סוס מסילתי....יש חיה כזאת?

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member

דיווח מיוחד ובלעדי ל"פתוז תחבורה"

בעייה !

דיווח מיוחד ובלעדי ל"פתוז תחבורה"
בעייה !
כשאני נכנס לפתוז הזה ישר קופצת תוכנת ההורדת שרוצה להוריד את הסרטון וכשאני לוחץ לראות את המאמר המלא זה נשאר באותו המקום עם הודעת שגיאה ושוב הסרטון רוצה לרדת (כמה פעמים להוריד אותו ?)

fireman

New member
לחברת נתיבי איילון יש מצלמות

חחחחח יפה יפה
מי צילם את התמונות??? או שהם העלו לרשת את זה אחר כך ואיך הוא הגיע לשם בכלל
בקרה שעובדות 24 שעות ביממה וניתן לצפות בשידורים באופן חופשי מאתר חברת נתיבי איילון. אני צילמתי את המסך (ממש ממש צילמתי, עם מצלמה דיגיטלית) והעליתי לכאן את התמונות מאחר ואין אפשר לעשות print screen לסטרימינג (שידור וידאו)

omer landau

New member
כן זה מה שרציתי לדעת....

בקרה שעובדות 24 שעות ביממה וניתן לצפות בשידורים באופן חופשי מאתר חברת נתיבי איילון. אני צילמתי את המסך (ממש ממש צילמתי, עם מצלמה דיגיטלית) והעליתי לכאן את התמונות מאחר ואין אפשר לעשות print screen לסטרימינג (שידור וידאו)
כן זה מה שרציתי לדעת....
מי צילם לגבי המצלמות באתר של נתיבי איילון אני יודע כמה זמן הסוס עמד שם ?? ובמקרה נתקלת בסוס או ששמעת עליו? אבא שלי עובד באחד הבניינים של מתחם הבורסה ברמת גן ומהחלון שם רואים את כל הציר עד עזריאלי שחיכיתי לו יום אחד השתעממתי וצפיתי ברכבות הנוסעות חבל שלא אמרתי לו ישר על הסוס

fireman

New member
חבר טוב מהרכבת דיווח לי

כן זה מה שרציתי לדעת....
מי צילם לגבי המצלמות באתר של נתיבי איילון אני יודע כמה זמן הסוס עמד שם ?? ובמקרה נתקלת בסוס או ששמעת עליו? אבא שלי עובד באחד הבניינים של מתחם הבורסה ברמת גן ומהחלון שם רואים את כל הציר עד עזריאלי שחיכיתי לו יום אחד השתעממתי וצפיתי ברכבות הנוסעות חבל שלא אמרתי לו ישר על הסוס
חבר טוב מהרכבת דיווח לי
שיש סוס שמסתובב על המסילה בין תחנות השלום למרכז בת"א. מייד פתחתי את שתי המצלמות של נתיבי איילון בשני המחלפים והפלא ופלא הם קלטו אותו שם והתמקדו עליו. את צילום התמונות והעלאתן לרשת אני עשיתי.

טוארג

New member
גם אני עובד במתחם הבורסה

כן זה מה שרציתי לדעת....
גם אני עובד במתחם הבורסה
אבל מהחלון שלי רואים פחות... אבל שומעים את כל הרכבות.

fireman

New member
איזה קישורים?

הקישואים באתלר לא עובדים!
איזה קישורים?
עשיתי בדיקה כללית, הכל עובד.... נסה לרענן את העמוד הראשי של האתר ולאחר מכן כנס לכתבה ותרענן גם אותה. עשיתי שם כמה וכמה עדכונים ויתכן שלא התקבלו אצלך עדיין. האם זה מראה לך דף שגיאה או שהוא מראה מסגרת של תמונה עם איקס קטן בפינה?

ערן האם קראת את תגובתי הראשונה כאן?

איזה קישורים?
עשיתי בדיקה כללית, הכל עובד.... נסה לרענן את העמוד הראשי של האתר ולאחר מכן כנס לכתבה ותרענן גם אותה. עשיתי שם כמה וכמה עדכונים ויתכן שלא התקבלו אצלך עדיין. האם זה מראה לך דף שגיאה או שהוא מראה מסגרת של תמונה עם איקס קטן בפינה?
הבעייה בעינה עומדת ולצערי הרב אינני יכול לראות את הכתבה ובנוסף לכך הסרט רוצה לרדת כל המן. מה יהיה?

fireman

New member
אני עם יוני בקשר לגיבוש פתרון

הבעייה בעינה עומדת ולצערי הרב אינני יכול לראות את הכתבה ובנוסף לכך הסרט רוצה לרדת כל המן. מה יהיה?
בנושא.... בינתיים אתה מוזמן להכנס לכתבה בקישור ישיר..... אני מקווה שנצליח לפתור את העניין הזה במהרה.... חבל מאוד שכשאני מעלה הודעות בהן אני שואל אם הכל בסדר אף אחד לא טורח להגיב, הדבר הזה מונע ממני את האפשרות לקבל את המשובים של הגולשים לגבי בעיות ולפעול לתיקונן בו במקום כאשר אני ויוני מבצעים עדכונים באתר. קישור לכתבה

תודה רבה !

בנושא.... בינתיים אתה מוזמן להכנס לכתבה בקישור ישיר..... אני מקווה שנצליח לפתור את העניין הזה במהרה.... חבל מאוד שכשאני מעלה הודעות בהן אני שואל אם הכל בסדר אף אחד לא טורח להגיב, הדבר הזה מונע ממני את האפשרות לקבל את המשובים של הגולשים לגבי בעיות ולפעול לתיקונן בו במקום כאשר אני ויוני מבצעים עדכונים באתר. קישור לכתבה
תודה רבה !

צחקן

New member
לא. כשאני לוחץ "למאמר המלא" ..

לא. כשאני לוחץ "למאמר המלא" ..
ב"ה אז הוא פותח לי במקום את הכתבה את העמוד הראשי. ולא, וגם הקישור הזה לא עוזר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה