סוף סוף גם העולם יידע!

havlaz

New member
סוף סוף גם העולם יידע!

סקר חדרי האוכל של עיתון ב"מחנה" - ציון גרוע ביותר לשלישות רמת גן.. מזל לטבח שהגיעו ביום של השניצל, כי ביום של הקבב-לוף אני לא מרחם על הביקורת שהוא היה מקבל... (ושיש רק חלבייה, ושום מקום שמוכר בשר בבסיס, זה די עצוב לחיילים..) ומה דעתכם על חדרי האוכל שלכם?

סנאי נדיר

New member
גם החדר אוכל בקריה לא קפולסקי.

קבב-לוף והמבורגר סויה, כמובן שניצל עם בקבוק שמן שלם בתוכו ובתוך הצ'יפס. גועל נפש.

yon2k

New member
אני דווקא מצאתי

שאם שמים על כל דבר בפיתייה קטשופ הוא ישתלט על הטעם ויהיה סביר. אבל אין אוכל יותר גרוע מהאוכל של בה"ד 7, הבסיס היחיד בצבא שלא ראיתי בו חתולים.

havlaz

New member
זה ידוע שאת הכסף בבה"ד 7

משקיעים בפרחים ובפיטוניות של בן שושן במקום באוכל

Shayks

New member
איציק, 100 שקל עכשיו אם אתה יודע

את השם הפרטי של בן שושן...

MaD-d0g

New member
אממממ

איציק והייתי מעלה תמונה די נחמדה שלו עם משחק מילים אבל יגידו לי אסור

havlaz

New member
זה סדרת כתבות..

כל שבוע 2 חדרי אוכל אחרים. השבוע זה היה חר"פ צריפין ושלישות רמת גן.

יניב100

New member
תעלה אותם אם לא קשה לך

אני קראתי רק על הקיריה והבנתי למה אחותי לא נוהגת לאכול בחד"א.

תהילולה

New member
מצפה עדי... (או לחלופין זרעית)

במצפה עדי האוכל סבבה לגמרי, אין טענות ויש לפעמים ימים של שניצל וצ'יפס ואורז ויש תמיד מבחר ענק לסלטים ולאוכל החם ולצמחוניים. בזרעית האוכל בכלל פצצה ואין מה להגיד... אני אהבתי!! ולגבי בה"ד 11, יש לו ת'ימים שלו :) בגדול לא רע.

סאב1

New member
בתור אחד שעשה אבט"ש בזרעית

אני מסכים איתה! האוכל של מצפה עדי פשוט מזון מלכים! הטבח שם (שרון קוראים לו לא?!) שמעתי שהוא מילואימניק והוא עובד בבית מלון באילת מה שביאס אותי אצלו זה הפשטידת ירקות שנראית זוועה אבל חוץ מזה - אצלו אף פעם לא תצאו רעבים

תהילולה

New member
מצפה עדי זה מקום שמתחלפים בו

אז שרון לא היה שם :) אבל יש הרבה משאבים להכין מהם דברים טעימים והטבחים הדרוזים שלנו לא חוסכים בהשקעה על האוכל... אנחנו חוזרים לזרעית עוד שבוע תודה לא-ל חוזרים למעדנים :)

Almost Famous

New member
שלישות רמת גן ../images/Emo5.gif

חדר האוכל של השלישות קיים, והעולם שותק. אני משרת בבסיס כבר שנה, ולא אוכל בחדר אוכל כבר שנה.

למעלה