סוגייה מעניינית שהעלה ארי שמאי..

שחר .ו

New member
סוגייה מעניינית שהעלה ארי שמאי..

גברי לוי הצטרף לנסיעתו של שחר לערעור בשוויץ, על כך אין מחלוקת. השאלה הנשאלת היא, מי מימן את נסיעתו, כרגע 2 דברים ברורים, לא גברי שילם על הנסיעה ודובר ההתאחדות לא מוכן להגיב בעניין. נותרו 2 אופציות, או שהנסיעה שולמה מכספי ההתאחדות (כלומר כספי ציבור)שזה חמור מאוד שהאדון לוקח כספים כדיי לסייע לקבוצה ישראלית שמייצגת רק את עצמה. או..ששחר\מכבי חיפה שילמו על הנסיעה וכאן יש פגם אתי חמור מאוד בהתנהלותו של גברי לוי שלמעשה קיבל טובות הנאה מקבוצה מסויימת.. וכל זה קורה בשבוע שהכהונה הוארכה בעוד 4 או 5 שנים.. בושה!

הכי מתסכל זה שלפי ההסכם הזה..

גברי יהיה היו"ר במשך 5 שנים גם אם כל קבוצות מכבי יעלו לליגת העל וכל קבוצות המגל תרדנה איך גוש "מכבית"ר" הכה לוחמני מהעבר ויתר כך לרקדן למען השם
כל העולם כולו שונא את הפועל ש-ו-נ-א את ה-פ-ו-ע-ל

MoTi_NiMnY

New member
גוש מכביתר? בולשיט

כל האנשים בהתאחדות אוכלי חינם מקבלי טובות הנאה בעלי קשרים וקומבינות יד לוחצת יד גם יד של רקדן

אבל מי קבע שיו"ר ההתאחדות חייב לבוא

ממרכז הגועל???? לקבוצות מכבי יש הרבה יותר תומכים אז איפה הצדק לעזאזל???

one1

New member
ההסכם הוא, למיטב הבנתי

שגברי יהיה חמש שנים יו"ר, ואז נציג של מכבי ימונה לשלוש שנים.

MoTi_NiMnY

New member
זה לא משנה מסמ"א

נציג הפועל או נציג מכבי בעהמרכזים הם רוח רפאים שמטילה את צילה על הכדורגל והספורט זה הכל זה שישימו נציג מרכז מכבי לא יפתור את בעיות הכדורגל או גברי לוי שיש לנו כי זה אותו חרא רק שלא קוראים לו קומוניסט...

גם אני נגד מרכזי הספורט בפרינציפ

אבל כל עוד הם קיימים צריך שיהיה סדר והגינות

MoTi_NiMnY

New member
סדר והגינות יהיה

כשאבי נימני יניף את גביע העולם בכדורגל או לחילופין למען הצניעות את גביע אירופה לקבוצות אלופות הידוע לכל בשם (ליגת העלובות) לא ככה? נהנית מהקונצרט הליטאי רונן ?

MoTi_NiMnY

New member
עכשיו כשאמרת את זה

לא רק שחידשת לי... (פשוט לא עניינו אותי עדין מספיק בשביל לחפש עליהם מידע) אלא נתת לי הרגשה שאנחנו עומדים להגיע לאייברוקס (סיכוי לא רע אפילו)

FOLLOW FOLLOW

אני מאוד מקווה שזה לא יקרה כי אחרת אאלץ להתפלל שהעולם ייחרב
אבל יהיה נחמד אם תומכי המגל ישחקו שם אגב,אם זה יקרה תבוא לעודד את ריינג´רס נגדם??

MoTi_NiMnY

New member
כל עוד זה לא יחפוף לגומלין שלנו...

אני לא מסוגל לעשות משהו אחר בזמן משחק של האימפריה הישראלית היחידה אבל אם זה יהיה בשעה אחרת כמו הפעם נשמע מצוין :)

ושלא יובן לא נכון!!!

אני לא כמו הקומוניסטים שבאים לעודד נגד מכבי אפילו אם זה החמא"ס אלא זה שאני פשוט אוהד ריינג´רס מהתקופה של אבי כהן ובוני גינצבורג ששיחקו שם אם הם ישחקו נגד ולנסיה או קבוצה אחרת אני לא אטריח ת´צמי

שחר .ו

New member
מדהים. אתה לא מסוגל להסתכל טיפה

הצידה מהאינטרסים הצרים שלך (או יותר נכון של המרכז המחורבן שלך) ולחשוב מה באמת יעשה טוב לכדורגל. אלדד ברוקמן הזה הוא מושחת בדיוק כמו גברי ואולי אפילו יותר מה שאומר שמצפות לנו לפחות עוד 8 שנים של שחיתות.. לא משנה בכלל שהאופזיציונר הכי חזק של גברי הוא תאומים, אחד מבעלי הפועל ת"א (נושאת הדגל של הפועל), אותך פשוט מעניין מי יעמוד בראש המוסד הזה. זה כשתאמר לי שבגלל שאתה איש ימין , אם עראפת יעמוד בראש הליכוד אתה תרצה אותו כראש ממשלה. מצידי שזה שיעמוד בראש ההסתדרות יהיה משמשון, העיק´ר שיהיה מנהל תקין ושהכדורגל הישראלי, סוף סוף, יתחיל לצעוד קדימה!

Red Man

New member
שחר!!

הבן אדם אה רק שתן צהוב...הרי כל אלה שמנהלים את המועדון המושתן הם צדיקים גמורים...עלק בכלל, רונן הוא איש אהבה!! (לבני מינו ,נו טוב, גם זה טוב..
)

למעלה