סוף כל סוף קיבלתי כוכב על המדרכה

jimcarrey

New member
מזל טוב ובהצלחה עם הפורום החדש

אני יבוא לכאן המון כי זה כוכבים , וזה מה שאני הכי אוהב

GirlFriend

New member
../images/Emo50.gif|מלט|רעיון יפה לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

|מלט|רעיון יפה לפורום

מיצי007

New member
סוף כל סוף קיבלתי כוכב על המדרכה

ברוכים הבאים לפורום "אבק כוכבים"
,מקווה שתהנו משהותכם פה,ומקווה לראות אותם לעיתים קרובות. לכל פניה,תלונה או סתם שטות-צרו איתי קשר במסר. בשביל זה אני פה

MEYTALUG

New member
הי מזל טוב הרבה הצלחה

הי מיצי מתוקה הרבה הצלחה בפורום החדש שיהיה הרבה עבק כוכבים ושזה ימלא לנו הרבה בחיים שיהיו לנו חלומות משותפים ללכת על המדרכה ולשים רגליים וידיים במלט זו תהייה ברכה הרבה שחקנים שחקניות ימלאו לנו את החלל ולנו יהיה הרבה אושר וזה מהולל אני מקווה שלכולם יהיה שקט ושלווה ושכל כוכב ינצנץ באהבה אוהבת מיטל ולהתחיל את כל העניין אהובי האחד ולא היחיד גייל הרולד , רנדי הריסון , מאט דיימון ,קיאנו ריבס ,קווין בקון ,בראד פיט,אדווארד נורטון, בן אפלק קווינטין טרנטינו, טום הנקס, דנזל וושינגטון, כרסטיאן בייל מתיו מקונהי,טובי מגוויר,פרדי פרנז ,איאן מקרגור ,ברנדון פריזר,הרוי קייטל,ג´ון קיוזאק,יו גרנט,דיויד בארנז,ליאם ניסן כמובן זהו להפעם זו רשימה חלקית ולא מחייבת ולא לפי סדר מסויים חוץ מגייל הוא ראשון
. ג´וליה רוברטס,שרה מישל גלר,סנדרה בולק, טיילר מור,ליב טיילור, אני לא ממש טובה בשמות של שחקניות אבל זו שיחקה בלפגוש את ג´ו בלק ,מימי רוג´רס בכל מקרה הרשימה אכן ארוכה ותגיע שוב סרטים אהובים מועדון קרב מטריקס מאחורי קו אויב לפגוש את ג´ו בלק כל הסדרה של מלחמת העולמות שובו של הג´די אמריה מכה שנית אפיסוד 1 וכו סיפורו של וויל הנטינג הסיפור שלא ניגמר, וולו והנסיכה , הנסיכה הקסומה ריקוד מושחט פורסט גאמפ עכבר המולים דיסני: טרזן, מלך האריות, הרקולס ,שרק. ועוד ועוד ועוד פשוט אני כרגע לא זוכרת החדש של טום קרוז מהולל אוהבת הרבה הצלחה מיטל

Kamila again

New member
וואו היא ממש יפה זו זאתי מ....

שכחתי.....
כן......... נו... להיזכר... אה כן!!! באפי!!! יפ הצלחתי!!
אוקיי לא לשים לב אליי מתוסבכת! *.* אוקיי החלטתי שאני מאוהבת בפרצוף הזה @.@ הוא כל כך חמודוני.. לא? עזבו.... אני מאמצת לי את הפרצוף ולא אכפת לי! :) ממורפי...(שם חיבה)

gracie

New member
הפורום הוא רק על שחקנים?

או כוכבים בכללי? ועוד שאלה: הנסיך וויליאם נחשב כוכב?

מיצי007

New member
בעיני כן../images/Emo41.gif

אבל לא ממש נדבר עליו בפורום. כי הוא כוכב מלכותי\תקשורתי יותר מאשר כוכב קולנוע שזה נושא הפורום

Kamila again

New member
היא ממש יפה!!!

אמרתי את זה כבר לא??? נא... עזבו!!! (ילדה מתוסבכת) האמת בדוסון קריק היא לא ממש יפה היא נראית קצת ילדותית לא? אבל פה היא ממש, אבל ממש יפה...@.@ (אין לי מושג למה שמתי את הסימן הזה... עזבו!!!

למעלה