אנשים בודדים מרגלת נמצאת בתוך ניהול ובכל ניהול יש כמה טריליונים נחמדים לא כל אחד מוכן לתת את הגישה לאנשים שהוא לא סומך או שאיימו עליו לא פעם אחד... בכל אופן את דודו תקפנו בגלל הסיבות שאליסף כתב מקודם ואני יקח את המיטב דודו התלהם עלינו בפורום ואיים לא אחד ולא שתיים על האיחוד (וזה לגיטימי דיי דחקנו אותו לפינה) , הרס לי 2.5T(מצטער עם יש חוסר דיוק) ממדינה במקום הראשון וזה כולל 2400 מפעלים שהיו לאותה המדינה והרס לי עוד מדינה שהייתה בתעשרייה 2400++ מפעלים ולקח יחד איתה עוד 1.5T , בנוסף הרס לאולג מקום ראשון , בנוסף (אני לא בטוח לגביי זה יכול להיות שהזיכרון שלי מטעה אותי) הוא הרס לחן הס איזה תעשירייה וזה בתקופה שהיה "שלום" בין האיחוד לדודו והחלטנו שלא לקחת צד והאיחוד שתק על התקיפות , הובטח פיצוי או משהו אני לא יודע מה הלך שם אני יודע שאני לא קיבלתי כלום יודע שמשהו הגיע והרבה לא הגיע עם להגיד שהריגולים באים מדודו או לא, הזמן יגיד אני יודע שמאז התקיפה לי לא גנבו כלום (יכול להיות שזה זמני אבל עדין..) בכל מקרה עם זה לא דודו שריגל אנחנו נמשיך לחפש אנחנו לא מפסיקים אבל חשוב לזכור זה לא תפקיד של אליסף ולא תפקיד "האיחוד" זה תפקיד של כולנו למצוא את המרגל הזה יום טוב

hen1xc

New member
שאלה

אם אני מכניס את דודו עכשיו תחת חסותי אתה תרגיש נוח עם זה? שמע אתה יכול לחשוב עד מחר אבל כמה שזכור לי בשחר א הורידו מלא תעשיות לאיחוד דודו כעס על לירן רובי אולג וכו' ובצדק כמו שאתה עדיין כועס היום על שדודו הוריד לך תעשייה ולחן ולאולג ככה הוא כעס על שחר א שמע לירן ורובי ואלג נכנסו תחת חסותו של אליסף המטרה הייתה לשמור על השליטה הישראלית אבל כמו שאתה רוצה שמנהלי האיחוד יכבדו אותך בכל החלטה אתה צריך לראות את הצד האחר אני לא מחפש אשמים אבל אם מחר אני עושה לך תרגיל מלוכלך אתה תכעס עלי אני לא מחפש אשמים אני רק רוצה שתבין שמה שאתה חן ואליסף עושים כיום וזה לעלות את שלוחות הדגל שלכם דודו עשה אז זה לא שRE לא תקפה כלל פשוט יש פה בעיה של אי הבנות, דודו קיבל את RE עם צוואה .....מה שאתה עושה היום זה לחזק את שלוחת הדגל שלך ככה דודו עשה אז לאט לאט אנחנו רואים איך ההיסטוריה חוזרת על עצמה אז ואלה אלון כשאתה אומר אתה תוקף אום עם מדינות חזקות זה לא הכי נחשב שעזרת זה כאילו נחשב שעזרת למדינה חזקה להתחזק באמת כואב לי על המצב כיום אבל הרבה השתנה להגיד שדודו עשה טעויות הוא עשה אבל תכונות של מנהל זה לא רק בכוח ובתקיפות אלא זה גם להבין את הצד שעומד מולך איפה האני עצמי שלי כשמישהו מבקש עזרה עצה האני עצמי שלי יחשוב איך זה ישתלם לי בעתיד ככה כולם חושבים במקום לבוא ולעזור לבן אדם להפנות לו את הגב זה לא פותר אותך כאילו עשית משהו מה אתם הייתם עושים??????? אתם חושבים על שליטה ישראלית אני לא חושב אתם חושבים על השליטה שלכם זה כן

אמממ

מה שאני אמרתי ומה שאתה כתבתה הם שני דברים שונים לחלוטין אתה הבעתה ים דברים שלא הכי קשורים אבל בכל זאת אני ינסה לענות לך משהו ... נתחיל מהסוף השליטה שלי זה שליטה ישראלית נכון זה מכעיס אבל זה עובדה קיום השליטה היא של חן אליסף ושלי וגם לSVF יש יד בזה וזה נחשב שליטה ישראלית אני מת על דודו הוא אחד האנשים שהפסד לא להכיר, אבל הוא השתנה במעבר שלו לRE (חחח זה בסך הכל משחק אחרי הכל) ואת דרור אני בכלל מעריץ ואני חייב לו המון , את הכעס על לירן ואולג בשחר א' היה אפשר להבין כי באמת אז האיחוד תקף כי בא לו והם החזירו את הנקמה שלהם והוצא להם יבואו לאיחוד הם הסכימו ווואלה אני שמח שאולג באיחוד לגבי לירן ימים יגידו :p אני חושב שאנחנו הגענו למצב שיש שליטה ובכך אפשר להגיד ולסמן וי אבל יש עוד משהו והוא לשמור אל המצב של שליטה ישראלית ושדודו עשה את המעשים שלו בלי סיבה מיוחדת זה מערער את המעמד של השליטה ועם הוא חשב שהוא יתקוף את אולג ושאני לא יחזיר לו או שהאיחוד יצדיק את המעשה אז הוא טעה בכל אופן אין טעם להוציא דברים מהאדמה שמוטב שישארו שם נחזור להווה . "אם אני מכניס את דודו עכשיו תחת חסותי אתה תרגיש נוח עם זה?" אני יגיד לך את האמת אני כבר עכשיו לא מרגיש נוח עם זה שאתה משחק כי אתה כמו פצצת זמן יכול פתאום להתפוצץ ולצאת בהצהרות כאלו ואחרות עם כי אתה יכול להיות רגוע שמבחינת השף אין שום מטרה לתקוף אותך או משהו עכשיו עם אתה חושב שאנשים לא שמים לב למה אתה מתחנף לדודו אחרי התקיפה זה ידוע למה כי אתה רוצה ממנו מדינות .. ולמה אתה רודף אחרי יוגב ורובי כי אתה יודע שרובי מחלק תומכים זה שקוף מידי חן :p השעה כבר 1:45 (אחרי בגרות בספרות ואחרי שאני מ7 על הרגלים ) יש לקחת את הדברים הנאמרים כאן בעירבון מוגבל ואין בנאמר שום רצון לפגוע או להעליב בנזכרים לילה טוב

fireforge

New member
נפגעתי אלון ../images/Emo7.gif מעדיף רוסים שכמותך ../images/Emo3.gif

Yogev1982

New member
.

ציטוט: "עכשיו עם אתה חושב שאנשים לא שמים לב למה אתה מתחנף לדודו אחרי התקיפה זה ידוע למה כי אתה רוצה ממנו מדינות .. ולמה אתה רודף אחרי יוגב ורובי כי אתה יודע שרובי מחלק תומכים זה שקוף מידי חן :p " חחחחחחחחחחחח איפה רובי מחלק אני רוצה גם !!!!!!!!!!!

GangLandx

New member
חחחח צר לי אבל חן לא אמר לי מילה על תומכים

אלון באמת ..

Yogev1982

New member
למען הסר ספק רובי

אני חבר שלך רק בגלל הביטוח חיים שלך

GangLandx

New member
חחחח (3) חבר יש לי 3

אישתי הכריחה אותי
תקיפת טילים בליסטים הטילים נשאו ראשי נפץ רגילים - כל טיל נושא 7 ראשי נפץ שוגרו 169,355 טילים בליסטים על המדינה kooooolakol (41604 תוצאות המתקפה הבליסטית רמת הדיוק פגיעה של הטילים הבליסטים שלך עומדת על 75 אחוזים מתוך 169,355 טילים בליסטים ששוגרו, רק 889,114 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים של האויב הצליח ליירט 256,275 טילים בליסטים הצלחת להרוס 311 מפעלים. 1 מפעל עצים 1 מפעל נחושת 1 מפעל ברזל 0 מפעל פוספטים 0 מכרה פחם 0 מפעל גז 0 מכרה כסף 0 מפעל דלק 0 מכרה זהב 0 מכרה אורניום 0 מכרה אבנים יקרות 100 מכרה יהלומים 1 מחנה אימון לחיילים 1 מפעל ארטילריה 1 מפעל לטנקים 0 מפעל לטילים להגנה אווירית 0 מפעל מסוקים 97 מפעל לטילים נגד טילים 0 מפעל מטוסים 0 מפעל ספינות 0 מפעל צוללות 0 מחנה לאימון מרגלים 8 מפעל לטילים בליסטים 100 מפעל לוויינים כח 16 מאופס עכשיו .. יאללה תרביץ ..

Yogev1982

New member
אין לי בכח

ואני יודע שיש לך 3 אני ואשיתך מתחננים איזה משהו הכולל התנקשות + חלוקה בביטוח חיים

כמה זמן והוא היה אומר

חיכה לשעת שיא רובי אתה נהייתה אליל הילדים פה מהקטע הזה של הפריצות והתומכים אתה לא יודע כמה :)

sonic3

New member
תראה אלון,

רשמת פה כמה דברים מאוד לא מדויקים בקשר לתקיפה שלכם על RE . תראה לי איום אחד שאיימתי על מישהו פה בפורום, כמו שכתבתי קודם לכן - תמצא רק איום 1 ..(כי אם מדברים על הויכוח שהיה פה עם לירן בקשר למי זה המרגל.. זה התחיל בזה שהוא העלה אותי כאופציה ראשונה בתור"בריתות שלא גודלות" ,,כן כן תדפדף בפורום), אז הטענה שלי חזרה כלפיו לגבי הנושא היות ואני יודע יפה מאוד שזה לא אני - ואוראים את זה היום - שהריגולים ממשיכים(וימשיכו מן הסתם). מרגלת מעולם לא הייתה לי , גם הצעתי שתבדקו את המדינות שחיסלתם - הצעתי לפני כמה ימים לבדוק אם יש באחת מהן רמות ריגול,חלילה שתבדקו - הרי האמת ידועה לכולם- שאין לי כזאת. הסיבות כביכול לתקיפה שרשמת הם תירוצים , וגם כל כך מופרכים שאיש לא מאמין להם - אפילו לא אתה. עובדה שהריגולים ממשיכים, אתה מדבר על שליטה ישראלית ותוקף את RE למרות שנתת לי מילה שלא תתקוף פיצויים קיבלתם ואת יתר הפיצויים הייתם אמורים לקבל בהמשך-ממש כמו שהובטח לאלי - ועדיין תקפתם. אני אגיד לך יותר מזה , אני בטוח שאתה מאמין ויודע שהתקיפה על RE לא הייתה מוצדקת ואפילו מכוערת, היות ונסגר שלום בנינו ובו זמנית תקפתם ללא כל סיבה, הוכחה או כל דבר שיזכיר סיבה לתקיפה. אלון, אתה בעצמך אמרת לי לא פעם אחת שהיו חברים באיחוד ובניהם גם אתה ש"פחדתם" מRE וממני כשהתחלתי לגדול בכח מסיבות שרק ה' יודע,(עבדנו יחד יום ולילה בזמנו ופחדתם ממני?!). פחדתם והבטחתם לא לתקוף וכן הלאה , עד שלא יכולתם לעמוד בזה יותר ותקפתם ונישארתם שלושה (כביכול פחות מסוכן ). אל תקשרו את התקיפה על אולג שזה הסטוריה לא קשורה , והתקיפה על 3 מדינות מהאיחוד בניהן שלך ושל חן משום שהיו סיבות לתקיפה ומעבר להכל - הייתה שיחה ובה נסגרו התנאים לשלום - וקיבלתם מדינות פיצוי ועדיין תקפתם , איפה דעתך כעת אלון? רק לידע כללי - מעשה כזה של סגירת שלום + פיצויים ומיד אח"כ לתקוף - זהו מעשה נבזי שמעולם לא נראה בעולם גינדיס - והיו מעשים נבזיים בעבר , כך שיש לכם במה להתגאות "בתרומה" שלכם לעולם החדש. אה כן התגובה של אלי הייתה..חח שים לב , " דרור אתה הבטחת שלדודו לא יהיו גישות למדינות" רגע רגע .. אני מבין שאלי החליט שאני לא משחק גינדיס יותר - בתור תנאים לשלום ועוד תירוץ,, הויכוח עם לירן (כשזה מפיץ פה שמועות שאני מרגל על האיחוד(כמה מפתיע מצידו). מה זה ??? ,,srry come again ? חתיכת תירוצים אה. אני גם יודע מה התגובה שלך תהיה , לא ניראה לי שאני טועה,, " שמע אני לא מנהל את האיחוד ,, אני גם לא יודע למה וכמה אבל כשהאיחוד מחליט והחליטו.. אני מחוייב ובלה בלה" , ובעצם התשובה הנכונה היחידה היא : תקפתם כי נוח לכם לראות פחות ישראלים עם כח. אגב,לחזור מפרישה,,אין סיכוי, הגעלתם את המשחק באופן שאין חשק לחזור, רק לצפות מהצד ולהגיד אמרתי לכם בסוף. אמרתי לכם לפני שבוע, מצידי תגידו תקפנו כי בא לנו רק לא לשקר שקרים דוחים כאלה בבקשה - זה מראה את הפנים האמיתיות שלכם וזה לא ניראה טוב .

GangLandx

New member
חןןןן !! לא רוצה להתערב רק להביע דיעה קצרה

אם הכוונה שלך היא האם אנחנו מתנגדים שדודו יחזור ? אני אישית ממש לא !! להיפך לדעתי הוא חלק חשוב במשחק ואשמח לראות אותו פה , אמרתי גם לפני מספר ימים שצר לי שהחליט לפרוש ..

fireforge

New member
אולי מ SVF אדון חן ! כמו שאתה רוצה

גישות למרגלות שלנו אנחנו רוצים גישות לשלכם בינתיים גונבים לאליסף כל יום מאות מיליארדים

BoInG007

New member
לירן אני יכול לתת לך תמילה שלי...

שזה לא מגיע משום מילה שלנו ואם מגיע אני נותן לך את כל המדינות שלי... ואם מישהו מאצלנו יגנוב לאליסף אני אישית יוריד אותו.. ואני חושב שגם אמיר איתי בעניין

GangLandx

New member
../images/Emo45.gif

לירן יודע את זה הוא רק הדגיש את הנקודה שזה לא אפשרי ... את שלי בכול אופן (של לירן ויוגב) אליסף בדק לפני כשבועיים בעצמו ..

למעלה