הי מזל טוב הרבה הצלחה
הי מיצי מתוקה הרבה הצלחה בפורום החדש שיהיה הרבה עבק כוכבים ושזה ימלא לנו הרבה בחיים שיהיו לנו חלומות משותפים ללכת על המדרכה ולשים רגליים וידיים במלט זו תהייה ברכה הרבה שחקנים שחקניות ימלאו לנו את החלל ולנו יהיה הרבה אושר וזה מהולל אני מקווה שלכולם יהיה שקט ושלווה ושכל כוכב ינצנץ באהבה אוהבת מיטל ולהתחיל את כל העניין אהובי האחד ולא היחיד גייל הרולד , רנדי הריסון , מאט דיימון ,קיאנו ריבס ,קווין בקון ,בראד פיט,אדווארד נורטון, בן אפלק קווינטין טרנטינו, טום הנקס, דנזל וושינגטון, כרסטיאן בייל מתיו מקונהי,טובי מגוויר,פרדי פרנז ,איאן מקרגור ,ברנדון פריזר,הרוי קייטל,ג´ון קיוזאק,יו גרנט,דיויד בארנז,ליאם ניסן כמובן זהו להפעם זו רשימה חלקית ולא מחייבת ולא לפי סדר מסויים חוץ מגייל הוא ראשון
. ג´וליה רוברטס,שרה מישל גלר,סנדרה בולק, טיילר מור,ליב טיילור, אני לא ממש טובה בשמות של שחקניות אבל זו שיחקה בלפגוש את ג´ו בלק ,מימי רוג´רס בכל מקרה הרשימה אכן ארוכה ותגיע שוב סרטים אהובים מועדון קרב מטריקס מאחורי קו אויב לפגוש את ג´ו בלק כל הסדרה של מלחמת העולמות שובו של הג´די אמריה מכה שנית אפיסוד 1 וכו סיפורו של וויל הנטינג הסיפור שלא ניגמר, וולו והנסיכה , הנסיכה הקסומה ריקוד מושחט פורסט גאמפ עכבר המולים דיסני: טרזן, מלך האריות, הרקולס ,שרק. ועוד ועוד ועוד פשוט אני כרגע לא זוכרת החדש של טום קרוז מהולל אוהבת הרבה הצלחה מיטל