סוף השנה הוא הזדמנות מצוינת לדבר על

סוף השנה הוא הזדמנות מצוינת לדבר על

טופסולוגיה. ערימות הדו"חות שאני צריכה להכין כבר מכסות את המסך, למעשה הן קפצו מתוך המחשב ועכשיו כל האותיות מפוזרות על הרצפה. אוף
. להתחיל לאסוף את כל האותיות האלו זה די תיק
. גם ככה כל השנה הדו"חות זה מה שהכי מוציא את החשק. אבל מה שהכי דבילי בכל הענין המעיק וחסר הטעם הזה, הוא שהרבה פעמים קורה, שאחרי סוףסוף סיימתי איזה דו"ח, הוא פתאום מתגלה כמאוד משמעותי. למעשה דו"חות הם סוג של הבהרת מחשבות או התמצאות ברצף העבודה, במיוחד בטיפולים ארוכים. מצד שני, כמה זה כבר קורה ? בטח לא באותו הקצב שבו אני נדרשת להפיק אותם. וכן אני חוזרת להגיד: אוף !
אז כמה דוחות נשארו לכם עד מועד פקיעת 2004 ? מה היחס שלכם לדוחות ? כמה זמן לוקח לכם להכין דוח ממוצע ? מתי יגיע המשיח ?

hana5

New member
לדחות דוחות

כרגע תוך כדי שאת שואלת יש לי שלושה אבחונים אחרונים שמסתכלים עלי מהשולחן, אתמול הבאתי אותם מהעבודה כדי לסכם בבית והיום בבוקר אחרי שלא נגעתי אתמול החלטתי לקחת אותם לעבודה כדי להספיק בין לבין. בסופו של דבר הם חזרו אל השולחן שלי בדיוק כמו שעשו בשבוע האחרון. בחיי שאני לא עצלנית, רק עייפה.

ayeletg1

New member
כנראה שכולנו באותה הסירה../images/Emo53.gif

רק שנראה לי שבמקרה הזה צרת רבים - נחמת שוטים.. כי איך שלא נסתכל על זה הדוחות לא יכתבו מעצמם.. אני רק סיימתי לסכם ולהקליד את כל האבחונים וכבר הודיעו לי במתי"א להגיש דוחות אמצע שנה ( שנת לימודים ). ולחשוב שיש ילדים שראיתי רק 3 פעמים.. היחס שלי לדוחות אמביוולנטי כי מצד אחד זה באמת המון עבודה. אני רוצה להיות מספיק רהוטה ורוצה שכל מי שיטרח לקרוא יבין בדיוק למה התכוונתי, ורוצה שזה יקיף הכל ויהיה מקצועי ו.. ו.. וכך כל סיכום לוקח לפחות שעה וחצי וזה נורא מעיק. מצד שני הדוחות , כמו שאמרה מיכל , מאד מארגנים , מקיפים ומבהירים גם לנו דברים ואז זה כבר חצי דרך להצבת המטרות ולתכנון ההתערבות.אז לכל המדווחות- עבודה נעימה!

למעלה