אין בעיה, מתכון לסלוף ../images/Emo13.gif
1 ק' קמח רגיל 25 ג' שמרית או שמרים יבשים 1/2 חב' מרגרינה רכה מאד 1-2 כפות מלח 1 שקית אבקת אפיה 3 כוסות מים פושרים לשים הכל ביחד, ונותנים לנוח שעה עד שתופח ללוש שוב ושוב תפיחה של חצי שעה ליצור כדורים בגודל כדור בייסבול בערך, ולהניח על משטח מקומח. מנוחה של חצי שעה נוספת מחממים גרילר, פותחים על כדור לעלה גדול ועבה קצת ומכניסים לגרילר עד שרואים שאפוי. תוספת שאני מוסיפה מתוקף היותי תימניה שגדלה על הפיתות של סבתא מרגלית ז"ל: להשרות 2 כפות גרגרי חילבה למשך הלילה, לסנן מעט מהמים ולטחון היטב עד קבלת משחה. כשמניחים את הפיתה בגרילר, לוקחים מעט מהחילבה הטחונה ומורחים באופן לא אחיד על פני הבצק וממשיכים לאפות כרגיל. טעים טעים טעים דוגמא לסלוף בתמונה, הפיתות שבצד שמאל, אומנם אלו פיתות עירקיות, אבל כך סלוף צריך להראות בגודל ובצורה (רק שעבה יותר) בתאבון