סדנת "אורחות לוחמים" - לידיעת הציבור

• פותח הנושא pinan
  • פורסם בתאריך

pinan

New member
סדנת "אורחות לוחמים" - לידיעת הציבור

מעת לעת מתארגנים ערבי\סדנאות אמנויות לחימה בשם "אורחות לוחמים". המורים המעבירים אותם הם מורים מוכרים מאוד מקהילת אמנויות הלחימה, וחלקם גם כותבים פה בפורום. רציתי ליידע את כלל הציבור כי מדובר באירוע שמטרתו, מעבר לחשיפה לאמנויות לחימה, היא החזרה בתשובה. המעבירים את אותו הם במוצהר חברים בארגון "ערכים", שהוא ארגון להחזרה בתשובה (שגם נותן חסות לאירוע). להלן הוראות מ-"קורס מרצים" של אותו הארגון, כיצד לדבר נכון על המועמד להחזרה בתשובה: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/251466_216336291720262_164804156873476_724590_5384116_n.jpg לא הייתי באירוע שכזה ולפיכך לא אעביר עליו ביקורת חיובית או שלילית. בו בעת, חשוב שאנשים ידעו את מטרתו העיקרית. אם אתם הולכים לאירוע שכזה, הרעיון הוא לקרב אתכם ליהדות (החרדית), לעיתים באמצעים מניפולטיביים ומתוחכמים. לידיעתכם.

Sensei

New member
Pinan-for your knowledge,and others

I was at all the seminars as an instructor. I instructed martial arts and spoke about my art and was not told how to talk to the participants.I also spoke about what I wanted.tsabar and Nir Malchi made it clear to the Arachim people that we were independent..So I think you are barking up the wrong tree. Besides..NO ONE tells me what to say or what to do.That privalege is left to my wife I never worked for Arachim nor did I ever receive payment from them.I voluntered my services only to Nir and Tsabar whom I have great respect for I am happy to demonstrate kaze arashi ryu and that is all I did at the seminars Thanks for the publicity it never hurts to get attention
....

samoyed

New member
אכן, שמעון, אם ניסית להחזיר אותי בתשובה שם

עשית עבודה רעה מאוד כי לא רק שלא הרגשתי בכך, אלא שזה גם לא עבד בכלל. אני בכל אופן נשארתי עם האשליה שהעברת לנו שיעור עם הרבה בריחים כואבים ושהשיחה אח"כ הייתה מעניינת מאוד אבל אפעס לא כ"כ קשורה ליהדות. תתאמץ יותר בפעם הבאה.

מדוע פתאום נזכרת בזה?

למייטב ידיעתי המפגשים הללו אינם מתקיימים כבר זמן רב מאוד. האם ידוע לך על מפגש חדש בקרוב?

samoyed

New member
../images/Emo13.gifאגב, לגבי מעמד הר סיני, קרא לי

פרנואיד וחובב קונספירציות אבל אני חושד שהאירוע כולו אורגן עם כוונה סמוייה לקרב את המשתתפים ליהדות. מי שניהל את האירוע קיבל, כך חושדים, הנחיות מפורטות מגורם בעל עניין. העניין הוא שהטכניקות שהוא ניסה ללמד היו מסובכות לביצוע ולכן עד היום השיטה היא קטנה יחסית.

Sensei

New member
I havent heard anything

I would love to have another round of seminars. They were fun..especially listening to the war stories of Master Nir. We would also sit around and drink beer. Does that sound like Chazarah Betshuvah??. i do miss Danny Harper who made us laugh and smile,may he rest in peace.Danny loved making people happy, I loved his smile and warmth.He was a MENTCH.. The idea behind the seminars was to share experiences together through the martial arts.To use the martial arts as a way to bring us toghether.That is exactly what happened The seminars helped me grow as i became more open to the views of others So I guess it was a two way street and not a one way street as others might want us to think...

Kenshinkan

New member
מניפולטיבים ומתוחכמים?!

למיטב זכרוני הסדנא האחרונה של אורחות לוחמים היתה ב"בית היהודי" בת"א, ולימדו בה שלושה מורים חרדים. המידע הזה היה מסופק מראש לבאי הסדנא. אף אחד לא ניסה להסתיר אותו מאתנו. give it a break בעז

למעלה