סוף סוף חופשה.

סוף סוף חופשה.../images/Emo122.gif

אחרי 5 שנים שלא יצאנו בגלל האוסידי שלי וכל רפרטואר ההימנעויות מגבולות הארץ, אני ובעלי לוקחים אויר, אחרי החגים, עולים על מטוס ויוצאים לחופשה. סוף סוף. אני מחכה לזה (צפון איטליה) ובו זמנית מפחדת מזה. זה הרבה מעבר לרק פחד טיסה, זה המון להסתובב לא באזור הנוחות שלי ופחד מהפתעות מפחידות ולא להסתדר פה ולא להסתדר שם. בשורה התחתונה, כבר יש כרטיס טיסה. אי אפשר להתחרט. הולכים על זה. תחזיקו לי אצבעות.
אני כל כך מקווה שנהנה, במיוחד בשביל בעלי. הוא כל כך סובל בגללי.

לאף אחד לא איכפת...../images/Emo4.gif

פעם הפורום היה יותר פעיל. היינו כותבים משהו והייתה תגובה. הוירטואליות הייתה פחות בודדת...

לגבי הפורום ולגבי החופשה!../images/Emo23.gif

לגבי הפורום - לדעתי הרבה מאוד אנשים שחוקים... מהאוסידי, מחוסר ההיענות למה שהם כותבים, הרבה אנשים שכותבים וחושבים היטב מה לכתוב מתאכזבים שלא אומרים להם תודה אפילו.... וגם בשביל לכתוב צריך להירשם ומן הסתם עובדה זו מרתיעה אנשים רבים. לגבי החופשה - תהנו ותכייפו, מגיע לבעלך, אל תשכחי את עצמך, מגיע גם לך! מאחלת לך הרבה טוב ושמחה! שנה טובה והלוואי נטולת אוסידי!

אמן. גם לך. תודה. ../images/Emo23.gif

מסכימה איתך. יש איזשהוא שקט תעשייתי בפורום שאני לא יודעת להסביר אותו (כבר הרבה זמן למעשה...)

aquarius11

New member
שקט בפורום

בארבע מילים אפשר לתאר את השקט בפורום : "איזה כיף בלי יוסף".... כשהפעילות היתה בשיא, גם אז לא היה נעים במיוחד. לגבי הנסיעה שלכם לאיטליה- שתהיה נסיעה טובה ותהנו. זה אזור נעים ויפה, ותנסי לרגע להתנתק מהכל ולחשוב בגישה אחרת. גישה שאומרת "מה הדבר הכי גרוע שיכול להיות. אני נוסעת לבלות, ובדרך יש סיכוי שאפגוש צלחת לא נקיה או חיידקים באויר. לא אכפת לי ! " אם תכיני את עצמך לאפשרות של "הרע מכל" אולי זה יעזור. אצלי זה תמיד עובד. בתוך תוכך את בודאי יודעת ש"הרע מכל" הזה לא משקף באמת את המציאות אלא רק את הפחדים הלא הגיוניים שלך.

תגובה

אני דיי קוראת סמויה בפורום , אבל קראתי פעם על הפחד שלך ממטוסים. אני חושבת שאת עושה מעשה גדול , ושבטוח יהיה לך כיף . מה שכן תגידי לאוסידי שאין לך כסף לממן גם לו כרטיס ולכן יצטרך להשאר בארץ.
נקווה שעד שתחזרי הוא ישתעמם ויעלם! נראה לי שתגיעי להחלטה שאת הולכת להינות וכל השאר לא מזיז לך , ואם יש מחשבה מפחידה "תבטיחי" לעצמך שתחשבי עליה , אבל רק אחרי שתחזרי לארץ.... ועד שתחזרי היא בעזרת השם כבר תשכח מזכרונך.. לגבי הפורום , יש פה אנשים אמיצים שמתמודדים כל יום , וכן , זה מתיש. ולא תמיד יש כוח לעודד מישהו אחר כשמרגישים לא טוב, אבל תזכרו שכולנו אחים לאותה צרה , וגם נצליח להתפטר ממנה ולהיות מחושלים וחזקים יותר. אנטיתזה , חזקי ואמצי , את נותנת כוח להרבה אנשים !

אמא11

New member
אנטיתזה גלגל יקרה מאד../images/Emo24.gif

אני אחזיק לך אצבעות חזק חזק ואני בטוחה שתהנו בחופשה. מצטערת שלא הגבתי מיד - לא הייתי יומיים בפורום ורק עכשיו נכנסתי ו...וואו - מלא הודעות. איטליה נפלאה. שנה טובה והתגשמות התקוות האהבה תמי (גמאני נוסעת לחופשה - לאילת..)

DOCTOR W H O

Member
מנהל
מחזיקה לך המון אצבעות

אני מקווה שרק תהני ושהאוסידי לא יפריע בכלל! נסי לחשוב רק על הדברים הכיפיים שיהיו שם. אוהבת

יפה מאוד

מאחל לך המוןן המוןן בהצלחה בחופשה....אני לפני איזה 4 חודשים לא הייתי מאמין שאני ייצא לחופש לפחות בשנים הקרובות ...אבל איכשהו דבירם משתניםם...והאו סי די כבר פחות מפחיד,,כבר משעמםםם אפילו... מקווה שאצא לחופשה,עוד איזה חודשיים ואולי הוא יפתיע אותי שם ... אבל אני לא יופתעע חחח אני מחכה לו!~ =)

למעלה