סוף סוף טעות לטובה של המודלים!

אריאל5

New member
סוף סוף טעות לטובה של המודלים!

נכון להבוקר לאחר שראיתי עדכון אמריקאי ובטח אחרי העדכון היווני לא תכננתי ברד מידי פעם בירושלים. אבל זה המצב וטוב שכך.

בברד אין שום ברכה ידידי אריאל

לכן זו טעות רעה של המודלים,וגם לא ירד ברד רציני אלא נטיפים קפואים דקים...על כול פנים היה מעניין בשעתיים האחרונות,היו רוחות מטריפות,גשם שוטף מידי פעם...והרבה בלגן בכיבישים הרבה הצפות קלות ...מקווה שהנהגים שביננו ישמרו על עצמם. בכול מקרה סופות רעמים לא נשמעו,האם יש צפייה להם בירושלים,או שכמו תמיד אנחנו מקבלים את שאריות המערכת ולכן התאים המפותחים הנושאים סופות רעמים לא יגיע לאזור עיר הקודש?

אריאל5

New member
תלוי איפה!

לא הייתי מתנגד לסופת ברד על הכינרת או מעל אחד ממאגרי המים של ירושלים (בית זית למשל) דבר כזה רק היה עוזר לנו. דבר שני "אקשן" מבחינתי תמיד נחמד. להערכתי גם ירושלים תקבל סופות רעמים מאחר ודרוצית לתל אביב עומדים להיכנס ענני סופה.

בועז ד

New member
הערה..

לחברים שלום: ברד זה טוב..אפילו טוב מאוד ! לא מבחינת הנזקים שהוא גורם אלה מבחינת המצב האטמוספרי כאשר יורד ברד זאת אומרת שיש אי יציבות רבה מאוד ואוויר קר מאוד ברום
בועז

ofirna11

New member
כבר שבוע שאתה מבלבל במוח על י-ם

תסתכל באתר של השמט ותראה שי-ם בין ה5 מקומות שירד הכי הרבה גשם יותר ממקומות בצפון

אריאל5

New member
ירושלים יחסית לא ירד הרבה.

בצפון ברוב המקומות ירד הרבה מעל 100% ממה שהיה צריך לרדת עד עכשיו. בירושלים כמאה. וגם בדרום הרבה יותר ממאה אחוז. יכול להיות שבכינרת ירד פחות מירושלים (גם בזה אני לא בטוח) אבל שם אמור לרדת פחות.

ירושלים אחרי אשקלון בחוסר גשמים

ביחס לממוצע,אז בבקשה לא תקוף אותי בדברים שלא בדקת אני ירושלמי ויודע טוב מאוד שמצבנו לא מזהיר במיוחד... אז בבקשה,לחשוב לפניי שמגיבים... רז

oriregev

New member
אני לא יודע מי אמר את זה אבל...

הייתי היום בירושלים ומי שאומר שהכל שם צהוב ואין בכלל ירוק, אומר שטויות כי הכל שם ירוק ונראה כמו הכרמל! פשוט מקום יפהפה, בשביל אחד כמוני מתל אביב

אכן נכון ירוק ,אבל קיימת מגמה

הפוכה באזורים מסוימים בירושלים בעיקר באזורים הצפוניים הקיצוניים .

טעות לטובה?? מתחילת ה"סערה" 2.6 ממ'

באוניברסיטת חיפה. מ- 8:00 בבוקר 0 מ"מ עגול. כרגע טפטוף הרטיב את הכבישים שכבר התיבשו מזמן.

איזה באסה...באמת עצוב לי בשבילכם

החיפאים..זה באמת לא פייר במיוחד..מקווה לשינו מגמה וגשמים בכול הארץ, אמן

טעות לטובה?? מתחילת ה"סערה" 2.6 ממ'

באוניברסיטת חיפה. מ- 8:00 בבוקר 0 מ"מ עגול. כרגע טפטוף הרטיב את הכבישים שכבר התיבשו מזמן.

termometer

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo7.gif המון המון עננים שחורים משחור

אך גשם...לא... רק רוח רוח רוח

למעלה