סדרות אינטרנט

Oukami Kun

New member
סדרות אינטרנט

היי,
לא יודע מי מכם מתחבר למדיום, אבל אני אישית מתחיל לגשש את דרכי בו.
ראיתי את The Guild של פלישיה דיי המוכשרת וממש אהבתי, זאת בעקבות ד"ר הוריבל המעולה של ווידון (למרות שלא ראיתי אותה כסדרת-אינטרנט, אלא כמשהו שג'וס עשה), שנאמר שקיבלה השארה מהסדרה של פלישיה.
אז רציתי לדעת אם מישהו פה רואה סדרות אינטרנט (שזה תרגום ממש עלוב לWeb Series, צריך למצוא לזה תרגום טוב יותר), ואם כן אז על אילו הוא יכול להמליץ לי.
ובאופן כללי הייתי שמח לדבר על המדיום, למרות שזה פורום טלוויזיה זה עדיין נראה לי די רלוונטי

תודה וערב/לילה/בוקר/צהריים/מחק-את-המיותר טוב שיהיה לכולם.

nick at noon

New member
כמה שעולות לי לראש

husbands קומדיה של ג'יין אספנסון שיש לה שתי עונות (ואם אתה אוהב את ג'וס תשמח לראות אותו משחק תפקיד בעונה 2). זמן קצר אחרי אישור נישואים חד מיניים, זוג סלבריטאים (שחקן טלביזיה ושחקן בייסבול) משתכרים ומתחתנים אחרי כמה שבועות שהם יחד.

space janitors שעכשיו נמצאת בעונה השנייה שלה (לדעתי הראשונה הייתה טובה יותר). אגב, היא נמצאת בערוץ של פלישיה דיי. (שלא כמו שאר הסדרות שאני מציין כאן, רוב הפרקים עומדים בפני עצמם). המנקים על סיפון של ספינת חלל סטייל כוכב המוות (מי מנקה אחרי שהמורדים פורצים פנימה).

anthony saves the world תוכנית אקשן עם מסע בזמן. האמת היא שעוד לא ראיתי עד הסוף פשוט כי בשלב מסוים נמאס לי לחכות בין פרקים, אבל זכורלי שהתחילה מאוד טוב.

Bandwagon של אמה קאולפילד (אניה מבאפי) שיש לה שתי עונות. אומנם היא מצחיקה, אבל קשה לצפיה כי הדמויות בה הן נוראיות. שחקנית הוליוודית, עם לא מספיק עבודה ויותר מידי זמן מנסה למצוא מטרה ראויה לעמוד בשבילה.

robot, ninja & gay guy קומדיה, רק עונה אחת (השנייה בתהליך כבר שנים). יותר מצחיקה ממה שנדמה בהתחלה.

continuum סדרת מד"ב לא רעה, בעצם מתרחשת בחלל (מה ששום סדרה בטלביזיה לא עושה כיום) אם כי לא מרשימה מאוד. עונה 2 בתהליך. בחורה מתעוררת בספינת חלל ריקה, בלי זכרונות כשרק קול המחשב מנחה אותה. שלא להתבלבל עם סדרה קנדית עם אותו שם.

bamf girl club סדרה קומית מצחיקה בסגנון האח הגדול, אלא שלבית מכניסים את באפי, קטניס (משחקי הרעב), מישון (המתים המהלכים), הרמיוני (הארי פוטר), ליזבת' (הנערה עם קעקוע דרקון) ובלה (דמדומים). חיקויים די טובים לדעתי, אם כי זה לא מה שהופך אותה לטובה.

כל אחד מאלו ניתן למצוא על ידי חיפוש השם ביו-טיוב (רובם יופיעו בחיפוש גוגל).

Oukami Kun

New member
תודה!

בדיוק אתמול ראיתי את Huscands, ממש נהנתי. בעיקר מהעונה השניה.

EHAOEHAO

New member
ראיתי את הכל

זה נחמד מבחינת סדר גודל ההפקה שהצילחו שני יוטוברים לעשות אחרי הפרסום שהשיגו וגם הסיפור לא רע אבל הוא די קלישאתי והדמויות די חד גוניות. משחקי הכס זה לא, אבל נהנתי בגדול לצפות בזה. מן הסתם אצפה בעונה 2 שכרגע בפיתוח כמדומני.

למעלה