סדר יום ממוצע לע.בית עייפה:

סדר יום ממוצע לע.בית עייפה:

3:30 השכמה. 4:00 להכניס כלים למדיח ולשטוף את הכיור. 4:45 לקפל את הכביסה שהכנתם מהערב הקודם. 5:15 להכין כריכים לבית ספר. 5:45 להכין בגדים לבית הספר ולגן לקטנים. 6:00 להכין את הסלון לשטיפה. 6:15 כנ"ל מרפסת ומטבח. 6:25 למלא קומקום ולהפעיל. להכין להם כוסות עם אבקות לכל אחד מה שהוא אוהב 6:45 להתחיל להעיר אותם או לסירוגין להפעיל טלוזיה על תוכנית הבוקר טוב בערוץ 22 הם קמים מהרעש. 7:15 לשחרר את הילדה להסעה לבית ספר אחרי שבדקת שיצאה נקיה ומסודרת וגם הספיקה לעבור במטבח לשתות שוקו. 7:30 לשחרר את האחרות למוסדות שלהן. 7:35 להשתטח על הספה בסלון מול כוס קפה ועיתון. להאנח עוד בוקר יצא לדרך. 8:00 להתחיל לעבוד. לשטוף, לקפל כביסה, להכניס לארונות, להחליף מצעים, לקפל שמיכות, לרענן כריות על החלון (לא לשכוח לבדוק שאין גשם ולא קר מדי לפתוח אותו). 10:45 להכנס שוב לסלון הנקי, להוריד את השולחן, לפרוס שטיח, להכין שתיה חמה ולהתרווח מול הטלויזיה ל-35 דקות ל"תשוקות". 11:40 להתחיל לתכנן ארוחת צהריים. 13:00 להתחיל לקבל ילדים בבית , להגיש צהריים, לדאוג שהחליפו בגדים לנקי ויבש, לבדוק שמא יש שיעורים ולא מספרים לי, לבדוק שהכינו שיעורים כמו שצריך, לוודא שאין מבחנים באופק שלא יודעים עליהם או כאלה שקיבלו ציון לא הגיעו הביתה משום מה. 15:50 לרדת לאסוף ילדה מהסעה. 16:00 לשבור את הראש איך להעסיק 3 ילדים ושהבית ישאר על כנו במשך 3.5 השעות הקרובות. די מצליחה אני חושבת. 19:45 להתחיל ארגון ערבף מקלחות, פיג'מות, ארוחת ערב. 20:30 יאללה למיטות. 21:10 מותשת באפיסת כוחות על הספה מחכה למילקשייק החם שלי ולמסז' לכפות הרגליים. הנה תם לו עוד יום.

ואיך אפשר לשכוח שהשעות לא תמיד

שעות. שתמיד נכנסים דברים לא צפויים. שאת מגלה שצריך להכניס בכל הבלגן הזה גם קניות שהבעל שכח. שאת מגלה שצריך גם לבשל ממש ולא רק להוציא מהפריזר והמקרר ולחמם. שאת מגלה שהכביסה היא יותר ממכונה אחת ולפעמים לוקח גם שעתיים לקפל. שאת מגלה שיש עוד מליון דברים לעשות ששכחת בדרך..... ועל כך ייאמר אשת חייל מי ימצא. למה עשני אישה, למה?

הגזמת לחלוטין!!

בשביל להכניס כלים למדיח ולקפל כביסה קמים בשלוש וחצי? את הדברים הנ"ל עושים במשך היום, בין המטלות הנוספות. כריכים לוקח לך להכין חצי שעה???

לא חמודה אני גם עובדת בלילה.

לא רוצה לדבר על זה כדי שלא יגידו לי מחר שבי בבית. עבודה זמנית. לכן ההשכמה המוקדמת. למזלי אני עושה את זה מהבית. ככה שזה נכנס בין המטלות. לא לוקח לי חצי שעה לכריכים באמצע יש עוד דברים שאני לא כותבת. פשוט בין שליחת עבודה אחת לשניה אני עושה דברים.

ברצינות????

סדר היום שלי לא דומה ב-כ-ל-ל למה שתארת... ואני דווקא מרוצה שעשני אישה חחח

למעלה