סוגי קירות גבס

מ י ק י2

New member
סוגי קירות גבס

שלום לכולם! אני משפץ את הבית בחלק מהמקומות עלי לשבור קירות ולבנות מקירות גבס קירות אחרים בתוך הבית. לקחתי מספר הצעות מקבלנים ועל ידי אחד מהם נאמר לי שקיר גבס ירוק הכי מומלץ??? האם כך הדבר?איך בכלל ניתן להבדיל ביניהם??האם הכי יקר הוא גם הכי טוב?? איזה סוגים קימים בשוק? תודה מיקי.

גל ירון

New member
סוגי קירות

יש שני סוגי קירות גבס עיקריים (יותר נכון ציפויים) גבס בעל ציפוי לבן וגבס בעל ציפוי ירוק הירוק עמיד יותר ללחות(לא קשור לרטיבות) ולכן מומלץ לשים אותם במקלחת. חוץ מזה אין הבדל בקירות, לקיר פנימי רגיל משתמשים בלבן ובמלא צובעים בסופרקריל (או נירלט רק לא יעקובי). שנותן עמידות לקיר מפני רטיבות. ישנו גם לוח לקירות חיצוניים אבל הוא הרבה יותר יקר בסביבות ה100 ש"ח ללוח לעומת 24 ש"ח של לבן או 34 ש"ח של ירוק

יניבוש22

New member
ישנם כמה סוגי לוחות גבס

ולהם גם כמה שינויים לכל סוג פלטה יש עובי מסויים יש פלטה לבנה יש ירוקה נגד מים ויש אדומה נגד אש במידה ותצטרך עזרה אני עובד עם חברה קבלנית לגבס הטלפון שלהם הוא 050-6990061/59

מ י ק י2

New member
תודה, דרישות מקבלן

מה לדרוש מהקבלן לקירות פנים הבית,במקלחת,וסגירת 50% מהויטרינה(2 מ"ר)-קיר חיצוני?? תודה, מיקי

גל ירון

New member
תלוי מאוד בקבלן

תלוי בטיב בעבודה של הקבלן ובד"כ ברצון שלו מה לשים. כעיקרון פנים לבן מקלחת ירוק ועם הויטרנה שלך לא מקבלת גשם ישיר אפשר לשים גם ירוק ועם היא מקבלת גשם ישיר היתי ממליץ על פתרון אחר מגבס אפילו שיש קירות צמנטבונוד לחוץ אבל צריך להיות ממש מקצוען לעבוד איתם.

מ י ק י2

New member
עזרתם לי...החלפת כל הצנרת!

מלבד קירות הגבס,אצטרך להחליף את כל הצנרת בבית!!(5 נקודות+-), מה עלי לדעת?איזה סוגים קימים בשוק?וכמובן מה מומלץ??? תודה, מיקי

smallstorm63

New member
מיקי

צנרת מטיפוס SP עם אישור מתקין של החברה כולל בדיקת לחץ ואחריות. האביזרים? השוק מוצף רק לבחור...

למעלה