סוף סוף יורד גשם - והמלצה

theshark

New member
סוף סוף יורד גשם - והמלצה

ממש ברגעים אלה, בחלק מהאזורים בארץ יורד גשם - שזה מגניב, אולם גם מסוכן מאוד. הכבישים חלקים בטירוף, כל הג'יפה שהצטברה במשך הקיץ צפה ועולה למעלה והופכת את הנהיגה והרכיבה למאוד מסוכנת. המלצה: אם באזור שלכם יורד גשם - השאירו את האופנוע בבית.

vmisha

New member
../images/Emo207.gif מהם הרחובות "המסוכנים" בת"א?

יש כל מיני שדרות עם עצים מסוימים (לא זוכר את שמם) שגורמים לכביש להיות חלק בזמן/אחרי גשם.
כיכר דיזינגוף היא אחד המקומות האלה. מישהו מכיר עוד?

Red Ross

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo91.gif-האם לסחוב היום חליפת גשם או לא? מק"ם הגשם של "השירות המטאורולוגי הישראלי". אתר שנמצא אצלי במועדפים כבר הרבה זמן, והעוזר לי מאוד להכריע בסוגיה הנ"ל.

Red Ross

New member
הרוכבים בחורף,מתלבטים בנושא זה לפני כל רכיבה.

Red Ross

New member
../images/Emo216.gif אין שקיות ניילון בכיכר המדינה.../images/Emo201.gif

gilbola

New member
אצלנו החורף התחיל אתמול. בלי הגשם, רק הקור.

במקום העבודה שלי, מושב מרגליות למי שמכיר היה אתמול קר כמו אמצע פברואר בת"א.. והייתי עם חולצה קצרה ואופטימית.. אני מחפש המלצה חמה(עם דגש על המילה חמה) לחרמונית. יש לי חרמונית של הצבא אך יש לה 3 חסרונות: 1. היא סופגת את המים ולוקח לה יומיים להתייבש. 2.היא גורמת לניידות משטרה לרדוף אחריי. 3.אני רוכב גם ליד הגבול עם לבנון ומשום מה החרמונית גורמת לי להרגיש כמו מטרה ניידת, לא יודע למה... :) ע"מ לחסוך חשבתי לתפור על החרמונית שלי פלסטיק כזה כמו של החליפות סערה.. האם מישהו עשה את זה פעם, האם זה שווה את המאמץ או לפחות את הכמה מאות שקלים שעולה חרמונית חדשה נגד גשם בחנות. כמה עולה חרמונית שלא בולעת את המים? אני בהחלט מעדיף לקנות חרמונית חדשה בחנות ייעודית, האם מישהו יכול להמליץ על כזו ועל מחירה? תודה. רק באהבה.

kangal

New member
קנה חלפ"ס טובה וגדולה ../images/Emo8.gif

שים על החירבונית. תרגיש כמו דב קוטב ותהיה עצבני באותה המידה
. אישית, בקור הירושלמי (כולל שלג) רכבתי תמיד עם ביגוד תרמי תחתון (גופייה וגטקעס
), חולצה חמה אך דקה, מכנס ג'ינס, מעיל חורף של בלייד, חלפ"ס טובה (ברוש - שיבורכו), מגפי טורינג של הכוכב וכפפות שטח. תמיד היה לי נעיייים
. קח בחשבון שרוב הזמן הייתי על הכביש וכשלא הייתי עליו, הייתי בתוך כל מיני משרדי ממשלה חמים עד שרביים...

למעלה