סוף סוף חדשות טובות- איזה כיף !!

• פותח הנושא dinn1
  • פורסם בתאריך

dinn1

New member
סוף סוף חדשות טובות- איזה כיף !!

אז אחרי כל הלחץ של התקופה האחרונה , ואחרי שכל פעם אני יוצאת בוכה מהרופא שלי- הייתי היום שוב בהערכת משקל אני בשבוע 28+3 , לפני שבועיים הקטנה שקלה 850 גרם והיא היתה קצת קטנה לשבוע שלה, אז הרופא אמר שאני אחזור על ההערכה כדי לראות מה קורה והיום- הקטנה שוקלת 1.300 ק"ג !!! היא נתנה בשבועיים האחרונים קפיצה ענקית , והחיוך לא יורד לי מהפנים כל היום מרוב שמחה- כמעט קפצתי באמצע הבדיקה על הרופאה בשביל לנשק אותה
- אמרתי לה שעכשיו באמת יהיה לי חג שמח ואחרי הבדיקה- מרוב שהיה לי מצב רוח טוב , הלכתי והפצצתי בקניות- אז כולם מרוצים .... מקווה שימשיך ככה
ורק יהיה טוב

dinn1

New member
תודה לכן - רק תתארו לעצמכן כמה זה כיף

לשמוע שהקטנה באחוזון 60 מבחינת המשקל- הבת הקודמת שנולדה פגית תמיד גירדה בקושי את האחוזון ה-20 , ובסוף גם נולדה קטנטונת והלוואי וזו תהיה בובה שמנה ...חחח - אף פעם לא ילדתי במשקלים גדולים- מעניין איך זה להחזיק תינוק גדול בידיים - ממילא אני מיועדת לקיסרי אז אני מרשה לה להשמין חופשי... ובכלל - היום זה יום מיוחד- בדיוק לפני שנה- 5/9/06 - היה התל"מ של הקטנה שלי, אבל היא החליטה להפתיע ויצאה חודש וחצי לפני הזמן

dinn1

New member
מקפיצה לעצמי- אני רוצה שכולם ידעו כמה אני

שמחה ומאושרת !!!!!!

טאקית24

New member
נהדר!!

טוב לשמוע.. קפיצה בהחלט ענקית.. הקטן שלי שקל בשבוע 27 950 וביום ראשון הולכת להערכת משקל.. מעניין כמה הוא עלה, מה שכן נהיה לי כבבבבבבד..

ניקולי

New member
איזה יופי ../images/Emo24.gif

את רואה ,? אין מה לדאוג הכל בסדר עם הפשוש שלך.. ואת תראי גם תזכרי מה שאני אומרת לך בעZ"ה הכל יעבור בשלום

dinn1

New member
ניקולי- מהפה שלך... ישר למעלה

גם אני מתפללת שבע"ה הכל ימשיך תקין ומה איתך? משמינה לך בשקט?

ניקולי

New member
אני ?

משמינה לי מיום ליום... מפזרת את ימיי במנוחה אנשים מביטים סביבי שואלים עד מתי עוד אנוח... חחחחחחחחחחח
אני בסדר גמור מתוקה חוץ ממה עכשיו שמעתי בחדשות
מפחיד אבל נשרוד

dinn1

New member
ניקולי- קרעת אותי -כשקראתי את מה שכתבת ישר

עלה לי בראש שיר: כך הולכים השותלים רון בלב ועץ ביד .... ולמה דווקא השיר הזה??? נשבעת לך שאני לא יודעת - כנראה הטמטמת בשיאה
- כל היום אני שרה לקטנה שלי שירי ראש השנה, ופתאום הגענו לטו בשבט בעלי התקשר מקודם לספר לי מה היה בחדשות- הודעתי לו חגיגית שהפעם זה לא מעניין אותי, ובמלחמה הזו אני לא יולדת !!! אין מצב !!! במלחמה הקודמת כמעט נפל טיל על הפגיה ואני חשבתי שאני מתה מרוב פחד , זה הספיק לי לכל החיים

dinn1

New member
טאקית- על זה אומרים - וזוהי רק ההתחלה .....

מה שמצחיק הוא שעליתי בחודש האחרון רק חצי ק"ג במשקל- אז מסתבר שכנראה אני לא עליתי....רק היא !!

למעלה