סדרה ישנה

SaidinsTaint

New member
סדרה ישנה

שהופיעה לפני הרבה שנים בערוץ אחד, ושודרה שוב לפני כשנתיים אני חושב הסיפור מתרחש על אי - או לחילופין על אוסטרליה(?). חייזר מתרסק על האי, כיוון שיש תותח גדול שבני עמו הסתירו בהר הגעש המקומי. בני הגזע שלו נמצאים בדרך מאנדרומדה לאנשהו, והם חייבים לעובר ליד כדה"א. למרבה הצער, אם התותח ירה לא רק שהם ימותו, כדור הארץ גם ייקרע לגזרים. לשם כך הוא צריך למצוא את שלושת החלקים המרכיבים את המפתח, לעצור את השומר שאחראי על התותח, ולכבות אותו. באי שלוש משפחות שחשובות למהלך הסיפור - שתיים מהן שונאות אחת את השניה, והשלישית חברה של שתיהן. הגיבורים הם נער ושתי נערות - אחד מכל משפחה. הנערה ששיכת למשפחה ש"בסדר" עם כולם, מתחילה לקבל מסרים במחשב שלה - כתב חייזרי ירוק שמתרגם לאנגלית, וכשהיא רושמת תשובה היא "מסתובבת" כאילו כדי שמי שמהצד השני יוכל לקרוא... הסדרה היתה מאוד מעניינת - אבל אין לי מושג איך קראו לה?מישהו זוכר אותה? ועוד סדרה - מימי הילדות שלי - צ´וקי - וסדרת ההמשך - ילדיה של צ´וקי - עוד מישהו זוכר אותה?

Tanath

New member
הנער מאנדרומדה, אכן סדרה מעניינת

אבל אני לא זוכרת אם ראיתי אותה עד הסוף. וכמובן שעוד זוכרים את צ´וקי, תמיד דאגנו להיות בבית כשהסדרה היתה בטלויזיה.
Consider the lilies

SaidinsTaint

New member
נכון!!!

הנער מאנדרומדה!! ראיתי עד הסוף - הם מגלים שהשומר - הטירנוזאורוס רקס הבלתי נראה הוא גם המנעול, ומכניסים לתוכו את המפתח, השניים מהמשפחות היריבות מתאהבים, הנער מאנדרומדה מת - אבל החללית שלו מקפיאה אותו בגוש קרח ומחזירה אותו לחיים - והצי עובר בשלום. בחשבה לאחור זה מפגר - החלל כל כך גדול - לא יכלו לעבור מסביב?

SaidinsTaint

New member
סליחה

אולי את צודקת - אבל לא חשבתי על זה - זו ססדרה כל כך ישנה.. זה כמו לשים ספויילר על פרק של הרובוטריקים או של פרפר נחמד...

Kickurass

New member
אם מישהו הורס לי...

...את הפרק הבא של פרפר נחמד אני נכנס בו!!!

למעלה