סוף-סוף יש לי כמה דקות לשבת עם כוס קפה ותמרים ולדווח

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
סוף-סוף יש לי כמה דקות לשבת עם כוס קפה ותמרים ולדווח

על מעללינו אתמול והיום.

אתמול היינו אמורים לטייל בעיר Ferrara ולבקר במוזאון הפרארי, משם לאיזו עיק ציורית ואז לצאת לכיוון אגם Garda, להגיע לדירה מוקדם, לקנות חלב, פירות וכ"ו, לאכול וללכת לישון מוקדם.

מסתבר, שהחצי כבר לא כ"כ מסתדר עם רכבים ללא הילוכים, כי כשהגענו לFerrara, הרכב שלו שבק חיים (רכב שני במספר). אנשי פרארי לא הצליחו להתניע אף הם..בעוד הוא מחכה לגרר, הסתובבנו אנו במוזיאון-הנסיכה ואני השתעממנו קשות.

מצאנו מקום לאכול את הכריכים שלנו ואז התפצלנו - החצי וחלק מהילדים נסעו לעיר Modena כדי לקחת רכב חלופי ואני והיתר נסענו לאסוף תיק ששכחנו במלון מאמש.

כשחברנו לחצי כשעה מאוחר יותר, הסתבר שמשרדי חברת ההשכרה היו סגורים. התפצלנו שוב - אני, הבנים והתיקים לכיוון Garda והחצי והנסיכה לשדה התעופה ב Verona לרכב החלופי.

סיימנו את היום עייפים ולא מאד מרוצים.

הבוקר החלטנו לבקר רק בעיירה אחת (במקום שתיים), לקום מאוחר ולקחת את הזמן עם ארוחת הבוקר. פינקתי אותנו בפנקייקס ויצאנו מאוחר לעיירה Sirmione. קצת התאכזבנו-מלאת תיירים, חנויות לא מרשימות, אך לפחות פגשנו ברבור תוקפני במיוחד (החצי והקטן זכו לקבל נשיכות).

אחרי ארוחת צהריים מאוחרת (פסטה) הגדולים יצאו עם כריכים לפארק שעשועים (Garda Land) ואני נרגעת לי פה עם הקטן.

מחר ננסה לצאת קצת יותר מוקדם לביקור בעיר Limone (בתקווה שיותר מענינת) ובאגם Lago di Tenno.

הרכב השלישי של החצי הינו אוטומטי, ב"ה, כך שנקווה שהנסיעות תעבורנה בשקט.

חזקו ואמצו. כל הכבוד לך על ההשקעה בקולינריה למרות שהתנאים

בטח לא פשוטים. כיף לקרוא את כל מה שאת מספרת. תעשו חיים.

yela

New member
אוי-אוי-אוי... חבל על זמן יקר שהלך לאיבוד

הם נסעו למודנה בירת הבאלסמי ואת לא ?

נקווה שתסיימו בכיף ובלי תקלות.

מזכירה לי שחשבתי שהלכו הברקסים ב-יוסמיטי פארק, היה לפני מליון שנים, בדיוק כשהתנדבתי בפעם הראשונה לנהוג ברכב אוטומטי... בסוף מצאנו מוסך פתוח באיזו עיירה (בממוריאל דיי) והסבירו שהרכב תקין לגמרי רק הנהיגה שונה בירידות התלולות.
באירופה אוהבים עם הילוכים וזו צרה צרורה.

yela

New member
מצד שני, אתם זוכים לכפל חוויות

כי בכל רכב נתקלים באירועים שונים ומגוון אחר של אנשים. בחו"ל הדברים האלה הם התבלינים של הטיול.

amysh

New member
תעשו חיים!

לימון אמורה להיות מקסימה, גם ריבה שלא רחוקה ממנה. אנחנו באגם גרדה עוד חודש, אקח ממך המלצות וטיפים בהמשך

michalgad1

New member
מזכיר לי נסיעה באנגליה עם הילוכים ועוד נגד הכוון

עד היום לא ברור לי איך החצי עשה זאת. תהנו מהחוויות. נראה לי שזה מה שהילדים יזכרו...

mיטלמן

Well-known member
אין רגע משעמם אצלכם.

הפנקייקים של גארדה נראים מצוין,
לדעתי את סתם "מלכלכת" על בן הזוג, נדמה לי שזה חוסר מזל ותו לא, איך בדיוק מקלקלים מכונית? לא פשוט,
(זה מפי נהגת ותיקה, על אוטומט בארץ וידני בחו"ל, המון פעמים), קיץ, המוני מטיילים ושוכרי מכוניות והמשכירים לא בודקים ו/או מתקנים בין שוכר לשוכרת, לא רוצה סתם להשמיץ, כך נראה לי.
תהנו, מה שזכור לי טוב מסירמיונה הוא שבכל נקודה יש מים כמעט מכל עבר, כן, והחנות של אלסי.
נשיכות ברבור? שאלתם? בדקתם? טטנוס, כלבת של ברבורים? זו הסבתא הפולניה שבי.

אמרלדה

Active member
אוף, זה מעצבן נורא בחו"ל, ימים כאלה

רק כדי לאזן את התמונה לטובת החצי כדאי להזכיר שמישהי כאן לקחה כמה שיעורי תזכורת בנהיגת הילוכים ומישהו כנראה שלא...

אבל הפנקייקים האלה והבוקר העצל מפצים על הכל, לדעתי.

חיבוק.

יפנית 3

New member
אחלה פנקייק,| תמשיכו להנות בטיול ותבלו יפה ובלי תקלות

אחרי כמה וכמה נסיונות התחברות, סוף סוף הצלחתי
י
באוקטובר אנחנו טסים לצפון איטליה

mmw2008

New member
כל כך מוכר מהטיולים שלנו, באותו זמן זה מתסכל ולא נחמד

אבל אחר כך כשנזכרים בזה אז צוחקים

הבנתי שחזרת, אז מקווה שנהנתם